2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sağol canım benim prenseslerimizin hepsi maaşallah su gibi❤️ yandık bu kızlarla oğlanları üzer bunlar😆😬
Kucağımızda görelim inşallah🧿
Bu arada aceleci kızım dönmüş bile baş aşağı duruyomuş artık daha yukarda hissedersin tekmeleri göbek hizasında dedi ☺️
Öyle dönünce bi daha öteki gelişe dönmüyo muu normal doğum pozisyonuna girmiş mi oluyor yaniii kafamda deli sorularrr 😂
Ben de perşembe gidicem bakalım döndü mü bizim kız ben de hissediyorum göbek deliği üzerinde ama bazende aşağılarda hissediyorum öyle bi vuruşki resmen vajinamda hissediyorum titreşimi 🤣

Sizin oğlanlar doğunca bi ısırık cezası verilsiiiinnnn 😬 Z Zynpada offf tospiklerim benimm 😍😍
Bir ısırıkla kurtulamazlaarr🤤🤤🤤 o minicik eller, o minicik ayaklar, o minicik parmaklar tek tek ısırılcaakk🤤🤤🥳🥳
Ay bazen o kadar sabırsızlanıyorum kiiiii😌😌😌 minicik bir can gelcek evimize🥰🥰🥰
Sağlıcakla görelim o günleri inşallah🙏🏻🥰🥰

Bir ısırıkla kurtulamazlaarr🤤🤤🤤 o minicik eller, o minicik ayaklar, o minicik parmaklar tek tek ısırılcaakk🤤🤤🥳🥳
Biz geçen gün eşimin yeğeniyle puzzle yaptık, allahım dedim bi an önce doğsa kızım büyüse de onla puzzle yapsak 😢
Bu tarif edilemez bi heyecan ya gerçekten bazen diyorum 15 hafta nasıl geçicek, sonra diyorum 25 hafta nasıl geçti bak hiçbi şey anlamadım 🥺

ben bunu sürekli düşünüp heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum. miniğim benm. alacaklarmn çoğunu internetten alıyorum kargo geldiğinde bile açıp kullandığımı hayal ediyorum. içime aşırı ponçik biri kaçtı :KK70:

Biz geçen gün eşimin yeğeniyle puzzle yaptık, allahım dedim bi an önce doğsa kızım büyüse de onla puzzle yapsak 😢
Bu tarif edilemez bi heyecan ya gerçekten bazen diyorum 15 hafta nasıl geçicek, sonra diyorum 25 hafta nasıl geçti bak hiçbi şey anlamadım 🥺
gerçekten anlamadın mı ya bana birkaç yıldır hamileymişim gibi geliyor :KK70:

Ay rahat geçirmiş olmanıza çok sevindimm😍😍 sonuçlarda normal çıkar umarım🙏🏻 darısı başımıza inşallah🙏🏻🥰
Çilekli çok bayıyor demişlerdi demek ki baymayadabiliyormuş😅
Allahım daha az kilo almayı nasıl başarıcazz🥲🥲
Yıllarca almaya çalıştım şimdi de almamaya çalışmak😅
Ah daha neler neler diyenler var berbattı çok kötü oldum içerken vs. Gözünüz korkmasın, bir dikişte içtim bana göre çok lezzetliydi. Size de öyle gelir lıkır lıkır içersiniz inşallah🙏🏻😃 sonuçlar da geldi doktorum yorumladı, açlık yüksekmiş biraz şeker yüklemesnden sonrakler normalmiş, sen yine de dyedklerine dikkat et ve yürüyüş yap dedi,kardan bayadır hiç yürümüyodum inşallah bugün başlıcam🙏🏻🙏🏻 Böyle dikkat edeblirsem bundan sonra ayda 4 almam inşallah diye düşünyorm🙈🙈 L Larissa

ben bunu sürekli düşünüp heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum. miniğim benm. alacaklarmn çoğunu internetten alıyorum kargo geldiğinde bile açıp kullandığımı hayal ediyorum. içime aşırı ponçik biri kaçtı :KK70:
Valla hiçbi şey anlamadım 😂 o mide bulantısı olan günlerde ama 1 gün 1 asır gibi geliyodu onları bile unuttum gitti vay pollynna lari 😂😂
İnsan kötü günleri hemen unutuyor😅
20.haftaya kadar bulantılar, iştahsızlık, halsizlik gerçekten çok zordu. Şimdiden sonra da gündüz neyse de akşamları genelde zor geçiyor😅
O zor geçen akşamlarda ponçik sabırsızlık yerini umutsuz sabırsızlığa bırakıyor bu kadar hamişlik keşke yetse diyorum bazen🤣🤣 L Larissa
İnsan ne düşüneceğini, ne isteyeceğini şaşırıyor gerçekten😅😅

BACB5ACE-1981-4157-91FD-C6F8E9E7C5EB.jpeg

Kızlar bu da benden göbek show 🤰 kiloların haddi hesabı yok zaten artık 😅 aman iyi olsunlar yeterki 🌸

Ah daha neler neler diyenler var berbattı çok kötü oldum içerken vs. Gözünüz korkmasın, bir dikişte içtim bana göre çok lezzetliydi. Size de öyle gelir lıkır lıkır içersiniz inşallah🙏🏻😃 sonuçlar da geldi doktorum yorumladı, açlık yüksekmiş biraz şeker yüklemesnden sonrakler normalmiş, sen yine de dyedklerine dikkat et ve yürüyüş yap dedi,kardan bayadır hiç yürümüyodum inşallah bugün başlıcam🙏🏻🙏🏻 Böyle dikkat edeblirsem bundan sonra ayda 4 almam inşallah diye düşünyorm🙈🙈 L Larissa
Ohh gözünüz aydın bunu da atlattınız çok sevindim😍😍
Yürüyüşleri düzenli yaparsak kiloyu da kontrol edebileceğimizi düşünüyorum😅
900 küsürlü bişi dedi hep küsüratları unutuyorum🙊 gelişimi güzel dedi ,boy da 35 cm olmuş🙏🏻😍 sizin ne zamandı muayene haftaya mı🥰
Ohh maşallah😍😍
Bizim 2 şubattı şeker yüklemesi ve muayene olcak ama mümkünse 5 şubata alacağım haftaya cumartesi 27+3 oluyoruz artık 1 kilo olur diye düşünüyorum bakalım🥰

Kızlar ben üniversite hastanesinde kan idrar ve idrar kültürü verdim. INR düşük çıkmış araştırdım kan pıhtılaşması demekmiş. Doktorumu aradım muayenedeymiş. Beni geri arayacak ona soracağım ne demek ki bu?

Yeni doktorunuzla uyum içinde ilerlersiniz inşallah. Şu süreçte insan biraz özen bekliyor, onu da bulamadık malesef
Yok yok ulaşılmaz doktor şu dönemde bizim icin cok zor istedigi kadar iyi olsun baska birtane iyi bulun ben doktoruma her an her fakika ulasabliyorum benim icin o cok onemli direk degistirin gitsin numarasini vermeyi kabul etmezse

Valla hiçbi şey anlamadım 😂 o mide bulantısı olan günlerde ama 1 gün 1 asır gibi geliyodu onları bile unuttum gitti vay pollynna lari 😂😂
ben hamileliği hiç sevmedim bulantı olmamasına rağmen. ben kısıtlanmaya gelemiyorum, hareketli biriyim. şimdi hem yavaşladım hem yediğim içtiğim gezdiğim yürüdüğüm herşey kısıtlanıyor. bana daral geliyor yavaştan. :halay:

Ohh gözünüz aydın bunu da atlattınız çok sevindim😍😍
Yürüyüşleri düzenli yaparsak kiloyu da kontrol edebileceğimizi düşünüyorum😅

Ohh maşallah😍😍
Bizim 2 şubattı şeker yüklemesi ve muayene olcak ama mümkünse 5 şubata alacağım haftaya cumartesi 27+3 oluyoruz artık 1 kilo olur diye düşünüyorum bakalım🥰
Çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah😍😍 olur bence 24-28 arası şeker yüklemesi diye biliyorum :) bence de en az bir kilo olur o zamana minnoş🙏🏻🥰🥰

44C6C18B-7BD2-46C9-9E1A-A7AB2009FE5A.jpeg

Sonunda kızımın gül yüzünü gördük 🧿 yaa bunlar bal değil de ne 😍 insan gerçekten onunla yapacağı şeyleri hayal ediyor 🦋 geçen hafta kendi doktoruma gittiğimde 575 g kendi gününden 3 gün geride çıkmıştı bugün idari izin için devlet hastanesine gittim 763 g kendi günüyle uyumlu çıktı 10 günde gerçekten bu kadar kilo almış mıdır sevindim tabiki orası ayrı 😄

Kızlar az önce bir Şubat annelerine bakayım öylesine dedim maşallah doğuran dogurana hemen hemen hepsi doğurmuş Mart ve Nisan anneleri var sırada ondan sonrada biz inşallah bı an onların yazdıklarını görünce heyecanlandım 😃

Kızlar az önce bir Şubat annelerine bakayım öylesine dedim maşallah doğuran dogurana hemen hemen hepsi doğurmuş Mart ve Nisan anneleri var sırada ondan sonrada biz inşallah bı an onların yazdıklarını görünce heyecanlandım
bende takipteym ocak anneleri bitti şubattaym marttan doğuran varmı bilmiyorum 😃

X