2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım sen beni etiketlemişsin ama babam hiç bildirim ya da başka birşey gelmedi. Benim telefonda sıkıntı var sanırım uygulamaya bişey oldu bende bilmiyorum. Şimdi bi aklıma geldi gireyim dedim de öyle gördüm
Canım bende buraya etiketlediklerinde gördüm senin durumunu, çok geçmiş olsunn🙏🏼 Umarım bundan sonrası için her şey yolunda devam eder. Bebişlerimiz yaşam sınırını geçti çok şükür sadece ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi tabiki bu saatten sonra 🙏🏼 Her şey güzel olacak inşallah

benm doktoruma sürekli wp üzerinden yazıyorum. beni gece-gündüz arayablrsn diyor. gerçekten kendimi güvende hissediyorum. bence gebelik sürecinde böyle ilerlemeli:KK43:

Ya ne kadar ayıp böyle davranması. Söz konusu olan bir gebe. Danışacağınız şey belki size önemli gelmeyebilir o an ama çok önemli bi şey belki? Zaten bu yüzden doktora danışmıyor muyuz? Madem bu kadar yoğun olup hastasını unutuyor hasta kotası koysun o zaman. Gerçekten kötü bi durum olmuş zaten ilk günden numarasını vermeliydi. Kadın doğumda hep böyle gördüm ben. Sanki wp dan komik video göndercek halimiz yok ya yani. Umarım içinize sinen bi doktor bulursunuz en kısa zamanda 🙏🏼

Bencede degistirin doktorunuzu...
Benim doktorum ilk baştan verdi numarasini gece kaç olursa olsun arayın dedi bi sıkıntı oldugunda
Hamileligimin ilk aylarında gece kanamam oldu hastaneye gittik aradık konustuk kendi hemsirelerle konuştu ne yapılması gerektiğini
Böyle olması gerekiyor
Ameliyatta bile olsa cikinca mutlaka arayıp konuştu
Bir kadın doğum doktorunun telefon numarasını vermemesini anlayamıyorum, acil bir durumda doktora ulaşamadıktan sonra ne yapayım ben o doktoru. Bence açık açık söyleyin belki de gerçekten aradığınızı söylemediler. Eğer yok veremem derse siz de kendinize ona göre bir yol çizersiniz ☺️

Merhaba, bence de kendsinden numarasını isteyin. Hastaneden ulaşmaya çalıştığımızda, aradaki kişilerin unutması , boşlaması da devreye giriyo. Ben de hastaneyi arayp ulaşmaya çalıştğımda hiç geri dönüş alamadım ,kendisinin numarasını aldıktan sonra mesajla da arayarak da ulaşabildim. Sizin de öyle olur diye umuyorum. Ama numarasını vermek istemezse falan değiştirmek istemek de çok haklısınız,iletişim çok önemli

Ben de hastaneden ulaştığım için acaba iletmediler mi dedim, 2.ye aradım biz ilettik müsait olduğunda arayacaklar dedi. Yüzyüzeyken çok açıklayıcı, rahatlatıcı bir doktor, tecrübesi gayet fazla ondan çok şaşırdım. keşke ilk baştan telefon isteseydim şu an ona göre karar verirdim

Canım bende buraya etiketlediklerinde gördüm senin durumunu, çok geçmiş olsunn🙏🏼 Umarım bundan sonrası için her şey yolunda devam eder. Bebişlerimiz yaşam sınırını geçti çok şükür sadece ne kadar çok dururlarsa o kadar iyi tabiki bu saatten sonra 🙏🏼 Her şey güzel olacak inşallah
İnşallah inşallah çok teşekkür ederim. 21. Hafta da olunca çok tedirgindim şimdi çok şükür 27. Haftaya geldik bile 🤲🏻.

Kızlar Bi konuda danışmak için doktoruma ulaşmaya çalıştım ameliyatta arayacağız sizi dediler kapattılar, 2.ye aradım yine aynı şey. 2 gündür hala arayan yok. Gerçekten çok sinirlendim bu duruma, ciddi ciddi kendisiyle devam etmemeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hiç aramadım zaten kişisel numarasıda yok, ben istemedim o da teklif etmedi. hastane üzerinden ulaştım. kendisine çok güveniyorum doktor olarak ama bu umursamaz tavrı beni irite etti. Randevuya gittiğimde ulaşmak için kişisel telefonunu isteyeceğim olumsuz bir tavır görürsem kendisiyle vedalaşıp başka doktor bulacağım.
Gerçekten çok ciddi bir durum canım. Böyle oldu mu sınır oluyorum. Benim için de ulaşma konusu çok hassas. değiştirmekte de haklisin çözemezsene. Sonuçta acil bir durumun olabilir. Onemsemek zorundalar

Bencede degistirin doktorunuzu...
Benim doktorum ilk baştan verdi numarasini gece kaç olursa olsun arayın dedi bi sıkıntı oldugunda
Hamileligimin ilk aylarında gece kanamam oldu hastaneye gittik aradık konustuk kendi hemsirelerle konuştu ne yapılması gerektiğini
Böyle olması gerekiyor
Ameliyatta bile olsa cikinca mutlaka arayıp konuştu
Kesinlikle böyle olması gerekiyor. Ben doktorumun daha hastası değilken önceki gebeligimdeki risk için instagramdan ulaşmıştım ve direkt numarasını vermişti ciddi bir durum yaşıyorum diye. O günden sonra hamileliğine kadar muayene olmadigim halde ne sorsam döndü. Şımdı de ne zaman yazsam hemen ses kaydı atar. Asistanina aratır yoğunsa. Asla ihmal etmez. Bu çok büyük bir güven . Bizler de sonuçta keyfi bir şey için hicbir zaman rahatsız etmiyoruz. Farklı bir durum oluyor ki yazıyoruz. Bir arkadaşım erken doğum yaptı ve sancısı geldiği gün ne doktora ne asistana ulaşabildi. Sonuç olarak acilen bilmediği bir doktorda doğum yaptı. Sonra öğrendi ki doktoru güya yurt dışındaymış. Ne kadar kötü bir durum..

Ya ama amaa bu neeeee 😍😍 ben yicem bu kızıı güzelliğe bak maşallahh 😻😻

Sağol canım benim prenseslerimizin hepsi maaşallah su gibi❤️ yandık bu kızlarla oğlanları üzer bunlar😆😬
Kucağımızda görelim inşallah🧿
Bu arada aceleci kızım dönmüş bile baş aşağı duruyomuş artık daha yukarda hissedersin tekmeleri göbek hizasında dedi ☺️

Ya hiç birinizden haberim yok okuyacağım inşallah mesajların hepsini. Ondan sonraki süreçte açılmam devam etti dikişe rağmen doktor da hani iyi konuşmadı kendimi kapattım biraz iyi değildim. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. Hafta geçtikçe umudum artıyor. Sizler nasılsınız hakkınızı helal edin hiç birinize dönemedim. Bana ne bildiri geldi ne başka birşey uygulamada da gözükmedi. Ben internet safariden girdim de öyle gördüm şimdi..
Çok şükür daha da iyi olcaksın inşallah canım🙏🏻
Neyse ki bu haftaları görebildik, her uygulamada artık yaşam sınırını geçtiğimizi, allah korusun doğum olsa bile bebiklerimiz için sorun olmadığı yazıyor. Zaten onlar çookk güçlüler allahın izniyle zamanında doğcaklar inşallah🙏🏻🤗

Selam güzel anneler hayırlı cumalar🥰
Doktordan geldik 550 gr 29 cm olmuşuz🧿
Ben de 1 ayda sadece 1,5 kg almışım neyseki iyi oldu bu😉
Bu arada aynı ablamıza benziyoruz 🤭 tipe bakın teyzeleri🤩
Allahım bu ne tatlılık😍😍 maşallah sana minikk🧿🧿

Yalnız büttün kızlar maşallah poz veriyor😅 bizim oğlanlarda kuytu köşelere saklansın🥲🥲 Z Zynpada

Selam güzel anneler hayırlı cumalar🥰
Doktordan geldik 550 gr 29 cm olmuşuz🧿
Ben de 1 ayda sadece 1,5 kg almışım neyseki iyi oldu bu😉
Bu arada aynı ablamıza benziyoruz 🤭 tipe bakın teyzeleri🤩
oy kuzum benm ne tatlı bu veleeeet.:nazar: bende 24+0 da gideceğim kaç kilo olur acaba bebik. merak ediyorum.

Sağol canım benim prenseslerimizin hepsi maaşallah su gibi❤️ yandık bu kızlarla oğlanları üzer bunlar😆😬
Kucağımızda görelim inşallah🧿
Bu arada aceleci kızım dönmüş bile baş aşağı duruyomuş artık daha yukarda hissedersin tekmeleri göbek hizasında dedi ☺️
Ben de hep yukarda hissediyorum benim yağıztoşumda mı döndü acaba🥰😅 gerçi her zaman aynı yerlerde hissetmiyorum pozisyon değiştiriyor sanki😌

Ben de hep yukarda hissediyorum benim yağıztoşumda mı döndü acaba🥰😅 gerçi her zaman aynı yerlerde hissetmiyorum pozisyon değiştiriyor sanki😌
Aynen ya bende. Takla mi atiyo icerde napiyosa bi orda bi burda hissediyorum cok enteresan 😄

21+0 da 450 ydi 3 haftada 700 olurmu acaba :KK70: miniğim benm. kilolar alsın anasına aldırmakla olmuyor.
Olabilir neden olmasın🤗
Benim tırtılım 19+2de 300 gr.dı, 22+1de 500 gr. 24+0da 700gr. Büyüdükçe daha hızlı kilo almaya başladılar😍 bizde daha hızlı almaya başladık ama olsun onlar sağlıklı olsunlar🥰

X