2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hahaha olsun sayfaya yeni bir soluk herkesin kontrolü çook güzel geçsin inşş

ay bende ne oluyor diyorum bizden kimse detaylıya falan gitmeyeceği şaşırdım bı anda

ay bende ne oluyor diyorum bizden kimse detaylıya falan gitmeyeceği şaşırdım bı anda

arada burayı da okuyorum bize yol gösterici oluyo, takipteyim de burayı açık unutmuşum

burada da herkesin tüm kontrolleri çok güzel geçsin Pinky'i de son durumunu takip ediyorum her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

bu arada gelmişken Purple'a da selam söyleyeyim daha önce aynı topikteydik
biraz action yarattım durduk yere herkese iyi akşamlar

Arkadaşlar selamlar Pinky93 çok geçmiş olsun.Iki gündür oğlumun atesi 40 dan aşağı inmedi ,o kadar üzüldüm ve gerildim ki yüzüm döküldü hep.Sonra kızımı düşündüm yeniden ateşli geceler ve çaresiz beklemeler başlayacak diyerabbim dermansız dert vermesin insallah.Benim icin annem her zaman dünyanın en kiymetlisiydi ama anne olduktan sonra anladım ki anneligin emekleri karşısında benim iyi evlat pozlarım cok yetersizmiş.Insallah bebeğinizi kucağınıza alinca siz de bunu anlayacaksınız.Rabbim hepimize evlatlarimizin sağlıklı ve mutlu günlerini göstersin

Cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin tez zamanda insallah

Arkadaslar islak mendil ne aldiniz? Alacak misiniz suan indirin var ya e bebekte. Karar veremedim. Sleepy yenidogan alacagim gibi

Arkadaslar islak mendil ne aldiniz? Alacak misiniz suan indirin var ya e bebekte. Karar veremedim. Sleepy yenidogan alacagim gibi
Esim sleepy ve prima almış, uni babylerin son ürünlerinin kokusu kötü diye okumuş yorumlarda

Kargo odemeyelim diye yarin magazadan mi alsak ya e bebek kargo sinirini cok yukseltmis masallah
Bezleri falan kargoyla almıştık, sonra zavali esim e bebege gide gele yol eylediuzak değilse, ulaşım sorunu yoksa neden olmasın

Bezleri falan kargoyla almıştık, sonra zavali esim e bebege gide gele yol eylediuzak değilse, ulaşım sorunu yoksa neden olmasın
Yakin yakin yoksa benzin olmus kac para ah ah ne olacak bu halimiz gercekten kotu bi zamanda dunyaya geliyor bebeklerimiz .. hayirlisiyla bereketleriyle riziklariyla gelirler insallah yoksa isimiz zor

Arkadaşlar benim de bir sorum var ,kullananlar cevap verirse sevinirim.Omega 3 olarak doktorunuz ne verdi?

Geçmiş olsun evladına kuzum

Iki gündür resmen sütüm geliyor ,inşallah dogumdan sonra da hemen gelir de kolostrum verebilirim

Uy canım benimm hoşgeldin arada yokla bizi de mayıs annesi olmaya yakınsın nede olsa

Ah canım çok geçmiş olsun
Umarım toparlanır en kısa sürede sende dikkat et kendine ben kızımdan kapıverdim anca toparlıyoruz.. çocuklar hasta olmasa hiç keşke

Arkadaşlar benim de bir sorum var ,kullananlar cevap verirse sevinirim.Omega 3 olarak doktorunuz ne verdi?

Regenesis max kullanıyorum bende canım

Çok geçmiş olsun Annenle ilgili yazdıklarını okuyunca da bana bi duygusallık çöktü gözyaşım pıtt
ben de vitalea kullanıyorum içinde omega var iğrenç kokuyo tabiki

Çok geçmiş olsun Annenle ilgili yazdıklarını okuyunca da bana bi duygusallık çöktü gözyaşım pıtt

ben de vitalea kullanıyorum içinde omega var iğrenç kokuyo tabiki
Sorma canım her zaman cok düşünceli ve vefakar bir evlat olduğumu düşünürdüm, ta ki anne olana kadar ,oysa ne nankörlüklerim varmış farketmeden ne kadar annemin canını yakabilirmişim .Simdi evladım icin gösterdiğim hassasiyetten sonra, arada bir de olsa kötü niyetli olmasada bana cevap verdiğini falan düşündüğüm de icim çekiliyor,ah annelik diyorum ah .İnsallah önce hayırlı evlat oluruz sonra da bizim yavrularımız hayırlı evlat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…