2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben stokke almayı düşünüyorum kuzu hem tipi çok hoş duruyo hem de yüksekte kalıyo oturma yeri. Çift yönlü kullanım falan 🙈 muhtemelen ağırdır bu da ama sürüş olarak çok rahat görünüyodu, mağazaya gidip bi deniyim diyodum bende taşınma işi çıktı. Bu haftasonu taşınıyoruz 💆🏻‍♀️

Kuzum ben stokke xplory x aldım alacaksan elini çabuk tut ben aldıktan sonra zam geldi tekrar gelmesin yazık döviz yüzünden. Çok rahat sürüşü ama tabi ki ağır ve çok yer kaplıyor. Ben çok beğendiğim için eksilerini göze alarak aldım.

Bence cok iyi yapmissiniz bendede cilegin baby coton modeli var oglumda beyazini almistim ilerde bir kizim olursa oda kullanir diye tam takimini döşemiştim büyüyen beşiğiyle birlikte çok memnunum 😊
Baktım fiyatlar uçuyor dedim alayım zaten mobilya 2 ayda ancak geliyor genelde. Çilekten memnunsunuz o zaman çok sevindim 😍😄

Kolaylıklar diliyorum bebeeek😘 ona da bir bakayım o vakit ben en kararsız kaldığım şey bebek arabası🙆‍♀️ Bu arada dolap ve şifonyer aldım ben Çilek mobilyadan başlangıçta park yatak, beşik vs kullanacağım yatak almayacağım ekstra, bunlar için de erken mi davrandım bilmiyorum ama ocak gibi gelirmiş zaten 😄
Öyle bir zamandayız ki hiçbir şey için erken değil artık maalesef🥺 çok iyi olmuş canım güle güle kullan inşallah. Bende dolap ve şifonyer alacağım birde anne yanı ilk başta yeterli zaten☺️

Kuzum ben stokke xplory x aldım alacaksan elini çabuk tut ben aldıktan sonra zam geldi tekrar gelmesin yazık döviz yüzünden. Çok rahat sürüşü ama tabi ki ağır ve çok yer kaplıyor. Ben çok beğendiğim için eksilerini göze alarak aldım.
Benim arabamın bagajı çok geniş olmadığı için küçük bir şey istiyordum yer kaplıyorsa bu seçeneği de ağlayarak eliyorum😭

Öyle bir zamandayız ki hiçbir şey için erken değil artık maalesef🥺 çok iyi olmuş canım güle güle kullan inşallah. Bende dolap ve şifonyer alacağım birde anne yanı ilk başta yeterli zaten☺️
Kesinlikle canım benim, her şeyin fiyatı artık her an artmaya başladı. Ben de senin gibi park yatak alacağım sadece, bütün tavsiyeler o yönde ☺️😄

Benim arabamın bagajı çok geniş olmadığı için küçük bir şey istiyordum yer kaplıyorsa bu seçeneği de ağlayarak eliyorum😭

Kuzum baya yer kaplıyor yani altı ayrı üstü ayrı. Benim bir arkadaşım cybex eezy s twist +2 aldı. Bir bak istersen o daha küçük kapanınca 🥰

Küçük birşey istiyorsan cybex düşünebilirsin pockit plus all city katlandığında minicik oluyor kabin boy olarak geçiyor daha uygundu ama oda zamdan nasibini almış😣 birde cybex eezy twist2 modeline bakabilirsin çift yön kullanılıyor ve sürüşü çok rahat baya da kaliteli birşey.

Kuzum baya yer kaplıyor yani altı ayrı üstü ayrı. Benim bir arkadaşım cybex eezy s twist +2 aldı. Bir bak istersen o daha küçük kapanınca 🥰
Arkadaşın kullanmaya başladı mı canım? Benimde deneme fırsatım oldu gönlüm ondan yana☺️ Yorumlarını okudum herkesler çok memnun

Kızlar şu an büyük parçalardan en aklımı karıştıran bebek arabası bir türlü karar veremedim, çok büyük olmaması, ağır olmaması ve çift yönlü kullanımı olması önceliklerimden fakat ne alacağımı asla bilmiyorum. Sizler karar verdiniz mi veya aln oldu mu aranızda? Üzerime bebek arabası fikirleri fırlatabilir misiniz😄
Ben prego pronto aldım canım. Ben uygun hem de kolay kullanımı var. Kurduk biz tek başıma açıp kapatabiliyorum. Çift yönlü. Travel . Bi bak istersen. Sadece puseti tek yön anneye bakıyor. Yatak çift yön..

Arkadaşın kullanmaya başladı mı canım? Benimde deneme fırsatım oldu gönlüm ondan yana☺️ Yorumlarını okudum herkesler çok memnun

Canım alalı epey oldu sürüşü için çok rahat dedi ancak daha yeni doğum yaptı çok çok kullanmadı şimdilik memnun. O set olarak almıştı cybex aton ana kucağıyla birlikte ana kucağı gayet güzeldi bebek tam oturdu hiç kayma gibi bir durum olmadı. Biraz kullansın yorumumu güncellerim sorup 🥰

Kesinlikle canım benim, her şeyin fiyatı artık her an artmaya başladı. Ben de senin gibi park yatak alacağım sadece, bütün tavsiyeler o yönde ☺️😄
Aslında şu yatağa bayıldım kademeli olarak büyüyormuş😍😍😍 ama anne yanı için dev birşey olacağından ve yatak odamızda bu yatağı koyacak kadar büyük olmadığı için daha ileride düşünebilirim belki😅 bu yatak hayaller alacağımız anne yanı park yatak hayatlar resmen😂😂😂

Eklentiler

• 7E8B385B-9BD7-4E38-974F-978D99F987CF.jpeg
    7E8B385B-9BD7-4E38-974F-978D99F987CF.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 47
  • C08140DE-389C-473D-ABCD-6C8743D340E1.jpeg
    C08140DE-389C-473D-ABCD-6C8743D340E1.jpeg
    108,7 KB · Görüntüleme: 47
  • A15BE333-8952-46B3-AD02-3EF175DA09CF.jpeg
    A15BE333-8952-46B3-AD02-3EF175DA09CF.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 43
Ben prego pronto aldım canım. Ben uygun hem de kolay kullanımı var. Kurduk biz tek başıma açıp kapatabiliyorum. Çift yönlü. Travel . Bi bak istersen. Sadece puseti tek yön anneye bakıyor. Yatak çift yön..
Öyle mi ona da bakarım o zaman canım çok sağol aynı anda bütün özellikleri bir arada bulmak epey zorluyor fiyatlar zaten aldı başını gitti... 🙆‍♀️

Canım alalı epey oldu sürüşü için çok rahat dedi ancak daha yeni doğum yaptı çok çok kullanmadı şimdilik memnun. O set olarak almıştı cybex aton ana kucağıyla birlikte ana kucağı gayet güzeldi bebek tam oturdu hiç kayma gibi bir durum olmadı. Biraz kullansın yorumumu güncellerim sorup 🥰
Ah ekim sonunda biz baktığımızda da ana kucağıyla birlikte kampanyası vardı 6800dü şimdi ana kucağı hariç 7900₺ olmuş😣 yorumunu güncellersen sevinirim canım çok sağol🥰

Küçük birşey istiyorsan cybex düşünebilirsin pockit plus all city katlandığında minicik oluyor kabin boy olarak geçiyor daha uygundu ama oda zamdan nasibini almış😣 birde cybex eezy twist2 modeline bakabilirsin çift yön kullanılıyor ve sürüşü çok rahat baya da kaliteli birşey.
Bu markaya mutlaka bakacağım inşallah sonunda bebitoyu koyacak bir bebek arabasına karar vereceğim 😂

Aslında şu yatağa bayıldım kademeli olarak büyüyormuş😍😍😍 ama anne yanı için dev birşey olacağından ve yatak odamızda bu yatağı koyacak kadar büyük olmadığı için daha ileride düşünebilirim belki😅 bu yatak hayaller alacağımız anne yanı park yatak hayatlar resmen😂😂😂
Ahahahhajja sorma ben de nelere bakmadım ki en sonunda iyice araştırıp çevrenin de tavsiyeleri üzerine park yatağa içim rahat bir şekilde karar verdim ahşap bir oda istiyordum dolabı, şifonyeri öyle aldım odayı ayıracağım zaman artık ahşap formunda yatak alıeım diye düşündüm😂

Öyle mi ona da bakarım o zaman canım çok sağol aynı anda bütün özellikleri bir arada bulmak epey zorluyor fiyatlar zaten aldı başını gitti... 🙆‍♀️
Ben açıkçası arabayı çok büyük bir ihtiyaç olarak görmüyorum. Anca yürüyüşte alışverişte falan. Çünkü her yere zaten kendi aracınızla gidiyoruz. O yüzden basta çok yüksek fiyat vermeyeceğim diye belirledim. Bu marka da fena gelmedi. Bizim bagaj çok küçük oraya sığmaz ama arka koltuk tarafında kalır sorun olmaz diye düşündüm. Kalitesi de gelince iyi geldi baya zorladık. Öyle hemen kırılacak zarar görecek gibi değil. Öyle olunca modeli de sevince icime sindi. Tabi herkesin beklentileri farkli fikir olsun :)

Ahahahhajja sorma ben de nelere bakmadım ki en sonunda iyice araştırıp çevrenin de tavsiyeleri üzerine park yatağa içim rahat bir şekilde karar verdim ahşap bir oda istiyordum dolabı, şifonyeri öyle aldım odayı ayıracağım zaman artık ahşap formunda yatak alıeım diye düşündüm😂
Ne yapalım önemli olan rahatlık😅 neyse ki sonrası güzel olcak☺️

X