Evet bu durumda olanlari biliyorum kimisi icin sikintili bir durum. Sadece esimin kuzeninden aklima geldi. Oda kusuyordu surekli kilo alamiyor hoc birsey yiyemiyordu. 7 aylikken anlasildi ki bobrek tasi yuzundenmis o sonuctan sonra cokta guzel bebisine kilo aldirdi. Sizde de vardi demiyorum ama belki oyleyse sizin icin bir tedavi ve daha rahat bi hamilelik mumkundur diye dusundumDoktorum biliyor halen kustuğumu,ama cumartesi bir daha söylemek istiyorum . Teşekkür ederiminsallah bir de öyle bir sey çıkmaz başıma, ama tabi varsa bakılması en doğrusu, çok nadir de olsa doğuma kadar kusanlar varmış
Evet umarim bir sorun yoktur.Bugune kadar bebegin gelişiminde bir sorun yoktu.Bir aydir gitmedim tabi ,cumartesi bakalım ne diyecek ,umarım sorun yoktur.Evet bu durumda olanlari biliyorum kimisi icin sikintili bir durum. Sadece esimin kuzeninden aklima geldi. Oda kusuyordu surekli kilo alamiyor hoc birsey yiyemiyordu. 7 aylikken anlasildi ki bobrek tasi yuzundenmis o sonuctan sonra cokta guzel bebisine kilo aldirdi. Sizde de vardi demiyorum ama belki oyleyse sizin icin bir tedavi ve daha rahat bi hamilelik mumkundur diye dusundum
En önemlisi o zaten kimsi 5-6 kilo ile hamileliğini bitiriyor. Onemli olan bebişEvet umarim bir sorun yoktur.Bugune kadar bebegin gelişiminde bir sorun yoktu.Bir aydir gitmedim tabi ,cumartesi bakalım ne diyecek ,umarım sorun yoktur.
Hayalim o zaten ,öncelikle bebek tabiEn önemlisi o zaten kimsi 5-6 kilo ile hamileliğini bitiriyor. Onemli olan bebiş
Valla benim hayalimde o (o idi) öyle bir kilo olsunki su plesenta bebek çıkına bana kalan 0 olsun ama bnm için kaçtı o trenHayalim o zaten ,öncelikle bebek tabi
İstatistiklere göre 8,5 kilonun üzerinde alınan kilo anneye kalıyormuşValla benim hayalimde o (o idi) öyle bir kilo olsunki su plesenta bebek çıkına bana kalan 0 olsun ama bnm için kaçtı o tren
Ben kilo vermek için büyük fedakarlıklar yaptim ve normal kilonun ust sınırında gebe kaldım, takintimin sebebi bu.Yoksa ilk çocuğumda umrumda değildi, insan kac kere hamile kaliyor ki hayatta.Ilk cocugumda cok rahat davranmama rağmen totalde 15 kilo almistim sonra da cok sorun olmamıştı. Ancak sonrasında hızla kilo aldim ve cok zor verdim .Genede ne olursa olsun önceliğim bebeğin sağlığı ama hedefim glutenden uzak olabildigince sağlıklı beslenerek en az kilo ile gebeliği bitirmek.Ancak bulantilar yuzunden yiyebildiğim çoğu şey gluten maalesef ,bebeğin sağlığı için bunu hic istemiyordum aslinda ama rabbime emanet.Valla benim hayalimde o (o idi) öyle bir kilo olsunki su plesenta bebek çıkına bana kalan 0 olsun ama bnm için kaçtı o tren
Ya aslinda bunye ile ilgili hepsi ,bunye hizliysa hicbir şey kalmıyorİstatistiklere göre 8,5 kilonun üzerinde alınan kilo anneye kalıyormuşNe derece doğru bilmiyorm.
Cok gecmis olsun ,benim esim de dun bana söylemeden test yaptırmış sukur negatif cikti ama iyileşmiyor da.Ayri yatiyoruz 10 gündür, bazen aynı evde bile olsa gecmeyebiliyor,Allaha emanetKızlar beklenen hazin sona geldik kanımca. Eşim corona oldu ki sanırsam oğlumda çünkü ateşi var 38 dereceydi biraz önce. Sonuçta bana geçmeme olasılığı çok düşük geliyor. Yaşayanlar nasıl atlattı bu durumu? Şuanlık hiç birşeyim yok. Çift aşılıyım ama gebelikten hemen önce olmuştum 2.dozu.Hatırlıyorum kimileri olmuştu görüşlerinizi bekliyorum
Benim başıma geldi hemde iki kere! Bezleri aldım sandım sabah bi baktım sipariş filn yok arıyosun e bebegı duyokı sıstemsel sorun oldu para iadesi yapayım ! Ben şöyle çözdüm googledan veri geçmişini temizle tekrar ac e bebeği.. geçmiş verileri temizleYa kizlar bu arada gecen kimin basina gelmisti dun gecede benim basima geldi... e bebekten bezleri aldim odedim falan kapattim uygulamayi bugun bir baktim sepetim duruyo tukenmis 3 numara olanpuf yaaa neyse artik ne yapayim nasip degilmis yogunluktan oluyor demek ki boyle
Teşekkür ederimCok gecmis olsun ,benim esim de dun bana söylemeden test yaptırmış sukur negatif cikti ama iyileşmiyor da.Ayri yatiyoruz 10 gündür, bazen aynı evde bile olsa gecmeyebiliyor,Allaha emanet
Kızlar beklenen hazin sona geldik kanımca. Eşim corona oldu ki sanırsam oğlumda çünkü ateşi var 38 dereceydi biraz önce. Sonuçta bana geçmeme olasılığı çok düşük geliyor. Yaşayanlar nasıl atlattı bu durumu? Şuanlık hiç birşeyim yok. Çift aşılıyım ama gebelikten hemen önce olmuştum 2.dozu.Hatırlıyorum kimileri olmuştu görüşlerinizi bekliyorum
Eşimle haremlik selamlık kadar bile yakın değilizMaskeyle olabildigince uzak durursan korunabilirsin canım geçmiş olsun
Geçen yıl benim eşimde geçirdi ama bana geçmedi mesela o odadan çıkmadı ona ramen ben maskemi açmadım hiç evde. Fenalık geçiriyordum ama değdi
Bizim müdürün 3 çocuğu ve karısı oldu ,adam hic korunmadığı halde bulaşmadı,bu virüste manyakTeşekkür ederimYa eşim bodrum katta yaşıyor şuan bir tek uyumaya misafir odasına çıkıyor tuvaleti bile ayrı ama yüksek ihtimal oğluma geçti işte ondan ayrı kalmam mümkün değilki şuana kadarda kalmadım. Bakalım nasıl olcak
Ben sleepy yenidoğan aldım şu 12 satılanlardan sonradasınız doğunca bakarım artıkKızlarıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan
Büyük ihtimal ben de öyle yapacağım canımBen sleepy yenidoğan aldım şu 12 satılanlardan sonradasınız doğunca bakarım artık
En çok denemek istediğinden al canım diğerlerinde de birer ikişer paket al doğunca duruma göre karar verirsin artıkSağol canım baby turco mu alsam bak şimdi aklım oraya kaydı
Vallahi bendeki çantayi atayim size oglumda almistim cok cok memnun kalarak kullandim kizimdada kullanirim sirt cantasi gbi bebek arabasina asma aparati var arkasindada fermuari var ustten acmadan en alttaki sey aliniyor falan sutu sicak ilik tutma yeri falan var ici bi ton sey aliyor islak bisey koyma yeri bez koyma yeri cok cok guzel dusunulmus inanilmaz memnun kalarak kullandim ama bu markaya bakin bulursaniz aboutbaby digerleri cok cakma bunun kumasida cok tatli kendinden yansimali gbi de fotoda belli olamadiOnuda taşımayı sevmiyorum.Ben bebek çantası olayını sevmiyorum galiba ,hepsi cok çirkin geliyor bana.Normalde de büyük çanta kullanirim zaten o yuzden çoğu zaman ilk çocuğumda kendi cantamla takilmistim ama gene de almadan olmaz
Sleepy yeni digan canm suan piyasadaki en iisi o ben 24 lü aldımKızlarıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?