2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benimde Nisan butuk ihtimalle sezaryen olacağı için hayırlısıyla..ayy okuması bile çok heyecanlı yaa onlar doguruyo ben seviniyorum 😀 onları dogurtayim sırada Ocak anaları var 🤣 ben kendim doğurana kadar bütün ayları gezerim böyle :KK45:
Benim inşallah ilk doğumum olacağı için henüz birşey belli değil😌 onlar sağlıkla bebeklerine kavuştukça bende heyecanlanmaya başlıyorum bizlerde o günleri sağlıkla görelim inşallah🙏🏻🥰 ocak annelerini hiç bilmiyorum bize yakın diye mart ve nisan annelerine bakıyorum arada🙈😅oralarda da güzel şeyler oluyor detaylılar, alışverişler😂😂

Benim inşallah ilk doğumum olacağı için henüz birşey belli değil😌 onlar sağlıkla bebeklerine kavuştukça bende heyecanlanmaya başlıyorum bizlerde o günleri sağlıkla görelim inşallah🙏🏻🥰 ocak annelerini hiç bilmiyorum bize yakın diye mart ve nisan annelerine bakıyorum arada🙈😅oralarda da güzel şeyler oluyor detaylılar, alışverişler😂😂
Yok doğum sırası hangi ayda ise ona göre sirayla gidiyorum ben 🤪 evet güzel şeyler payalsiyolar nisana kadar hepsine bakıyorum bende fikir oluyo iste

Kızlar arkadaşım detaylı ultrasonu 24. Haftaya almıştı, o zamana kadar bebeğine doktor hep kız demişti,detaylı da erkek demiş. Baya dolap dizmişti kız bebeğe göre , böyle şeyler duyunca detaylıya girmeden emin olamıcam heralde 🙈
Yaa bende çok duyuyorum bu tarz şeyler insan bir acaba diyor ama sonra o kadar da olmaz diyorum artık😅 doktorum %100 kesin dedi yine pipi görüldü🙈😂😂

Kızlar şu an büyük parçalardan en aklımı karıştıran bebek arabası bir türlü karar veremedim, çok büyük olmaması, ağır olmaması ve çift yönlü kullanımı olması önceliklerimden fakat ne alacağımı asla bilmiyorum. Sizler karar verdiniz mi veya aln oldu mu aranızda? Üzerime bebek arabası fikirleri fırlatabilir misiniz😄

Kızlar arkadaşım detaylı ultrasonu 24. Haftaya almıştı, o zamana kadar bebeğine doktor hep kız demişti,detaylı da erkek demiş. Baya dolap dizmişti kız bebeğe göre , böyle şeyler duyunca detaylıya girmeden emin olamıcam heralde 🙈
Bende detaylıca girmeden emin olamıyorum bekliycem detayliyi..ki alışveriş için 32.haftayi bekliyorum ben ondan önce pek bişey almam

Bunları okudukça acaba diyorum 😅 bize 2. oğluş geliyor bir de kızım olsun çok isterdim ama nasip, arkadaş olurlar birbirlerine diyorum. Eşim doktora diyor kesin erkek mi doktor da artık % 99dedi ben ikna oldum 😂

Bunları okudukça acaba diyorum 😅 bize 2. oğluş geliyor bir de kızım olsun çok isterdim ama nasip, arkadaş olurlar birbirlerine diyorum. Eşim doktora diyor kesin erkek mi doktor da artık % 99dedi ben ikna oldum 😂
Yaa hayrla sağlıkla gelsinler.benim doktorum da %99.9 kız dedi , eşim çok sevnnce hemen sevnmeyn yne de bi sonraki randevuda da bakalm dedi 🙈🙈

Mesela gece süt sağıp eşimize bıraktık o zaman napcaz adamlar asla uğraşmaz ki o şırıngayla 💆🏻‍♀️ Şırıngayı başlarda sütüm hemen gelmezse gelene kadar idare ederim diye düşündüm ama uzun vadeli çok zor gibi geliyo bana :KK43: biberonu azcık kullanıp meme reddi yapmasın diye dua edicem heralde 😅
Sagip biraktiginiz sutu kalkacak isitacak ayarlayacak bebek o sirada ciyak ciyak aglayacak 😂😂 ve esler bizi uyandirmayacak mi 😅😅 guzel hayal bence 😅

Senin paylaştığın farklı model sanırım..ihtiyaç olursa aklımda olsun alırım canım
Canım benim dediğim yeni doğan biberon kademeli kaşık diye geciyor yanlarina basarak akışı siz sağlıyorsunuz direk akanlardan olmayacak bide gördüğüm kaşıkta iki bölme vardı onu bulamiyorum nette ama kademeli olmasina mutlaka dikkat edin alacaksaniz bende alacagim süt akimini kendimiz yaptigimiz kasiklar rahat oluyormus bebeklerde emme refleksi cok agir bastigi icin kasikla rahat da icse emmekten vazgecemiyormus 😊

Ay bende kaç gündür onlara bakıyorum😅 gününü bekleyen çok nadir. Bende mayısa kalmayacağımı düşünüyorum 20 nisanda 38.haftamız bitiyor ama belli de olmaz bir sorun yoksa ilk bebekler ve erkek bebekler genelde geç gelebiliyormuş😄
Benimde 27 nisanda tam 38 hafta dolmus oluyor ve araya bayram girecek sezeryan olacağım icin bayramdan önce alir gibime geliyo mayisa girmeden alirlar diye dusunuyorum bebekte önde gidiyor bayrami gecireyim desem 39 lar bitiyor riske edemem bayram bayram sanci gelir bide gelisimi guzl olursa nisan sonu yatış yaparim 😊

Canım benim dediğim yeni doğan biberon kademeli kaşık diye geciyor yanlarina basarak akışı siz sağlıyorsunuz direk akanlardan olmayacak bide gördüğüm kaşıkta iki bölme vardı onu bulamiyorum nette ama kademeli olmasina mutlaka dikkat edin alacaksaniz bende alacagim süt akimini kendimiz yaptigimiz kasiklar rahat oluyormus bebeklerde emme refleksi cok agir bastigi icin kasikla rahat da icse emmekten vazgecemiyormus 😊
Ben nette bulamadım tarif ettiğinden hep bu modeller çıktı demin gönderilenler canin

X