- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
muhtemelen çocuğun kilosuna göre gelişimine göre karar verir. ama nisan sonu gelir herhalde sizin bebeiş.Guncellemedi bizimki mesela tahmini doğum 2 Mayıs'ta ama geç döllenme olduğu için 10 Mayıs gozukuyo..gerçi sezaryen olcak ama onu bile etkiliyo bizim Dr 38 olmadan almaz yine USG ye göre verir büyük ihtimalle dimi doğum tarihini..ben 23 Nisan istiyorum kısmetse
ya kuzum ben 1,5 kilo fln aldım aslında yalan değil ama bazen gözüme karnım küçük geliyor çevremde aynı gün gebe bir iş arkadaşım var karnı önde gidiyor ben yanında sanki gebe değilimHiiç öyle düşünme ben de aynı zayıfım biliyosun hatta daha da verdim ilk zamanlar ama onlar buluyor bir yolunu ya şu ultrason çok önemli gerçekten bazı fotoları görüyorum hesap makinesiyle çekilmiş gibi ben de yarın bi üni hastanesine gidicem bakalım benim başıma neler gelicek
ultrasonla ilgili de eşim bi ay önce daha netti bu çocuğun burun kemiği fln yok gibi şu an diyor trt ilk yayın gibi diye baya dalga geçtik çıkınca. bi de arkadaşım poliklinik yapmıyormuş doğumhanedeydi biraz doğumhane havası soludum pskolojim bozuldu