Hahaha olsun sayfaya yeni bir solukşimdiden yarınki kontrollerimizi atalım
@karaca3443 detaylısı var
ve
@Bonncuk 'un da kontrolü var
güzel haberlerle minnoş fotolarla gelin
yarın başka kontrolü olan var mıı
edit: Allahh topikleri karıştırdım çok pardon
şimdiden yarınki kontrollerimizi atalım
@karaca3443 detaylısı var
ve
@Bonncuk 'un da kontrolü var
güzel haberlerle minnoş fotolarla gelin
yarın başka kontrolü olan var mıı
edit: Allahh topikleri karıştırdım çok pardon
ay bende ne oluyor diyorum bizden kimse detaylıya falan gitmeyeceği şaşırdım bı anda
Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin tez zamanda insallahArkadaşlar selamlarPinky93 çok geçmiş olsun.Iki gündür oğlumun atesi 40 dan aşağı inmedi ,o kadar üzüldüm ve gerildim ki yüzüm döküldü hep.Sonra kızımı düşündüm yeniden ateşli geceler ve çaresiz beklemeler başlayacak diye rabbim dermansız dert vermesin insallah.Benim icin annem her zaman dünyanın en kiymetlisiydi ama anne olduktan sonra anladım ki anneligin emekleri karşısında benim iyi evlat pozlarım cok yetersizmiş.Insallah bebeğinizi kucağınıza alinca siz de bunu anlayacaksınız.Rabbim hepimize evlatlarimizin sağlıklı ve mutlu günlerini göstersin
Teşekkürler arkadaşım bu akşam ki serumlar 40 dan indirdi şükürler olsun .Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin tez zamanda insallah
Esim sleepy ve prima almış, uni babylerin son ürünlerinin kokusu kötü diye okumuş yorumlardaArkadaslar islak mendil ne aldiniz? Alacak misiniz suan indirin var ya e bebekte. Karar veremedim. Sleepy yenidogan alacagim gibi
Kargo odemeyelim diye yarin magazadan mi alsak ya e bebek kargo sinirini cok yukseltmis masallahEsim sleepy ve prima almış, uni babylerin son ürünlerinin kokusu kötü diye okumuş yorumlarda
Bezleri falan kargoyla almıştık, sonra zavali esim e bebege gide gele yol eylediKargo odemeyelim diye yarin magazadan mi alsak ya e bebek kargo sinirini cok yukseltmis masallah
Yakin yakin yoksa benzin olmus kac paraBezleri falan kargoyla almıştık, sonra zavali esim e bebege gide gele yol eylediuzak değilse, ulaşım sorunu yoksa neden olmasın
Regenesis max kullanıyorm ben 3. Aydan sonra başladık. İçinde omega balık yağı avr multivitArkadaşlar benim de bir sorum var ,kullananlar cevap verirse sevinirim.Omega 3 olarak doktorunuz ne verdi?
Geçmiş olsun evladına kuzumArkadaşlar selamlarPinky93 çok geçmiş olsun.Iki gündür oğlumun atesi 40 dan aşağı inmedi ,o kadar üzüldüm ve gerildim ki yüzüm döküldü hep.Sonra kızımı düşündüm yeniden ateşli geceler ve çaresiz beklemeler başlayacak diye rabbim dermansız dert vermesin insallah.Benim icin annem her zaman dünyanın en kiymetlisiydi ama anne olduktan sonra anladım ki anneligin emekleri karşısında benim iyi evlat pozlarım cok yetersizmiş.Insallah bebeğinizi kucağınıza alinca siz de bunu anlayacaksınız.Rabbim hepimize evlatlarimizin sağlıklı ve mutlu günlerini göstersin
Marincap 1000mg kullanıyorum günde 1 kere canımArkadaşlar benim de bir sorum var ,kullananlar cevap verirse sevinirim.Omega 3 olarak doktorunuz ne verdi?
arada burayı da okuyorum bize yol gösterici oluyo, takipteyim deburayı açık unutmuşum
burada da herkesin tüm kontrolleri çok güzel geçsinPinky'i de son durumunu takip ediyorum her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
bu arada gelmişken Purple'a da selam söyleyeyim daha önce aynı topikteydik
biraz action yarattım durduk yereherkese iyi akşamlar
Arkadaşlar selamlarPinky93 çok geçmiş olsun.Iki gündür oğlumun atesi 40 dan aşağı inmedi ,o kadar üzüldüm ve gerildim ki yüzüm döküldü hep.Sonra kızımı düşündüm yeniden ateşli geceler ve çaresiz beklemeler başlayacak diye rabbim dermansız dert vermesin insallah.Benim icin annem her zaman dünyanın en kiymetlisiydi ama anne olduktan sonra anladım ki anneligin emekleri karşısında benim iyi evlat pozlarım cok yetersizmiş.Insallah bebeğinizi kucağınıza alinca siz de bunu anlayacaksınız.Rabbim hepimize evlatlarimizin sağlıklı ve mutlu günlerini göstersin
Arkadaşlar benim de bir sorum var ,kullananlar cevap verirse sevinirim.Omega 3 olarak doktorunuz ne verdi?
Çok geçmiş olsunArkadaşlar selamlarPinky93 çok geçmiş olsun.Iki gündür oğlumun atesi 40 dan aşağı inmedi ,o kadar üzüldüm ve gerildim ki yüzüm döküldü hep.Sonra kızımı düşündüm yeniden ateşli geceler ve çaresiz beklemeler başlayacak diye rabbim dermansız dert vermesin insallah.Benim icin annem her zaman dünyanın en kiymetlisiydi ama anne olduktan sonra anladım ki anneligin emekleri karşısında benim iyi evlat pozlarım cok yetersizmiş.Insallah bebeğinizi kucağınıza alinca siz de bunu anlayacaksınız.Rabbim hepimize evlatlarimizin sağlıklı ve mutlu günlerini göstersin
ben de vitalea kullanıyorum içinde omega var iğrenç kokuyo tabikiArkadaşlar benim de bir sorum var ,kullananlar cevap verirse sevinirim.Omega 3 olarak doktorunuz ne verdi?
Elevit elenatal gibi multıvıtamınde kullanıyormusunuz? Omegayı ayrıca mı alıyorsunuz? Birde kalsiyum magnezym kullanıyormusunuz?Marincap 1000mg kullanıyorum günde 1 kere canım
Sorma canım her zaman cok düşünceli ve vefakar bir evlat olduğumu düşünürdüm, ta ki anne olana kadar ,oysa ne nankörlüklerim varmış farketmeden ne kadar annemin canını yakabilirmişim .Simdi evladım icin gösterdiğim hassasiyetten sonra, arada bir de olsa kötü niyetli olmasada bana cevap verdiğini falan düşündüğüm de icim çekiliyor,ah annelik diyorum ah .İnsallah önce hayırlı evlat oluruz sonra da bizim yavrularımız hayırlı evlat olurÇok geçmiş olsunAnnenle ilgili yazdıklarını okuyunca da bana bi duygusallık çöktü gözyaşım pıtt
ben de vitalea kullanıyorum içinde omega var iğrenç kokuyo tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?