2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bide az evin içinde yürüsem çok yoruluyorum kalbim nasil hızlı atıyor doktora söyledim
Bi kan degerlerine bakalım dedi yarin sabah sağlık ocagina gidip kan vereceğim sonucu watsaptan atacağım

İdrar yolu enfeksiyonu icinde hafif çıkmış keske şase toz ilacı kullanmasaydin ilerleyen aylarlardi vücut bağışıklık kazanir ilaç fayda etmez dedi
Travazol krem sür vajinanin dis kismina dedi
Canım lökosit değerin kaçtı azmış kullanmasaydın keşke demiş ya merak ettim

Bide az evin içinde yürüsem çok yoruluyorum kalbim nasil hızlı atıyor doktora söyledim
Bi kan degerlerine bakalım dedi yarin sabah sağlık ocagina gidip kan vereceğim sonucu watsaptan atacağım

İdrar yolu enfeksiyonu icinde hafif çıkmış keske şase toz ilacı kullanmasaydin ilerleyen aylarlardi vücut bağışıklık kazanir ilaç fayda etmez dedi
Travazol krem sür vajinanin dis kismina dedi
Ben de cumartesi gunu alt karın agrısıyla gittim, idrar yolu enfeksiyonu olmusum, epey bakteri ve yassı epitel hücre cıktı, bir toz verdı hemen kesti agrıyı, ve antibiyotik kullanıyorum, bır de mantar ıcın fitil verdı.. Ama Hıc bunlardan bahsetmedi.. Insallah tekrarlamaz tabıkı

Kızlar emzik biberon konusuna benim yorumum kizima marka emzik biberon almıştım almadi agzina weee emzik ve biberonunu aldı şaka gibi
Şimdi yine kararsızım bunlarada wee marka emzik biberon mu alsam mı diye
Emzik konusuna katılıyorum..ilk oğlum avent set aldım camdi ikiside kırıldı..bebekler kolik olmadıkça anne memesini kabul etmedikçe Allah korusun çok yüksek fiyatlı biseyler alinmamasi daha mantıklı sanki ama yinede herrksin kendi tercihi

Ben de cumartesi gunu alt karın agrısıyla gittim, idrar yolu enfeksiyonu olmusum, epey bakteri ve yassı epitel hücre cıktı, bir toz verdı hemen kesti agrıyı, ve antibiyotik kullanıyorum, bır de mantar ıcın fitil verdı.. Ama Hıc bunlardan bahsetmedi.. Insallah tekrarlamaz tabıkı
Geçmiş olsun bana da öyle bı tedavi verdiler geçti çok şükür..biraz suyu bol içmek lazım ve yoğurt yemek enfeksiyona en aza indiriyo

Öylede olabilir tabii ama başta mideleri minicik olduğu için çok azıcık emseler doyuyorlar büyük biberon bu yüzden kullanışsız olabilir hem bence biri kirli vs. olduğunda diğeri yedekte olabilir canım. Sen çalışacağın için kullanmama ihtimalin olmayacak. Ama istersen büyük alıp doğunca başta bir süre denersin duruma göre rahat edemezsen küçük boy da alırsın
Haklisin canım. Büyük her şekilde alınacak zaten doğru söylüyorsun 🥰

İdrar testinde 4-5 lökosit görüldü yaziyordu
Benim 8.hafta da 6-8 lökosit görldü yazıyodu bişey vermicem o kadar herkeste çıkar demişti. Geçen gün sağlık ocağnda yaptrdğmda 38 çıktı o zaman tek kullanmlık toz şaseyi verdi. Ama bi kereyle bağşklık kazanmaz herlde ya inşallah bidaha olmaz ikmize de gerek kalmaz ilaca falan🙏🏻

Kullanan anneler varsa yorum yapsın canım olmazsa sende alanların yorumlarını okuyabilirsin çok yorum var. Dr. Browns kolik biberonunu ilk çıkaran zaten kullananlar meme reddi yapmıyor diye yazmışlardı. Set almak şu durumda mantıksız bence inşallah sütümüz gelirde emziririz🙏🏻 Ama emseler bile bebeği bırakmamız ya da uyumamız gerekirse sağıp sütümüzü bıraktığımızda yine lazım olcak diye düşünüyorum.
İlk oğlumda dr browns kullandım tavsiye ederim ama camlar ağır oluyor ben camını kullanmadım. Şimdi biberon gene dr browns alacağım inşallah. Bir de sağma makinemin biberonları vardı mamajoo onları da sorunsuz kullandık.

Benim.avent kullanan çok yakınım var. Üstelik hem mama hem anne sütü alıyorlar. Memeye de devam ediyorlar hiç sıkıntı olmadı. Ben de set almayı düşünmüyorum. 1 tane biberon alacağım
Ben de ilk haftadan itibaren hem biberon verdim hem emzirdim. 2 yaşına kadar emmeye devam etti. Biberon dr browns kullanmıştım meme reddi olmadı çok şükür.

Ben de dr browns ve tommee tippee düşünmüştüm 🙈 kolik olma ihtimaline karşı hazırlıklı olayım dedim. İşte ilk kez duyduğum markalar bunlardı. Acaba kullanan anneler var mı içimizdee

Benim de bildiğim avent, lansinoh, nuk falandı. Şimdi diğerlerini önerince herkes acaba dedim. Bunlarda meme reddi falan olmadı değil mi? Tek biberon yeter mi şuan içinn. Duruma göre ekleme yapılır dimi? Set almak istemiyorum ya hem çok pahalı hem de inş güzel sütüm gelirse emerse boşuna almış olucam
Kızlar nacizane tavsiyem biberon almayin dr brown lansinoh avent ne varsa aldim kullandim bebek ona alisiyor benim oglum memeyi reddetmedi ama sutun bol olan kismini emip guc sarfetmesi gereken noktada hep birakti katila katila agladi zamanla sutum bitti 6 ayi zor tamamladim sağa sağa şimdi yandan basmalı kaşıklar cikmis onlardan alacagim bir bebegi gordum hastanede biberondan ceker gbi kasiktan annesinin sutunu cup cup iciyodu gormesem inanmazdim cok sasirdim direk o kasiklardan alacagin biberon pismanliktir almayin tabi yine siz bilirsiniz

İlk oğlumda dr browns kullandım tavsiye ederim ama camlar ağır oluyor ben camını kullanmadım. Şimdi biberon gene dr browns alacağım inşallah. Bir de sağma makinemin biberonları vardı mamajoo onları da sorunsuz kullandık.
Bende ağır olacağını düşünüyorum ama eşim biraz pimpirikli cam en sağlıklısı olduğu için onu tercih edeceğiz sanırım. Siz hangi boyunu tercih etmiştiniz?

Kızlar nacizane tavsiyem biberon almayin dr brown lansinoh avent ne varsa aldim kullandim bebek ona alisiyor benim oglum memeyi reddetmedi ama sutun bol olan kismini emip guc sarfetmesi gereken noktada hep birakti katila katila agladi zamanla sutum bitti 6 ayi zor tamamladim sağa sağa şimdi yandan basmalı kaşıklar cikmis onlardan alacagim bir bebegi gordum hastanede biberondan ceker gbi kasiktan annesinin sutunu cup cup iciyodu gormesem inanmazdim cok sasirdim direk o kasiklardan alacagin biberon pismanliktir almayin tabi yine siz bilirsiniz
Mesela gece süt sağıp eşimize bıraktık o zaman napcaz adamlar asla uğraşmaz ki o şırıngayla 💆🏻‍♀️ Şırıngayı başlarda sütüm hemen gelmezse gelene kadar idare ederim diye düşündüm ama uzun vadeli çok zor gibi geliyo bana :KK43: biberonu azcık kullanıp meme reddi yapmasın diye dua edicem heralde 😅

Mesela gece süt sağıp eşimize bıraktık o zaman napcaz adamlar asla uğraşmaz ki o şırıngayla 💆🏻‍♀️ Şırıngayı başlarda sütüm hemen gelmezse gelene kadar idare ederim diye düşündüm ama uzun vadeli çok zor gibi geliyo bana :KK43: biberonu azcık kullanıp meme reddi yapmasın diye dua edicem heralde 😅
Yok siringa degil bildiginiz biberon gbi tüpü olan bi kaşık kademeli iki yaninda basma tuslari var bastikca kasiga sut akiyor bebek cup cup iciyordu 2 gunluk bebek gordum inanilmaz sasirdim yanlarina gidip baktim gormesem ya emiyor ya biberondan iciyor derdim sesinden cup cup yutuyordu kadinda dediki ebeler aldirdi yeni cikmis bunlar dedi hemen attim hafizaya sizede yazayim dedim belki birinin isine yarar 😊

Yok siringa degil bildiginiz biberon gbi tüpü olan bi kaşık kademeli iki yaninda basma tuslari var bastikca kasiga sut akiyor bebek cup cup iciyordu 2 gunluk bebek gordum inanilmaz sasirdim yanlarina gidip baktim gormesem ya emiyor ya biberondan iciyor derdim sesinden cup cup yutuyordu kadinda dediki ebeler aldirdi yeni cikmis bunlar dedi hemen attim hafizaya sizede yazayim dedim belki birinin isine yarar 😊
Ben de aldım onlardan🙏🏻

Tecrübeli anneler biberon seti değil de bir biberon alıyım diyorum her ihtimale karşı, mantıklı mı tek almak yani? Bi de hangi marka önerirsiniz? Hiiç bilmediğim çok iyi markalar varmış lansinoh’dan falan hariç. Bi de yavaş akış falan mı almak gerekiyor 🥴
Canım ben kızımda aventin manuel göğüs pompasini almıştım içerisinden küçük biberon çıkıyor zaten sonrasında süt artışı olunca yetmediği için birde büyük olanını aldım. Emzik olarakta aventin emzigini kullanmıştım. Kızımda hiç sıkıntı yaşamadım meme reddi hiç olmadi hatta 3 gün sariliktan dolayı hastanede kaldı anne sütü ve mama takviyesi ile gitti ama biberondan aldı emzigide verdiler hastanede eve çıktığımızda direk memeden süt içti. Dışarı çıkmam gerektiğinde veya emzireneyecegim zaman yanımda hep sütüm olurdu biberondan verdim sorun olmadı. 2 yaşına kadarda anne sütü aldı.

Carpediem bı link at annem sevaba gir bekliyoruz ♥️🤪

Ben de aldım onlardan🙏🏻

Neymiş kızlar bu kaşığın adı sanı bizde bakalım ben ilk duyuyorum
Benim aldığım bu.indirmden almıştım ama şimdi artmış ,girer şubatta yine indirme

Eklentiler

• 2B2F3CFA-8E93-4D02-9188-0D67429A436F.png
    2B2F3CFA-8E93-4D02-9188-0D67429A436F.png
    192,5 KB · Görüntüleme: 46
X