Kızlar dua edin nst gircem ve bebeğim inşallah iyidir diğer her şey de yolundadır dualarınıza ihtiyacım var
Kaderimiz aynı ben de doğuma kadar devamPrilamı bırakma maceram 1 gün sürdü kızlar
Maceraya gerek yok bugün gerçekten korkunçtudoğuma kadar içeceğim artık yapcak bir şey yok
Geçmiş olsun canım dualarım seninle ama ne oldu neden nst'ye giriyorsunKızlar dua edin nst gircem ve bebeğim inşallah iyidir diğer her şey de yolundadır dualarınıza ihtiyacım var
Ay ben içsem de fayda etmiyor ,neymiş bu bizim bulantimizKaderimiz aynı ben de doğuma kadar devambırakmayı denedim fakat aslaa olmadıı yapabildiğim tek şey gece 2 değil 1 adet atıp uyuyorum
Gecmis olsun, hayırdır bir sorun mu var ,nst icin erken sankiKızlar dua edin nst gircem ve bebeğim inşallah iyidir diğer her şey de yolundadır dualarınıza ihtiyacım var
Canim cokkkk gecmis olsunOkula giden çocuk faktörü malumönce 3gün o hastaydı sonra bana geçti sağol cnm geçicek inş
Evet ya sen de çok çektin şu midedenAy ben içsem de fayda etmiyor ,neymiş bu bizim bulantimiz
Maalesef canım bir ay önce her şeyi çıkarıyordum, simdi gunde ikiye falan düştü, gene ona şükrediyorum.Bebek iyi olsun da ne yapalım artık, alıştıkEvet ya sen de çok çektin şu midedenbenim sadece bulantı olduğu için tolere edebiliyorum ilaçla senin daha şiddetliydi galiba bulantıların
Asm de kan değerlerine bakılacak dediler ben de once istemiyorum hastanede bakılıyor dedim.Sonra düşündüm deli miyim neyim bakılsın işte bedavadan dedim.Aşı oldum ,kan verdim bakalım ne çıkacak, hayırlısı olsun
Hayırdır inşallah neden nst ye giriyorsun çıkınca haber ver bize insalllah herşey yolundadırKızlar dua edin nst gircem ve bebeğim inşallah iyidir diğer her şey de yolundadır dualarınıza ihtiyacım var
Doktor artık bırakalım demişti şeker yüklemesini atlatınca denerim demiştim ama yokKaderimiz aynı ben de doğuma kadar devambırakmayı denedim fakat aslaa olmadıı yapabildiğim tek şey gece 2 değil 1 adet atıp uyuyorum
Canım sleepynin 2 numarası primanın 1 numarasıymış. Almayı düşünüyorsan 2den başla bence. Alanları okuyorum hep bunu yazıyorlar.Kızlr hepsiburada da sleepy 2.si 1tl kamp var mendil bez düşünen baksın
Ben bez alayım dedim ama 1 numara kaç paket aldınız yenidoğana günde 8 10 bez gider.. sleepy kalıbı dar diyolar bide 1 mi 2 mi alalım bilemedim
Eskiden premium care alıyoduk ama şu sleep yi merak ediyorum
Deniyim beybim teşekkürlerAnnelik delilikmiş ya daha şimdiden başladı
Dediğim gibi yapmayı dene çok daha rahat olduğunu görceksin canım
Zahrada da içiyo he sizin kaderinizzz olsun aman kessin bulantıyı da dünyanın ilacını içiyoruz +1 den bi şey olmazPrilamı bırakma maceram 1 gün sürdü kızlar
Maceraya gerek yok bugün gerçekten korkunçtudoğuma kadar içeceğim artık yapcak bir şey yok
eveeettt bu hareket fix galibaKızlar telefona bakarken dirseğimi karnıma dayamıştım bizim kız kolumu ittirdi resmenÇek şunu şurdan der gibi. baya güçlenmiş dediğiniz gibi 74 gün kaldı doğuma bi aksilik olmazsa 7. Aya girmiş bulunmaktayım
Ayy ne olduuu dualarımız seninle belin ağrıyodu sancı mı oldu acaba yaKızlar dua edin nst gircem ve bebeğim inşallah iyidir diğer her şey de yolundadır dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?