2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yok canım cicibebe olmaz daha şuan yoğurt ve cam rendede rendelediğin meyve püreleri olur havuç kabak patates puresi olur ama ben tercihen meyveyle baslamadim tatliya alisirsa sebze yemez diye önce bikaç kaşık verip günden güne arttırarak ilerlersin sebze pürelerini birine alışınca 2 3 gün diğerine geçersin onada alışınca karıştirarak verirsin meyve pürelerinide önce ufak ufak suyuyla başlayıp sonra rendesini de verirsin pirinc unu falan da hazirlayip veriyorlar ama suan daha onlara gecmeyeceğim sebze püreleri yoğurt en son meyve püresine alıştiracağim bu ay sadece
Teşekkür ederim açıklamanız için. Şu an tarif araştırıyorum. Dediğiniz gibi patates, kabakla başlamak iyiymiş alerjik reaksiyon açısından. Peki yumurta ne zaman verilir

Teşekkür ederim açıklamanız için. Şu an tarif araştırıyorum. Dediğiniz gibi patates, kabakla başlamak iyiymiş alerjik reaksiyon açısından. Peki yumurta ne zaman verilir
Rica ederim ne demek beyazı 1 yaşından sonra sarısı 6 aydan itibaren diğer ek gıdalara alısınca veriliyor ama ben oğlumda 7. Ayında vermiştim

Resmen uyumamak için emmek istemiyor ya nasıl direniyor kendini kaldırıyor itekliyor bakalım uyuttum zorla ne kadar uyuyacak İnş dünkü gibi olmaz

Bende ufaktan başlamak istiyorum tadımlara. Sıralama var mı ? Benim ilk bebeğim hiç tecrübem yok bu ek gıda için. Şunu sormak istiyorum cici bebeyi anne sütüne katıp verebilir miyiz acaba
Canım bu çocuk aç ve acıkınca yer diye kitapları öneririm 100-150 arası tarif var hem de ek gıdaya nasıl başlanır önce yapılır alerji durumları nasıl tespit edilir 3 gün kuralı vs hepsi yazıyor

Canım bu çocuk aç ve acıkınca yer diye kitapları öneririm 100-150 arası tarif var hem de ek gıdaya nasıl başlanır önce yapılır alerji durumları nasıl tespit edilir 3 gün kuralı vs hepsi yazıyor
Baktım şimdi İnternetten kitaplara. Baya yorumda varmış. Elimin altında bulunması için alabilirim, zamanla bizde alışacağız bu ek gıda serüvenine☺️

180 gün olunca yani 6 ay canım okuduğum kaynaklar oyle öneriyor ama bakalım doktorumuz ne diyecek
Benim kayınvalide ne zaman arasa torun ek gıdaya başladı mı? Şundan veriyor musunuz bundan veriyor musunuz? 5 ay zor getirdim 6. Ayda başlayacağım demekten dilimde tüy bitti 😅 Bu büyüklerin tombul bebek algısı nedir

Benim kayınvalide ne zaman arasa torun ek gıdaya başladı mı? Şundan veriyor musunuz bundan veriyor musunuz? 5 ay zor getirdim 6. Ayda başlayacağım demekten dilimde tüy bitti 😅 Bu büyüklerin tombul bebek algısı nedir
Ya hahaha benim annem de böyle yeni nesiller bebeleri mafettiniz deyip duruyo biz etmiyoruz doktorlar boyle söylüyo diyorum onlarda yeni nesil diyo 😂😂 bide öğretmen ama ben bile anlatamiyorum 2 kasik havuc verdim cocuga kendim 1 ekmek yemis gbi oldum diyo 😂😂😂 annemle bebegi asla yalniz birakmam vallahi teper agzina 😂😂

Ya bizim ki de paralıyor kendini bana da verin yediklerinizden der gibi ağzını açıyor kuş gibi yavrum ne yapsam bilemedim dün şeftali yiyordum kucağımda nasıl şapırdatıyor ağzını dayanamadım uzattım biraz hemen somurmaya başladı yutmasıda iyi gibi. Zaten bu yemeğe olan ilgisi ek gıdaya hazır olduğunun işaretiymiş doktora sorucam bi. tek öğün olarak başlıcam ben onaylarsa. Anneme kalsa şimdi tıkacak ağzına 😄 kilo alımıda az zaten başlarsam toparlar belki

Ya bizim ki de paralıyor kendini bana da verin yediklerinizden der gibi ağzını açıyor kuş gibi yavrum ne yapsam bilemedim dün şeftali yiyordum kucağımda nasıl şapırdatıyor ağzını dayanamadım uzattım biraz hemen somurmaya başladı yutmasıda iyi gibi. Zaten bu yemeğe olan ilgisi ek gıdaya hazır olduğunun işaretiymiş doktora sorucam bi. tek öğün olarak başlıcam ben onaylarsa. Anneme kalsa şimdi tıkacak ağzına 😄 kilo alımıda az zaten başlarsam toparlar belki
Hahaha butun anneler ayni butun 😂😂😂 yeni nesiller mafettiniz bebeleri diyor 😂😂 bende tek öğün başladım ufak ufak alistiriyorum

Hahaha butun anneler ayni butun 😂😂😂 yeni nesiller mafettiniz bebeleri diyor 😂😂 bende tek öğün başladım ufak ufak alistiriyorum
Bizimki de mama vermedin eski çocuklar gibi büyütüyorsun mama ver de kilo alsın diye tutturuyor her görmesinde

Bizimki de mama vermedin eski çocuklar gibi büyütüyorsun mama ver de kilo alsın diye tutturuyor her görmesinde
Annelerimiz işte bazı şeyleri anlatmakta güçlûk çekiyoruz bazen .. kilo alımı normalse mama vermeye ne gerek var herkes tospalak olacak diye bisey yok kilo zaten saglik demek degil her ay yeteri kadar aliyorsa buyuyorsa hic gerek yok

Annelerimiz işte bazı şeyleri anlatmakta güçlûk çekiyoruz bazen .. kilo alımı normalse mama vermeye ne gerek var herkes tospalak olacak diye bisey yok kilo zaten saglik demek degil her ay yeteri kadar aliyorsa buyuyorsa hic gerek yok
Benim annem kilolu ya zayıfları sevmiyor bakalım yarın 4 ay aşımız var ilk 3 ay 1 kilo üstü kilo aldı bu ay almadı gibi duruyor ama

Her ay 1 kilo ustu almis bebek daha ne alsin zaten 😁 ayrıca emzirme danismanlarinin dedigi , mama isin icine girerse emme azalacagi icin kazanan hep mama olacaktir.

Her ay 1 kilo ustu almis bebek daha ne alsin zaten 😁 ayrıca emzirme danismanlarinin dedigi , mama isin icine girerse emme azalacagi icin kazanan hep mama olacaktir.
Anlamıyor işte ne diyelim canım diğer torunları mama içti ya bu da içsin diyor iyi bişeymiş gibi

Bebeklerinin bıngıldağı erken kapanan kızlar doktora sordunuz mu demir ilacı kullanabiliyor muyuz ben devlete gittiğim için sorma ihtimalim yok sağlık ocağında yazdırdım sıkıntı olmaz dediler ama bu damlayı verdiler aç karnına ver dediler bebek nasıl aç olacaksa

Eklentiler

• 16639205148529153855066530185999.jpg
    16639205148529153855066530185999.jpg
    163 KB · Görüntüleme: 25
X