Sadece bebişle olmaz ablasından da izler olması gerekiyor fotoğrafta
Göbüşe maşallah
Ben de bayadır çekilmedim göbüş aldı başını gitti baya baya30.haftalara geldim artık her hafta çekileceğim inşallah
Oyss maşallah onaBenimki hala baş aşağı duruyomuş ayaklarını vuruyo kesinseninki de döndüyse öyledir dönmediyse kafasıyla baskı yapıyodur ahh bu yaramazlarrrrr
iyi geçti canım 1200 olmuş minnak çok hareketliydi yine her zamanki gibi
Cok gecmis olsun canim. Ama sen icini ferah tut belliki guvenilir ellerdesin stres yapip hem kendini hem bebisi uzme. Eminim o gelecegi en dogru zamani beklicektirSağol canım çok teşekkür ederim nstdeyim şimdi bakalım sonuçları doktora göstericem sanırım 2. Ciğer geliştirici iğneyi de vuracak her ihtimale karşı. Bir de düşük önleyici bir hap verecek sanırım. Erken Doğumu falan da önlüyormuş. Bir de hep yatacaksın artık dedi ama kesin olarak nstden sonra konuşuruz dedi.
Canım merhaba bende bir şey sormak istiyorum ilişkiden 2ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı senceAllahım sırayla kilolara geçiyor tontiriklerpoz vermedi mi annesii?
İğneyi devlet hastanesinde oldum canım herkes benim doktorum muu o kadar uğraşsınn amanAllahım sırayla kilolara geçiyor tontiriklerpoz vermedi mi annesii?
sağol teyzesiiiiOyss maşallah ona
2 ay mıCanım merhaba bende bir şey sormak istiyorum ilişkiden 2ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı sence
Ay ben her aynaya baktığım diyorum allahım bu halim gerçek miAynen dimi abla biraz rol çaldı şuan
Bende geç kaldım 24te çekecekken bugüne kaldı aylık çekiyorum yanyana koyunca neydim nooldum diyo insan
Sizden de bekliyoruuuuz teyzeler
Oh çok şükür:) bu haftalarda böyle durumlar çok olabiliyor bence. Sen kendini hiç yorma tuvalet dışında kalkma. Geçen her gün önemli sonuçta. Ama çok şükür bebek iyi maşallahKızlar 1 hafta istirahat verdi doktor annem gelip bakacak bana. Adalat Protestan verdi. Nstde sancı çıkmadı. Kalp atışı iyi. Allah’a şükür açılmam yok bebiş iyi bir de yüzünü gösterdi ilk kez hiç uğraştırmadan. 1100 gram olmuş.
Merhaba kan testiyse ve 2 ay geçtiyse yanılma payı yoktur.Canım merhaba bende bir şey sormak istiyorum ilişkiden 2ay sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı sence
Aaa tühh olsun her şey yolunda ya çok şükür kendi doktoruna gittiğinde alırsın artık canımİğneyi devlet hastanesinde oldum canım herkes benim doktorum muu o kadar uğraşsınn amangerçi onu geçtim düz bi ultrason kağıdı bile vermediler çok yazık kınıyorum
sağol teyzesiiii
Oyss kuzum benim yesinler onun o minik yüzünüKızlar 1 hafta istirahat verdi doktor annem gelip bakacak bana. Adalat Protestan verdi. Nstde sancı çıkmadı. Kalp atışı iyi. Allah’a şükür açılmam yok bebiş iyi bir de yüzünü gösterdi ilk kez hiç uğraştırmadan. 1100 gram olmuş.
Sanırım canım ondan oldu diye düşünüyorum ben deOyss kuzum benim yesinler onun o minik yüzünüaman canım çok dikkat et kendini yorma bu aralar bebeğin elbiseleri ile falan uğraşırken yoruldun galiba
MersinlimsnSanırım canım ondan oldu diye düşünüyorum ben deNeyse annem gelcek bakacak inşallah. Fellah köftesi yapacak bana yarın sipariş verdim anneme
Gelmiş geçmiş olsun inşallahSanırım canım ondan oldu diye düşünüyorum ben deNeyse annem gelcek bakacak inşallah. Fellah köftesi yapacak bana yarın sipariş verdim anneme
Yok canım Çorumluyum ama her yöreden lezzetleri seviyorumMersinlimsniyi olmanıza çok sevindim. Bebişin anne az dinlenelim deme şekliymiiş meğer
Valla annem de öyle dedi ne istiyorsan yapcam yeter ki kalkma ayağa kurtlusun sen durmazsın diyorGelmiş geçmiş olsun inşallahvalla ne güzel annen geliyor iyice dinlenirsin caninin cektigi yemekleride sıraya koy hergun birini yapsın sana valla benim canım da çekti bı anda fellah koftesinden
Çok iyi ,iyi olduğunuza sevindik çok şükürSanırım canım ondan oldu diye düşünüyorum ben deNeyse annem gelcek bakacak inşallah. Fellah köftesi yapacak bana yarın sipariş verdim anneme
Oyyy yesinlerrr yarın ben de çekeyimGöbüş güncellemeeeeee 26+0 dan sevgiler
Aynadaki el izleri de büyük kızımdan hatıra ayy çekerken farketmedim valla
Aynen canım iyi olsun da bi dahaki muayenede özlem gideririz inşallahAaa tühh olsun her şey yolunda ya çok şükür kendi doktoruna gittiğinde alırsın artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?