2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Elevit elenatal gibi multıvıtamınde kullanıyormusunuz? Omegayı ayrıca mı alıyorsunuz? Birde kalsiyum magnezym kullanıyormusunuz?
Decavit kullanıyorum,d vitamini,prilam, marincap omega olarak, magnezyum kullanıyorum. Kalsiyum kullanmıyorum canım

Regenesis max kullanıyorm ben 3. Aydan sonra başladık. İçinde omega balık yağı avr multivit

Marincap 1000mg kullanıyorum günde 1 kere canım

Çok geçmiş olsun Annenle ilgili yazdıklarını okuyunca da bana bi duygusallık çöktü gözyaşım pıtt

ben de vitalea kullanıyorum içinde omega var iğrenç kokuyo tabiki
Hepinize teşekkürler arkadaşlar benim doktorum d vitamini ve demir dışında takviye vermiyor ,ancak ben günlük hayatımda da omega kullanmaya özen gösteriyorum.Doktoruma kullanabilir miyim diye sordum istersen kullan dedi.Ancak çocuğun başında ateş nobetindeyken makale okudum rastgele omega 3 kullanilmayacagini okudum.Baligin karacigerinden elde edilirse yüksek dozda A vitamini icerirmiş ve bu da bebege zarar verirmiş.Doktoruma marka sormamistim ancak kendim cok kaliteli bir takviye alıyordum, temiz içerikli.Sadece bu okuduğum makaleler kafamı karıştırınca size marka sormak istedim

Valla bende extra omega almıyorum,elenatal hamilelik kullanıyorum multıvıtamın onun ıcınde omega var zaten günlük alıyorum ama dr önerisi ile bu hftadan sonra haftada 1-2 balık mutlaka yemeliymişim dokturum önerdi..3. Ayındam beri elenatal 2 kullanıyorum,demir hapı ve kalsiyum&D3 erime tablet..magnezym ekstra alıyorum agrılarm yogun oldugunda ..hergün değil

Kızlar benim sabahları gerinirken bacağıma kramp girdiğinden Doktorum magnezyumu 2ye çıkardı. Sıklaşırsa arttırırız dedi 2ye çıkınca kramp geçti. Eğer kramplarınız varsa magnezyumu doktorunuza danışarak için bence çok iyi geliyor

Sol iç bacağımın ağrısından uyuyamadım bende belimede vurdu ağrısı. Ağlasam oturur ağlarım. Bizim üçüncü trimester nasıl geçecek bilmiyorm

Günaydın kızlar uzun süredir yazamadim ama takip etmeye çalışıyorum sizi. Maalesef o kadar dikkat etmeme rağmen koronayım Burun akıntısı dışında bir şikayetim yok su an çok şükür. Doktorum kan sulandırıcı vermedi kafama o takıldı, mutlaka kullanmak gerekiyor mu başka doktora gözüksem mi bilemedim bebişe bir sey olacak diye korkuyorum

4 gündür adım atarken özellikle acı çekiyordum resmen adım atamıyordum biyere tutunarak yürüyebiliyordum evin içinde aşırı ağrım oluyordu ayaklanınca ! Sağa sola dönerken yatakta acayip bel ağrım vardıözellikle dktorum bel fıtığı bu dedi dün beyin sinir cerrahisi doktoruna yönlendirdi , bel fıtığı değilmiş Allahtan bazı jel ilaçlar verdi ağrı kesici ,ve bir hap verdi tutulma olmuş mekanik hamilelik ten kaynklı ağrı dedi. Bel tutulması… hayatımda hiçbelimden sorun yaşamamıstım.. 3. Trimesterr daha neler bekliyo bzi acaba

Bende sabaha kadar bacak ağrısıyla boğuştm. Eşimi uyandırdım masaj yaptırdım sardık ettik. Şimdi daha iyiym. Ağrılar yüzünden kendimi acayip kötü hissediyorum ya. Bu kadar erken başlarmı bu ağrılar?

Bunun aynısını yaşadım geçen haftalarda sadece sol bacağımın üzerine basarken canım yanıyodu. sanki sinir beynime sıçrıyodu. Benimki bulaşık makinesini boşaltırken oldu bi anda ters hareket mi yaptım ne oldu anlamadım sıcak havlu ve jel krem kullandım doktor tavsiyesiyle 1 haftaya falan geçti. Hepimizde oluyo demekki
Canım neden başlamasınkii vücudumuza ekstra yük biniyor, ağırlık merkezi değişiyor, içerde birisi varr bizi sömürüyorr ayrıca belki de bacakların güçsüz hissetti her şey olabilir sıkma canını hiçbiri uzun vadeli devam etmiyor. Gelip geçiyor allahtan

Kızlar çok geçmiş olsun Umarım bir an önce ağrılarınız geçer gider.
Canım Kadindiyorki belki magnezyumu arttırınca daha iyi gelir ağrılarına? Doktoruna danış istersen.

Ben de bugün x2 bulantıyla uyandım 1 tane prilam yetersiz mi gelmeye başladı ne yaptı

Evet kuzum ya allahtan evdeyim yoksa bu halde bi de işe giderdm Ben çok kilo almadm her günde yürüyüşte ypıyorum ama ağrımı azaltıyormu arttırıyormu anlamadm
Kızlar çok geçmiş olsun Umarım bir an önce ağrılarınız geçer gider.
Canım Kadindiyorki belki magnezyumu arttırınca daha iyi gelir ağrılarına? Doktoruna danış istersen.
kuzu benm magnezyum zaten *2 bazen *3 içeblrsn demişti daha ne kadar arttırablrm

2 içiyorsan 3e çıkarıp deneyebilirsin o zaman
Belki ters bir hareket yaptın farketmeden
İnşallah devamı gelmez

Çok geçmiş olsun öncelikle. Hafifçe gitsin inşallah:) sormanda fayda var başka doktora bence. Çünkü çevremdeki her covid olan hamile 10 gün kan sulandırıcı kullandı. Forumlarda da hep bu şekilde okudum. En azından soru işareti kalmasın. Doktorun gerek yok mu dedi sen ona sordum mu

Merhaba 19.haftamda ben de covid pozitiftim. Benim doktorumda ısrarla kan sulandırıcı vermedi. Benim de hep içim içimi yemişti ama doktorumu dinledim. Çok şükür pıhtıyla ilgili bir sorun yaşamadık. Siz de içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.
Çok geçmiş olsun hafif geçer gider inşallah

Cok teşekkür ederim inşallah benimki gerek yok dedi, ben de okuduklarımdan mutlaka kullanılması gerekiyormus gibi anladım herkes kullanmış gerçekten. Başka bir doktora daha sorayım dediğiniz gibi içim rahat etmeyecek yoksa
Gecmis olsun çok şükür sıkıntısız gecmis gitmis insallah benimki de öyle olur bir doktora daha sorayım diyorum içim rahatlasın en azından. Coraspinin prospektüsünü okudum hamileliğin son 3 ayı kullanılmaz diyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…