https://ty.gl/tw1k1guyrt sanırım bundan bahsediyor carpediem
Carpediem bı link at annem sevaba gir bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Carpediem bı link at annem sevaba gir bekliyoruz
Ha bunu görmüştüm teşekkür ederim Bebeklwr için bundan içmekde kolay basınca gidiyo süt..ama memi öle mi bı sürü efor sarf ediyo bunun da rahatlığı var gene de kolay.https://ty.gl/tw1k1guyrt sanırım bundan bahsediyor carpediem
Bu model katı mamalara daha uygun süt hızlı akıyorHa bunu görmüştüm teşekkür ederim Bebeklwr için bundan içmekde kolay basınca gidiyo süt..ama memi öle mi bı sürü efor sarf ediyo bunun da rahatlığı var gene de kolay.
Ay bilemedim inşallah emerler rahat rahatta hiç bunlara gerek kalmaz
Senin paylaştığın farklı model sanırım..ihtiyaç olursa aklımda olsun alırım canımBu model katı mamalara daha uygun süt hızlı akıyor
Bunu 3 ay önce doğum yapan arkadaşıma hemşire önermişti canım bi bakarsınSenin paylaştığın farklı model sanırım..ihtiyaç olursa aklımda olsun alırım canım
Favorilere koydum aklımda olsun en azından sagoalsin canimBunu 3 ay önce doğum yapan arkadaşıma hemşire önermişti canım bi bakarsın
Şifa olsun canım benim iki doz var 3.icin beklemedeyim kararsızımKızlar bu arada dün covid in ikinci dozunu oldum ilkini hamileliğimden önce olmuştum. Malum hamilelerden kötü haberler duyuyoruz özellikle son aylarda o yüzden kendimi biontech in kollarına bırakmayı tercih ettim sadece kol ağrısı var onun dışında her şey normal olacaklara duyurulur
Rica ederim canm:)Favorilere koydum aklımda olsun en azından sagoalsin canim
Sağol canım Sanırım ben süresi gelince üçüncüyü de olacağım çünkü 1 le 2 nin arasına cok fazla zaman girdi, haziranda olmuştum ilkini sanki koruması geçmiş midir diye düşünüyorumŞifa olsun canım benim iki doz var 3.icin beklemedeyim kararsızım
Bende 2.dozu temmuzda oldum..ama birle iki ile kalsa daha kaç tane isteyecekler kimbilirSağol canım Sanırım ben süresi gelince üçüncüyü de olacağım çünkü 1 le 2 nin arasına cok fazla zaman girdi, haziranda olmuştum ilkini sanki koruması geçmiş midir diye düşünüyorum
İkili set olarak almıştım hem küçük hem büyük boyunu kullanmıştık. Birde bizimki dar ağızlıydı kullandığımız.Bende ağır olacağını düşünüyorum ama eşim biraz pimpirikli cam en sağlıklısı olduğu için onu tercih edeceğiz sanırım. Siz hangi boyunu tercih etmiştiniz?
Dar ağızlı ve geniş arasında bir fark var mı acaba? Araştırdım biraz ama pek fark göremedimİkili set olarak almıştım hem küçük hem büyük boyunu kullanmıştık. Birde bizimki dar ağızlıydı kullandığımız.
Ya zaten kendimizi aşı olsak bile korumaya devam ediyoruz önlemimizi alıyoruz, ben elimden geleni yapayım da gerisi hayırlısı diyorum artık inşallah hiç bir sorun olmadan tamamlarız bu süreciBende 2.dozu temmuzda oldum..ama birle iki ile kalsa daha kaç tane isteyecekler kimbilir
Amin amin yarısına geldik satılır çok şükür bu bu kadar daha var..sağlıkla hayırlısıyla bı atlatsak inşallahYa zaten kendimizi aşı olsak bile korumaya devam ediyoruz önlemimizi alıyoruz, ben elimden geleni yapayım da gerisi hayırlısı diyorum artık inşallah hiç bir sorun olmadan tamamlarız bu süreci
Geniş ağız anne memesine daha yakın sanki görüntü olarak. Bana görümcem dar ağız olanı tavsiye etmişti. Mamajoo nun geniş ağızlısını da kullandım. İkisini de sorunsuz kullandı.Dar ağızlı ve geniş arasında bir fark var mı acaba? Araştırdım biraz ama pek fark göremedim
Ay bende kaç gündür onlara bakıyorum gününü bekleyen çok nadir. Bende mayısa kalmayacağımı düşünüyorum 20 nisanda 38.haftamız bitiyor ama belli de olmaz bir sorun yoksa ilk bebekler ve erkek bebekler genelde geç gelebiliyormuşAralık annelerini okuyorum kizlar hepsi Kasım da patır patır dogurmuslar bizimde Nisan baisnda başlar doğumlar yine de çok var beyaa vakit hiç geçmiyor
Benimde Nisan butuk ihtimalle sezaryen olacağı için hayırlısıyla..ayy okuması bile çok heyecanlı yaa onlar doguruyo ben seviniyorum onları dogurtayim sırada Ocak anaları var ben kendim doğurana kadar bütün ayları gezerim böyleAy bende kaç gündür onlara bakıyorum gününü bekleyen çok nadir. Bende mayısa kalmayacağımı düşünüyorum 20 nisanda 38.haftamız bitiyor ama belli de olmaz bir sorun yoksa ilk bebekler ve erkek bebekler genelde geç gelebiliyormuş
Çok teşekkür ederim karar verip birini alacağım artık. Bende tekli elektrikli süt pompası almayı düşünüyorum onunda biberonu olacak bizde sorunsuz kullanırız inşallahGeniş ağız anne memesine daha yakın sanki görüntü olarak. Bana görümcem dar ağız olanı tavsiye etmişti. Mamajoo nun geniş ağızlısını da kullandım. İkisini de sorunsuz kullandı.