Ben de gece uyanıyorum bakıyorum tekmeler uçuşuyor. Heralde o uyandırıyor. Sonra uyku yok :)Arkadaslar ben artık tekmelerin sarsintisindan uyuyamiyorum yahu ,maşallah. Ilk bebeğim de hic hatirlamiyorum bunlari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gece uyanıyorum bakıyorum tekmeler uçuşuyor. Heralde o uyandırıyor. Sonra uyku yok :)Arkadaslar ben artık tekmelerin sarsintisindan uyuyamiyorum yahu ,maşallah. Ilk bebeğim de hic hatirlamiyorum bunlari
Biz de yolunda her şey. Sen nasılsın lari :))Bugün burası çok sessizznasılsınız kızlarr bi ses verin
![]()
Markası caploonba canım. Bulut detayları hoşuma gitti, birde beyaz her şeyle daha rahat kombinleniyor beyaz tercih edeceğim ama bakalım.Evet güzelmiş çileğin baby cotton serisine benziyo bunun markası ne canım?
Benim boyut olarak küçük maliyet olarak yüksek şeyler kalmış şimdi listeye baktımda![]()
Hallolur ya daha zamanınız var. Ama ismi artık bence de olmalı :) ben de hediyelik bakıyorum. Çok gerekli bulmuyorum ama adet yerini bulsun diye uygun bir şeyler bulsam iyi olacak :)Bende de sanırım abladan kalan herşey fazlasıyla duruyo onun rahatlığı var ufak tefek detaylar var işte onlar da nasılsa bigünde hallolur kafasındayım e bebek baby mall falan dibimizde hepsibi eksik olursa geçer alırım diyorum bebek eşyalarını indirmeye başladıkça karıştı ortalık evin içinde çok üstüste eşya olduk o kargaşa da yoruyor beni şimdiden doldurmak istemiyorum sanki
Ama şu hediyelik ve süsler vs işlerine yogunlaşmak lazım ismi de belli değil daha geriliyorum yaaa![]()
Hazırsa dolaplar çok mantıklı canım. aradan cıkmış olur. Benimkiler daha gelecek . O yuzden bekliyorumm. Ama ağırlamadan yapmak en mantıklısı gibiiKızlar ben dolap almayacağım. Bizim yatak odası takımının şifonyeri var 5 çekmeceli o ve küçük odada beyaz 5 çekmeceli bir şifonyer daha var. Bir de yine küçük odada pembe 6 çekmeceli şifonyer var bekarlığımdan kalma baya büyükçe bir şey. Onlar bana 3-4 yaşına kadar yeter. 3-4 yaşlarında da oda takımı alırım diye düşünüyorum. Ben haftaya pazartesi annemle beraber o şifonyerleri boşaltıp temizleyip bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim. Bana da bi enerji geldi bir anda işleri halletmeye başladım.
Valla ben ağırlaştım sanırım ama yapmam gerek diye düşünüp yapıyorum canım. İnan 1 hafta önce 0 göbek vardı şu an baya baya göbeğim oluştu biraz daha beklersem hiç yapamam bu işleri diye düşündüm.Hazırsa dolaplar çok mantıklı canım. aradan cıkmış olur. Benimkiler daha gelecek . O yuzden bekliyorumm. Ama ağırlamadan yapmak en mantıklısı gibii
Benim göbek başından beri hep vardı ama şu an eğilemiyorum. Ayakkabı giyemiyorum. Az hareket edince nefesim kesiliyor. Yemek yerken bile hatta.Valla ben ağırlaştım sanırım ama yapmam gerek diye düşünüp yapıyorum canım. İnan 1 hafta önce 0 göbek vardı şu an baya baya göbeğim oluştu biraz daha beklersem hiç yapamam bu işleri diye düşündüm.
Canım nasıl oldu da 1 haftada bu göbeğe sahip oldum anlamadım. Çocuk göbeği ama yani yağ değil sanki durdu durdu pat diye pırtladı. Şimdi ayakkabı falan giyebiliyorum eğilip kalkıyorum onda sıkıntı yok ama hazır yapabiliyorken yapayım işleriBenim göbek başından beri hep vardı ama şu an eğilemiyorum. Ayakkabı giyemiyorum. Az hareket edince nefesim kesiliyor. Yemek yerken bile hatta.![]()
Ben aldım bi kutu dün indrimdeydi e bebekte. 93 liraya düştü..safsu işe ıslatılmış pamuk mendil ilk aylar için ..arkdsımda waterwipes tan çok memnun bu dedğimde pişik olmuyo cocuk hiç ,erkek bebek için olanıda var..Ben jokerden almıştım ama bir daha gelmedi jokeyde, sonra Amazon’dan aldım hatta dün yine indirimdeydi. Baby MR markasını biliyorum ama saf su olan ıslak mendilini hiç duymadım, kullanan da hiç olmadı çevremde. Kullanıcı yorumu duysak iyi olurdu belki fiyatı daha uygundur![]()
Evet waterwipes markasını benim çevremde de kullanan herkes memnun. Eğer baby me markasından memnun kalırsanız çok daha iyi tabi fiyat olarak. Waterwipes n tek eksisi fiyat olarak biraz yüksek.Ben aldım bi kutu dün indrimdeydi e bebekte. 93 liraya düştü..safsu işe ıslatılmış pamuk mendil ilk aylar için ..arkdsımda waterwipes tan çok memnun bu dedğimde pişik olmuyo cocuk hiç ,erkek bebek için olanıda var..
Bende kullanmistim bundan guzeldi. Sadece bazen paketten cikmiyodu toplu cikiyodu yirtiliyodu fln o yuzden degistirmistim bebis buyuyunce hatirliyorumBen aldım bi kutu dün indrimdeydi e bebekte. 93 liraya düştü..safsu işe ıslatılmış pamuk mendil ilk aylar için ..arkdsımda waterwipes tan çok memnun bu dedğimde pişik olmuyo cocuk hiç ,erkek bebek için olanıda var..
MasallahMerhaba arkadaşlar ,kontrolden çıktım ,çok şükür her şey yolunda.Kızım 1200 olmuş ,yüzünü plasentaya dayamış, fotoğraf alamadık. Bacaklarim varis doldu ,pıhtılaşma riskim de olduğu icin nur topu gibi kan sulandiricilarim oldu .Her sey yolunda şükürler olsun ben de 3 kilo almisim![]()
Canim ben ilk doğumumda akcigere pihti atti tanısı ile 10 gun yogun bakimda kaldim.Simdi de bacaklarım baya bir varis doldu,doktora gösterince riske atmayalım dediMasallahbütün konrtrolden gelen arkadaşlarin bebisleri kilolara ulaşmışlar bu arada pıhtılaşma riskin neden var
Çok şükür canım gözünaydın senin bebişte kilolara gelmişş maşallahMerhaba arkadaşlar ,kontrolden çıktım ,çok şükür her şey yolunda.Kızım 1200 olmuş ,yüzünü plasentaya dayamış, fotoğraf alamadık. Bacaklarim varis doldu ,pıhtılaşma riskim de olduğu icin nur topu gibi kan sulandiricilarim oldu .Her sey yolunda şükürler olsun ben de 3 kilo almisim![]()
İyiki başlatmış doktor o zaman inşallah tekrar aynı sıkıntılari yaşamazsın canımCanim ben ilk doğumumda akcigere pihti atti tanısı ile 10 gun yogun bakimda kaldim.Simdi de bacaklarım baya bir varis doldu,doktora gösterince riske atmayalım dedi