Çocuk ilk zamanlar çok kusuyormuş o yüzden eğimli olması kafanın biraz yukarda kalması nedeniyle tavsiye ediyorlar Allah korusun heralde boğulma riskine filan karşıKızlar reflü yatağı aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz gerekli bir şey mi
Hangisini alacaksınız kızlar .Ben de almak istiyorumÇocuk ilk zamanlar çok kusuyormuş o yüzden eğimli olması kafanın biraz yukarda kalması nedeniyle tavsiye ediyorlar Allah korusun heralde boğulma riskine filan karşı
Kızlar reflü yatağı aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz gerekli bir şey mi
Ben yataş juno aldım kızlar ilk aylar ana kucağı kullanmama bile gerek kalmicak odadan odaya çok rahat taşıyabilirimHangisini alacaksınız kızlar .Ben de almak istiyorum
Ben ilk cocugumda fisher price almıştım, cok kaliteli ve cok memnun kaldım.Otomatik sallaması yok ancak titreşim modu falan var.Tavsiye ederim.Kızlar ben otomatik ana kucağı almak istiyordum mamaroo 4moms ama çok pahalı geliyordu. Bugün letgoya bakayım dedim. Kadın 500 TL ye satıyor. Ama Kaş’ta. Ben antalyadayım. Kadına dedim kargolar mısınız ok dedi ama bana cebe havale yapın dedi. Ben ilk parayı gönderecekmişim o öyle kargolayacakmış. Vazgeçtim. Yani bana biraz dolandırıcı gibi geldi. Hem ya alırsam ve bizim kız sevmezse diye düşündüm. Elle sallananlardan almaya karar verdim trendyoldan.
Biberon kullaninca cok kurtarici. Ama emziren ve emzik vermeyen anneye gereksiz. Ben mamajoo 3 islevli almistim. 2 biberona yatmadan su koyup birini icine birini yanina koyuyodum. 40 derecede sabit tutuyo icindekini. Gece kalkinca icindekine mama koyup digerini icine koyup oglumu doyurup yatiodum. Uyku arasi inanilmaz pratikYa benim de hiç aklımda yoktu bebekk, arkadaşım aklıma soktu ama bana gereksiz geldi size de sorayım dedi
Merhaba nuna leaf ana kucağına bakabilirsiniz daha uzun kullanılıyor, sallananlardan biraz farklı videolarını inceleyebilirsiniz. Hatta bugün e bebekte indirimde.Kızlar ben otomatik ana kucağı almak istiyordum mamaroo 4moms ama çok pahalı geliyordu. Bugün letgoya bakayım dedim. Kadın 500 TL ye satıyor. Ama Kaş’ta. Ben antalyadayım. Kadına dedim kargolar mısınız ok dedi ama bana cebe havale yapın dedi. Ben ilk parayı gönderecekmişim o öyle kargolayacakmış. Vazgeçtim. Yani bana biraz dolandırıcı gibi geldi. Hem ya alırsam ve bizim kız sevmezse diye düşündüm. Elle sallananlardan almaya karar verdim trendyoldan.
Teşekkür ederim bilgi için düşüneceğim bunuBiberon kullaninca cok kurtarici. Ama emziren ve emzik vermeyen anneye gereksiz. Ben mamajoo 3 islevli almistim. 2 biberona yatmadan su koyup birini icine birini yanina koyuyodum. 40 derecede sabit tutuyo icindekini. Gece kalkinca icindekine mama koyup digerini icine koyup oglumu doyurup yatiodum. Uyku arasi inanilmaz pratik
Teşekkür ederim canım bakayımMerhaba nuna leaf ana kucağına bakabilirsiniz daha uzun kullanılıyor, sallananlardan biraz farklı videolarını inceleyebilirsiniz. Hatta bugün e bebekte indirimde.
Bende nuna leaf önerecektm neess ciğim önermiş. Ve aylardır olmadğı kadar indirimde şu an kaçırılmaz fiyat. 2 binden düşmüyordu.Teşekkür ederim canım bakayım
Bana da ablamların kızlarından nuna leaf geldi,onlar çok memnunlardıMerhaba nuna leaf ana kucağına bakabilirsiniz daha uzun kullanılıyor, sallananlardan biraz farklı videolarını inceleyebilirsiniz. Hatta bugün e bebekte indirimde.
Nuna leaf i letgoda buldum 450 TL pazar günü alacağımBende nuna leaf önerecektm neess ciğim önermiş. Ve aylardır olmadğı kadar indirimde şu an kaçırılmaz fiyat. 2 binden düşmüyordu.
Teşekkürler ederimBen yataş juno aldım kızlar ilk aylar ana kucağı kullanmama bile gerek kalmicak odadan odaya çok rahat taşıyabilirim
Numara leafBizim zamanda numara leaf falan yoktu ,en güzeli fisher pricedı8 yıl önce.Bu sanirim kendi kendine sallananlardan ,merak ettim ,bakayim ben de
Adını bu kadar duyunca kendi sallananlardan sanmıştımNumara leafyok kendi kendine sallanmyo bikere elinle dokunuyosun 2 dakika boyunca sağa sola salınıyo hafif hafif, sonra duruyo bidaha bi dokunman gerekiyo. Kendi kendine sallanması için ekstra aparat satlyor ama o da çok pahalı gerek olmyo ya , ayağnla yada elnle bi doknyosun başlyo sallanmaya
Kendi kendine sallanmayan babybjörn var ya bide hele onun fiyatı içler acısıAdını bu kadar duyunca kendi sallananlardan sanmıştım
Kuzu çıktı açlık 78 1.saat 146 2.saat 94 çıkmış. Sonuçları yarın göndericem doktora daha çıkmayan tahliller var hepsini birden konuşayım diye. Bana 1. Saat yüksek geldi ama 2. Saatte güzel düşmüş valla bi tuhaf bence
Misss gibi sonuçların canım ben seni önden rahatlatıyımKuzu çıktı açlık 78 1.saat 146 2.saat 94 çıkmış. Sonuçları yarın göndericem doktora daha çıkmayan tahliller var hepsini birden konuşayım diye. Bana 1. Saat yüksek geldi ama 2. Saatte güzel düşmüş valla bi tuhaf bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?