2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım oğlum sağolsun uyumayı hiç sevmezdi o kadar yorulmuştum ki şimdi 3 yaşını geçti kreşe gidiyor hala çok hareketli eşim halime açıldığından yapıyor olabilir 😅
Olsun yinede çok iyi yani..benimde ikinci gebelik akşam 4 yaş asisindan ötürü ateşi vardı..4 den 6 ya kadar uyumadım sabah odamızda atesolcerler ateş düşürücüler sıraya girmiş yerdeydi eşimde görmüş ne oldu dün gece diyo 🥴 parti verdik ondan bitap düştük 🤣 o kadar yani düşün

Olsun yinede çok iyi yani..benimde ikinci gebelik akşam 4 yaş asisindan ötürü ateşi vardı..4 den 6 ya kadar uyumadım sabah odamızda atesolcerler ateş düşürücüler sıraya girmiş yerdeydi eşimde görmüş ne oldu dün gece diyo 🥴 parti verdik ondan bitap düştük 🤣 o kadar yani düşün
Bizimkinin de uykusu ağırdır akıllı oğlum sağolsun bizim odaya gelip baba süt yapar mısın diye bağırıyor kimden isteyeceğini biliyor çocuk ha sütü içiren yanında duran gene ben ama olsun o da bi işin ucundan tutsun 😂. Ben çok korkuyorum ikinci çocuktan ya herkes daha kolay büyür diyor ama.

Geçmiş olsun bu arada ☺️

Bizimkinin de uykusu ağırdır akıllı oğlum sağolsun bizim odaya gelip baba süt yapar mısın diye bağırıyor kimden isteyeceğini biliyor çocuk ha sütü içiren yanında duran gene ben ama olsun o da bi işin ucundan tutsun 😂. Ben çok korkuyorum ikinci çocuktan ya herkes daha kolay büyür diyor ama.
Olsun o kadar yapması bile iyi biseydir..vallah bende merak ediyorum..komşumun da ikincisi oldu büyük olan ben tutucam,ver opucem diye sürekli başında..ikisi ile birlikte uğraşmak biraz daha zor gördüğüm kadarıyla ama zamanla rayına oturur herşey diye düşünüyorum

Kizlar böle rahimin içine sanki iğne batiriyolarmis gibi oluyo kasiklara doğru..çok tuhaf bı acıma hissi geliyor normal mi bu cimdikliyolar sanki ama can yakiyo 😕

Erkekler böle alengirli işleri sevmezler basit işleri severler 🥴 mesela Alican hani aventin biberonla birlikte süt ısıtan aletini ogreteceksin kocisine 🤣 koy biberonu al biberonu içir bebeğe bu kaa bak o zaman nasıl yapiyolar :KK70: tabi onu almak bu devirde bilemedim uykusuz kalmayı tercih ederim sanki 🤪
Olduu hem gündüz yorul hem gece yorulll adam sadece sevmeli kısımlarla ilgilensinnn 😂 zaten bi de kızz sonra bi de babacı olsun :işsiz::bicak:
Sağılan süt oda sıcaklığında durabiliyormuş o zaman ısıtmalarına gerek kalmaz direkt verebilirler diye düşünüyorum😅 aksini düşünmek bile istemiyorum😂 L Larissa
Ohh bana bunlarla gelin 😂 en kötü dönüşüm yaparız valla tek başımıza mı yaptık biz bu bebeleri 😂
Sen bugün de gitcektin canım bugünkü de kız dedi mi😀
Evet canım kaptım bugünde kızı 😂 ama ultrason leş gibiydi leşşş elimde size atacağım bir ultrason kağıdı bile yok💆🏻‍♀️ Kendi doktorumun değerini bir kez daha anladım 😂
Ooo acayip iyi fikirlerr al çocuk seni istiyo demelik 😂 umutlarım geri yüklendi şuan A Atalanteda 😂😂

Olduu hem gündüz yorul hem gece yorulll adam sadece sevmeli kısımlarla ilgilensinnn 😂 zaten bi de kızz sonra bi de babacı olsun :işsiz::bicak:

Ohh bana bunlarla gelin 😂 en kötü dönüşüm yaparız valla tek başımıza mı yaptık biz bu bebeleri 😂

Evet canım kaptım bugünde kızı 😂 ama ultrason leş gibiydi leşşş elimde size atacağım bir ultrason kağıdı bile yok💆🏻‍♀️ Kendi doktorumun değerini bir kez daha anladım 😂

Ooo acayip iyi fikirlerr al çocuk seni istiyo demelik 😂 umutlarım geri yüklendi şuan A Atalanteda 😂😂
Kizlar babaci olur bak bu doğru 🤪 gerçi benim buyuk olanda erkek ben babasinjn elini tutunca savaş cikiyo onun yanında :KK51:

Kızlar arkadaşım detaylı ultrasonu 24. Haftaya almıştı, o zamana kadar bebeğine doktor hep kız demişti,detaylı da erkek demiş. Baya dolap dizmişti kız bebeğe göre , böyle şeyler duyunca detaylıya girmeden emin olamıcam heralde 🙈

Wayy başıma geleenn kalpten gider miyim acaba bak şimdi huylandım bizim kız da değişmesin🤣

Kızlar şu an büyük parçalardan en aklımı karıştıran bebek arabası bir türlü karar veremedim, çok büyük olmaması, ağır olmaması ve çift yönlü kullanımı olması önceliklerimden fakat ne alacağımı asla bilmiyorum. Sizler karar verdiniz mi veya aln oldu mu aranızda? Üzerime bebek arabası fikirleri fırlatabilir misiniz😄

Biz kızımda concord neo kullandık benim belim rahatsız olduğundan sürüşü en rahat ve en hafif olan diye baya araştırmıştık bu konuyu gerçi eminim o zamandan beri çok model çıkmıştır ama ben çok memnundum inceleyebilirsin

Hiç mi olmaz hiç mii 😅 tecrübeli anneler toz pembe hayallerimizi dağıtıyorduu :KK70:

Toz pembe hayallerin pembesi az biraz gidiyo tozu senindir laricim😂😂

Wayy başıma geleenn kalpten gider miyim acaba bak şimdi huylandım bizim kız da değişmesin🤣

Biz kızımda concord neo kullandık benim belim rahatsız olduğundan sürüşü en rahat ve en hafif olan diye baya araştırmıştık bu konuyu gerçi eminim o zamandan beri çok model çıkmıştır ama ben çok memnundum inceleyebilirsin

Ay hayırlısı olsun ben de 99.9 demesine rağmen bi acaba oldum. Arkdaşma da %90 demiş hep. Ay bu arada concord neo ablamda vardı öyle keyifliydi ki o arabayı sürmek tek elle manevra yaplyodu bazı arabaları sağa sola döndürmek zulüm oluyo. Tekerleğinde bi sorun oldu ablamın arabası servise götürdü yapamadılar falan yoksa bana vericekti .ben de aynısından alıyım bari dedim artık yokmuş o modelden yaa. Mamas papasın ocarra modelinin deözellikleri benzermiş araştırdım o da çok rahat kullanşlymış ben de efsane cuma indrmlerinden ondan aldım. Şuan bakyorum aldığımın iki katına çıkmış tam olarak fiyatı 1 haftada

Ay hayırlısı olsun ben de 99.9 demesine rağmen bi acaba oldum. Arkdaşma da %90 demiş hep. Ay bu arada concord neo ablamda vardı öyle keyifliydi ki o arabayı sürmek tek elle manevra yaplyodu bazı arabaları sağa sola döndürmek zulüm oluyo. Tekerleğinde bi sorun oldu ablamın arabası servise götürdü yapamadılar falan yoksa bana vericekti .ben de aynısından alıyım bari dedim artık yokmuş o modelden yaa. Mamas papasın ocarra modelinin deözellikleri benzermiş araştırdım o da çok rahat kullanşlymış ben de efsane cuma indrmlerinden ondan aldım. Şuan bakyorum aldığımın iki katına çıkmış tam olarak fiyatı 1 haftada

Aaa satılmıyormu artık😟 Evet cnm sürüşü çok rahattır her türlü yolda gezdik asla zorlanmıyorum itlerken anakucağıda o dönemin en hafifiydi 3kg dı sadece. Ben şimdi yine onu kullanırım duruyo yepisyeni. Güle güle kullan iyi yapmışsın almakla çok yükselecek sanırım ocaktan sonra herşey😔

Bende ocarro kullaniyorum cok memnunum ama gercekten cok agir bi araba 😅 onu kaldirip arabanin bagajina koymak baya zorluyo insani ama surusu kullanisliligi cift yonlu olusu puset takilabilmesi vs vs cok memmunum. Bi tek agir 😅

Kızlar şu an büyük parçalardan en aklımı karıştıran bebek arabası bir türlü karar veremedim, çok büyük olmaması, ağır olmaması ve çift yönlü kullanımı olması önceliklerimden fakat ne alacağımı asla bilmiyorum. Sizler
Aaa satılmıyormu artık😟 Evet cnm sürüşü çok rahattır her türlü yolda gezdik asla zorlanmıyorum itlerken anakucağıda o dönemin en hafifiydi 3kg dı sadece. Ben şimdi yine onu kullanırım duruyo yepisyeni. Güle güle kullan iyi yapmışsın almakla çok yükselecek sanırım ocaktan sonra herşey😔
Süper yepyeni durması oh 🙏🏻🥰çok sağol canım

Bende ocarro kullaniyorum cok memnunum ama gercekten cok agir bi araba 😅 onu kaldirip arabanin bagajina koymak baya zorluyo insani ama surusu kullanisliligi cift yonlu olusu puset takilabilmesi vs vs cok memmunum. Bi tek agir 😅
Evet ben de tek dezavantajı olarak onu okudum. Ama sadece bagaja koyarken sıkıntı olucak onun dşnda merdiven vs yok düz ayak diye rahatlğı özellikleri öne geçti ağırlığını solladı😀bide bazı arabalar gövdesi ayrılığ öyle katlanıyo iki parça oluyo onları direkt eledim bunun oturma yeriyle birlikte katlanması da kolaylık 🤗

Teşekkür ederim bakayım ona o zaman bi😊

Teşekkür ederim bakayım ona o zaman bi😊
Ben stokke almayı düşünüyorum kuzu hem tipi çok hoş duruyo hem de yüksekte kalıyo oturma yeri. Çift yönlü kullanım falan 🙈 muhtemelen ağırdır bu da ama sürüş olarak çok rahat görünüyodu, mağazaya gidip bi deniyim diyodum bende taşınma işi çıktı. Bu haftasonu taşınıyoruz 💆🏻‍♀️

Hanımlar 17 haftalık hamileyim 2 gündür hiç midem bulanmıyor. Normal de hergun bulanırdı bu normal mı sizce

Ben stokke almayı düşünüyorum kuzu hem tipi çok hoş duruyo hem de yüksekte kalıyo oturma yeri. Çift yönlü kullanım falan 🙈 muhtemelen ağırdır bu da ama sürüş olarak çok rahat görünüyodu, mağazaya gidip bi deniyim diyodum bende taşınma işi çıktı. Bu haftasonu taşınıyoruz 💆🏻‍♀️
Stokkeler sürüş ve yükseklik olarak gerçekten çok iyi canım. Benim deneme fırsatım oldu hem ağır hem de yön değiştirmek istediğinde ana kucağını ya da gövdesini çıkarıp yeniden istediğin yöne takmak gerekiyor. Bebekle yalnız olduğumuzda yön değiştirmek istesek baya zor olcak. Birde katlamak istediğinde yine oturma yerini çıkarman gerekiyor ve ona rağmen hiç katlanmamış gibi oluyor. Bagajda veya evde katlayıp koymak istesen inanılmaz yer kaplıyor. Biz bu 2 sebepten dolayı eledik. Şimdiden kolay gelsin canım hemen yerleşirsin inşallah. Keşke bizde taşınsak😅

Kolaylıklar diliyorum bebeeek😘 ona da bir bakayım o vakit ben en kararsız kaldığım şey bebek arabası🙆‍♀️ Bu arada dolap ve şifonyer aldım ben Çilek mobilyadan başlangıçta park yatak, beşik vs kullanacağım yatak almayacağım ekstra, bunlar için de erken mi davrandım bilmiyorum ama ocak gibi gelirmiş zaten 😄

Eklentiler

• Screenshot_20211124_133001_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20211124_133001_com.android.chrome.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 419209.jpg
    419209.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 48
Kolaylıklar diliyorum bebeeek😘 ona da bir bakayım o vakit ben en kararsız kaldığım şey bebek arabası🙆‍♀️ Bu arada dolap ve şifonyer aldım ben Çilek mobilyadan başlangıçta park yatak, beşik vs kullanacağım yatak almayacağım ekstra, bunlar için de erken mi davrandım bilmiyorum ama ocak gibi gelirmiş zaten 😄
Bence cok iyi yapmissiniz bendede cilegin baby coton modeli var oglumda beyazini almistim ilerde bir kizim olursa oda kullanir diye tam takimini döşemiştim büyüyen beşiğiyle birlikte çok memnunum 😊

X