2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet kuzum ya allahtan evdeyim yoksa bu halde bi de işe giderdm🙅🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ Ben çok kilo almadm her günde yürüyüşte ypıyorum ama ağrımı azaltıyormu arttırıyormu anlamadm🙈

kuzu benm magnezyum zaten *2 bazen *3 içeblrsn demişti daha ne kadar arttırablrm😊
Sürekli aynı kiloya alışık olan vücudumuz şok ama 😂 ben de çok almadım kuzum ama azıcık sağa veya sola yatınca hemen kalçam ağrıyor sürekli dönüşümlü yatıyorum mesela 😂
Ben de dün 10.000 adım atmışım mental olarak çok iyi geldi 😍

Ay onların yerlerini yicem🤤🤤
Nasıl bir mucizeye tanıklık ediyoruz allahımm😍😍🙏🏻
Minik mucizeye sabaha kadar tanıklık ettm uyumadan😅🙈 eşim sürekli doğunca ısırırız diye beni sakinleştiriyor😆
Sürekli aynı kiloya alışık olan vücudumuz şok ama 😂 ben de çok almadım kuzum ama azıcık sağa veya sola yatınca hemen kalçam ağrıyor sürekli dönüşümlü yatıyorum mesela 😂
ben 5000-6000 arası adım hedefliyorum. 10bin beni yorabilir🙈

Oooo masallah gebelikte 10000😇 kahraman mısın🙃

Minik mucizeye sabaha kadar tanıklık ettm uyumadan😅🙈 eşim sürekli doğunca ısırırız diye beni sakinleştiriyor😆

😂😂 bir de bana sor de🥲🥲
Ah hepsi hakediyor ısırılmayı hepsiii🤤🤤
Hayırlısıyla bir doğursaydık🥲

Ah kızlar Bende ağrılardan çok fenayım belimi sanki kırmışlar kırık kemiklerle geziyo gibiyim yürürken öyle bir baskı ve acı var.
Omurgam belim zaten sorunlu ağrım hep olur ama şuan kat be kat çekiyorum💆‍♀️ Sizin bu ağrıları gördükçe de diyorum olabiliyo demekki gebelikten demek bu kdr fenayız.. rahatlamaya çalışıyorum😓
Bgn hava da yağmurlu puslu en sevmediğim
Ağrı sızılar ve melankoli hoşgeldiniz🤯

Ben bu kdr ağrı çekmeme ramen magnezyum vermiyo bana doktor ya niye 😒 ama kramp farklı bişey sanırım sizin uyuşur gibi mi oluyo karıncalanır ya hani kramp derken o mu? Bende olan öyle bişey değil ama bolca kalça bacak kemik ağrısı

Ben bu kdr ağrı çekmeme ramen magnezyum vermiyo bana doktor ya niye 😒 ama kramp farklı bişey sanırım sizin uyuşur gibi mi oluyo karıncalanır ya hani kramp derken o mu? Bende olan öyle bişey değil ama bolca kalça bacak kemik ağrısı
Bence doktoruna bu kadar şiddetli olduğundan bahsedersen belki artık verir canım.
Her türlü ağrıya iyi geldiğinden bahsediliyor hep🤷🏻‍♀️

Evet kuzum ya allahtan evdeyim yoksa bu halde bi de işe giderdm🙅🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ Ben çok kilo almadm her günde yürüyüşte ypıyorum ama ağrımı azaltıyormu arttırıyormu anlamadm🙈

kuzu benm magnezyum zaten *2 bazen *3 içeblrsn demişti daha ne kadar arttırablrm😊
Kuzum ben dün gittim agrı sebebyle doktora,bana 1 hafta istirahat verdi wc ve yemek harici kalkma biri sana yardımcı olsun dedi ,annem bizde 🙏🏻❤️Sagolsun ama agrın varsa daha zorlama istersen kullandıgım jeli atayım agrın artarsa sürebilirsin o bolgeye hamilelere verilebilen bir ilaç zaten bu

Bana da vermedi magnezyum nedense muayeneye gittiğimde sdece ozel bölge kemiklerim agrıyordu çnkü . Bel agrım fln yoktu ben cok agrım olursa gunde 1 alıyorum ayrıca kasılmalarada iyi geliyo , bacak kramplarına benım içtiğim sadece dktorum verdıgı suan kalsiyum D3 var içinde magnezyumı agrım olunca kalca vs gunde 1 alıyorum valla

Bende sabaha kadar bacak ağrısıyla boğuştm. Eşimi uyandırdım masaj yaptırdım sardık ettik. Şimdi daha iyiym. Ağrılar yüzünden kendimi acayip kötü hissediyorum ya. Bu kadar erken başlarmı bu ağrılar?
Tam olarak 27. Haftada başladı benim valla hamile yastığıyla uyumuyordum kalça ağrım fln başladı ciddi sbhları annanem gbı uyanıyordum resmen :KK48: penguen gbı yürüyüşler hamile yastğıyla uyu kuzum o bacak agrısı gecmezsejel kremle masaj yap

Bunun aynısını yaşadım geçen haftalarda sadece sol bacağımın üzerine basarken canım yanıyodu. sanki sinir beynime sıçrıyodu. Benimki bulaşık makinesini boşaltırken oldu😂 bi anda ters hareket mi yaptım ne oldu anlamadım sıcak havlu ve jel krem kullandım doktor tavsiyesiyle 1 haftaya falan geçti. Hepimizde oluyo demekki 🥺

Canım neden başlamasınkii vücudumuza ekstra yük biniyor, ağırlık merkezi değişiyor, içerde birisi varr bizi sömürüyorr ayrıca 🤗 belki de bacakların güçsüz hissetti her şey olabilir sıkma canını hiçbiri uzun vadeli devam etmiyor. Gelip geçiyor allahtan 🙏🏼
Kuzum hangi jel kremi verdi doktorun? Seninki ters hareketten olmuş sanrım magnezyum alıyormusun ekstra agrı ıcın agrı kesici mi verdi ? Ama dıkkt et 10 bin adım fazla kuzum .. cok yorma inanki 6000 adımı gecme demişti benım doktorum.. fazla yapma bak beline fln skıntı olur bacak agrında olmuş ..

Benim de eşim gülüyor, yürüyüşün tam oldu diyor ,önden önden

Canım sendeki ağrılar bebeğin büyümesi ile ilgili olan ağrılar. Ağırlaşıyor ya vücuda da ağır geliyor. Bel kalça kemik ağrıları bende de var. Doktorla konuştum böyle söyledi. Ama uyuşma da oluyor ayağımda. Ona da magnezyum verdi . 2 3 kez kullandım midem bulandı. Kullanmiyroum şimdi çok şükür iyiyim

Kızlar ben yarın bi avm ye gittim. Az dolandim. Ama yürüyemiyorum bildiğin. Karnıma bir ağırlık koyulmuş gibi 😅 bir de karnım bir büyüdü ki , bi anda kocaman olduk sanki. Yarın 11 de kontrolüm var. Çok özledim miniğim merak ediyorum 1 aydır görmeyince uzun olduu bu kezz❤

Hiç zorlama o zaman kendini canım önemli olan hantallaşmamak ✌🏼
Oooo masallah gebelikte 10000😇 kahraman mısın🙃
Eşimi bıraksak sabaha kadar yürür 😂 ben de ona eşlik ettim diyelim. Ya dün hava o kadar güzeldiki istanbulda bi de sahilde olunca hiç anlamadım bile. Eşime diyorum keşke hiç işe gitmesen hergün birlikte yürüsek 😂😂
Kuzum hangi jel kremi verdi doktorun? Seninki ters hareketten olmuş sanrım magnezyum alıyormusun ekstra agrı ıcın agrı kesici mi verdi ? Ama dıkkt et 10 bin adım fazla kuzum .. cok yorma inanki 6000 adımı gecme demişti benım doktorum.. fazla yapma bak beline fln skıntı olur bacak agrında olmuş ..
jel go muydu neydi canım. Yok magnezyum almıyorum ama hergün muz ve soda tüketiyorum kramp ve ağrı sorunum yok çok şükür. Zaten demir ilacı+ dvit+multivitamin+progestan derken ilaçlardan kusucam çok rahatsız edici bi ağrım olmadığı içinde teklif etmedim magnezyumu.
Uzun zaman sonra ilk kez 10000 attım ama alışkınım zorlanmadım ✌🏼 Aman siz de zorlamayın amaç eve tıkılıp kalmamak hareketsiz olmamak nede olsa ❤️

Hiç zorlama o zaman kendini canım önemli olan hantallaşmamak ✌🏼

Eşimi bıraksak sabaha kadar yürür 😂 ben de ona eşlik ettim diyelim. Ya dün hava o kadar güzeldiki istanbulda bi de sahilde olunca hiç anlamadım bile. Eşime diyorum keşke hiç işe gitmesen hergün birlikte yürüsek 😂😂

jel go muydu neydi canım. Yok magnezyum almıyorum ama hergün muz ve soda tüketiyorum kramp ve ağrı sorunum yok çok şükür. Zaten demir ilacı+ dvit+multivitamin+progestan derken ilaçlardan kusucam çok rahatsız edici bi ağrım olmadığı içinde teklif etmedim magnezyumu.
Uzun zaman sonra ilk kez 10000 attım ama alışkınım zorlanmadım ✌🏼 Aman siz de zorlamayın amaç eve tıkılıp kalmamak hareketsiz olmamak nede olsa ❤️
A tabi İstanbul ve sahil 🥰

Günaydın kızlar🌺 uzun süredir yazamadim ama takip etmeye çalışıyorum sizi. Maalesef o kadar dikkat etmeme rağmen koronayım😔 Burun akıntısı dışında bir şikayetim yok su an çok şükür. Doktorum kan sulandırıcı vermedi kafama o takıldı, mutlaka kullanmak gerekiyor mu başka doktora gözüksem mi bilemedim bebişe bir sey olacak diye korkuyorum
Bende koronayim. Gecen hafta esim pozitifti ogluma ben bakiyodum megerse oda pozitifmis. Sali gunude bende basladi once bogaz agrisi oldu sali ve carsamba. Carsamba aksami agirlastim. Agirlastim dediysem basim agirdi bas agrisi bogaz agrisi halsizlik. Dun tam agir geip gibiydim bugun sali gunune dondum. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda hamilelere sadece agir agri durumu veya ates olursa diye gunluk 2-3 tane paracet(amol) veriyorlar okadar. Dun konustum bol sivi tuket ates durumuna dikkat et bolca yt dinlen dedi. Ben bunlara ek bol c vitamini corbalar ve bal limon zencefil uclusunu kullandim. Bebeginize dikkat etmeniz gereken konu yuksek ates ki o jole 2.trimesterda en zararsiz durum. Bu korona degilde grip olsaniz da ayni durumu. Ozellikle koronanim bebeklere gecisi durumu yok gecse bile bagisiklik olarak.O yuzden kendinizi iyi etmeye bakin ve atesinizi kontrol altinda tutun yeter 🥰 cok gecmis olsun

Back