- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Canm bende gordugumu bulamiyorum ama alirsam ucu kauçuk olanlardan ve yanlardan basmali olmasina dikkat ederek bu tarzlardan alacagmBen nette bulamadım tarif ettiğinden hep bu modeller çıktı demin gönderilenler canin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bende gordugumu bulamiyorum ama alirsam ucu kauçuk olanlardan ve yanlardan basmali olmasina dikkat ederek bu tarzlardan alacagmBen nette bulamadım tarif ettiğinden hep bu modeller çıktı demin gönderilenler canin
Erkekler böle alengirli işleri sevmezler basit işleri severler mesela Alican hani aventin biberonla birlikte süt ısıtan aletini ogreteceksin kocisine koy biberonu al biberonu içir bebeğe bu kaa bak o zaman nasıl yapiyolar tabi onu almak bu devirde bilemedim uykusuz kalmayı tercih ederim sankiHiç mi olmaz hiç mii tecrübeli anneler toz pembe hayallerimizi dağıtıyorduu
E bebeğin mağazalarında var mıdır acep bakmak lazım..ben favorilere attım e bebeğe gidince bakiciimCanm bende gordugumu bulamiyorum ama alirsam ucu kauçuk olanlardan ve yanlardan basmali olmasina dikkat ederek bu tarzlardan alacagm
Bende alicam bunlardan..oğlumda böle örtüsüz kullanmıştım hem yıprandı çok iyi olacakBirde bebise bunlardan aldim cok hosuma gitti kalin müslinleri vardi ama yaz bebesi olacaklar diye kalin gelebilir dye dusundum sitesinde cok uygundu fiyati 180 liraya bu uclu takimi aldm
İnşallah en hayırlısı ne zamansa o zaman olur canım Bayramdan önce gelirlerse çifte bayram olur bizeBenimde 27 nisanda tam 38 hafta dolmus oluyor ve araya bayram girecek sezeryan olacağım icin bayramdan önce alir gibime geliyo mayisa girmeden alirlar diye dusunuyorum bebekte önde gidiyor bayrami gecireyim desem 39 lar bitiyor riske edemem bayram bayram sanci gelir bide gelisimi guzl olursa nisan sonu yatış yaparim
Bende bu cumartesi alıyorum yıl sonuna bırakamam her dakika zam geliyorKizlar ben bi cilginlik yaptim cocuk odasini aldim allahim insallah saglikla dogar ve cinsiyeti degismez
Yani fiyatlar her gecen gun artiyor malum..
Evet bende oģlumda bunlardan yoktu örtülülerinden yani tepesine kapatirdim bsy ucar dururdu smdi nasip oldu aldim cok begendimBende alicam bunlardan..oğlumda böle örtüsüz kullanmıştım hem yıprandı çok iyi olacak
İyi günlerde kullanın canımEvet bende oģlumda bunlardan yoktu örtülülerinden yani tepesine kapatirdim bsy ucar dururdu smdi nasip oldu aldim cok begendim
Valla satici gunluk degisiyo fiyatlar. Yilbasinda da zam gelecek dediler elinizi cabuk tutun kizlar bide ben ilk kizimda da bu zamanlarda almistim.Bende bu cumartesi alıyorum yıl sonuna bırakamam her dakika zam geliyor
Kesinlikle haftalık bile değişiyormus fiyatlar zaten dolar Euro aldı başını gidiyor ne kadar erken o kadar kâr bu devirde ne yazık kiValla satici gunluk degisiyo fiyatlar. Yilbasinda da zam gelecek dediler elinizi cabuk tutun kizlar bide ben ilk kizimda da bu zamanlarda almistim.
Soyle dusunun. 1 ay sonra geliyo mobilya kokusunun cikmasida 1 ayi buluyo. Sonra yerlestir ettir agirlasmadan anca yapiliyo valla
Bende puset örtüsü olarak penye olanlardan alacağım hem rüzgardan koruyormuş hemde uçtu açıldı derdi olmuyormuşBirde bebise bunlardan aldim cok hosuma gitti kalin müslinleri vardi ama yaz bebesi olacaklar diye kalin gelebilir dye dusundum sitesinde cok uygundu fiyati 180 liraya bu uclu takimi aldm
Sen bugün de gitcektin canım bugünkü de kız dedi miŞimdi böyle diyince bana da bi korku geldi
Hayırlıı olsuuun ben de doktor bidaha cinsiyeti teyit etsin gidip bakmayı düşünüyorum odalaraKizlar ben bi cilginlik yaptim cocuk odasini aldim allahim insallah saglikla dogar ve cinsiyeti degismez
Yani fiyatlar her gecen gun artiyor malum..
Bende zuppers diye bi marka var instagramda var. Basit bi ortu gibi ama cok kullandim pusette. Oturunca fln mama sandalyelerinde vs kullaniliyo baya kullandim onu bi bakin. Cok memnun kalmistimBende puset örtüsü olarak penye olanlardan alacağım hem rüzgardan koruyormuş hemde uçtu açıldı derdi olmuyormuş
Evet markayı biliyorum bende ona karar vermiştim Kullananlar çok memnun kalınca favorilerime eklemiştim. Teşekkür ederimBende zuppers diye bi marka var instagramda var. Basit bi ortu gibi ama cok kullandim pusette. Oturunca fln mama sandalyelerinde vs kullaniliyo baya kullandim onu bi bakin. Cok memnun kalmistim
Oğlum doğduğundan beri gece mama işi hep eşimde oldu ümidinizi yitirmeyin oğlum şimdi 3 yaşında hala gece uyanınca süt istiyor gene eşim kalkıp ısıtıyor baştan bu görevi eşinize kitleyin ama bizde mama kolaylığı vardı süt daha zor olabilir belkiErkekler böle alengirli işleri sevmezler basit işleri severler mesela Alican hani aventin biberonla birlikte süt ısıtan aletini ogreteceksin kocisine koy biberonu al biberonu içir bebeğe bu kaa bak o zaman nasıl yapiyolar tabi onu almak bu devirde bilemedim uykusuz kalmayı tercih ederim sanki
Anne sütü ısıtmak daha basit aslında..vallah tebrik ediyorum eşinizi maşallah..Oğlum doğduğundan beri gece mama işi hep eşimde oldu ümidinizi yitirmeyin oğlum şimdi 3 yaşında hala gece uyanınca süt istiyor gene eşim kalkıp ısıtıyor baştan bu görevi eşinize kitleyin ama bizde mama kolaylığı vardı süt daha zor olabilir belki
Canım oğlum sağolsun uyumayı hiç sevmezdi o kadar yorulmuştum ki şimdi 3 yaşını geçti kreşe gidiyor hala çok hareketli eşim halime açıldığından yapıyor olabilirAnne sütü ısıtmak daha basit aslında..vallah tebrik ediyorum eşinizi maşallah..