Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamıyorm bu çocuklar ne istiyor neden şöyle uykuyu seven bi bebemiz olmadıHahahsarılalim valla bizi bizden baskası anlamaz gecen gun alt kat komsumla karsilastik asansorde ama birbirmizi tanimiyoruz , kucaklarda bebek olunca aa siz bizim ust katimizda oturuyosunuz dedi .(katta 6 daire var da ) Dedim olabilir evet evettt dedi duyuyorum sizde butun gece ayaktasiniz valla nolucak bu bebeler dedi. Aa dedim sizinkide mi uyumuyor , yok dedi ay ne zor falan diye konusurken ben gayri ihtiyari yaaa uyumuyormu dedim yine , kadin en son asansorden inerken yok yok uyumuyor valla uyumuyorr diyorduu. Hahahaha sonradan cok guldum damdan dusenin halinden damdan dusen anlar misali beni telkin etmeye calisiyor
Aynen elim ayağım boşalıyor gibi halsizlik var. Vitaminler de düşükse olur mu acaba ablanıza sorar mısınız hangi vitamin almalı hiç takviye de kullanmıyorum vücut 5 ayda tükendiBende elim ayağım tutmuyor die kan verdim kan değerlerm normal çıktı. Sonra ablamla konuştum o dahiliye doktoru. Uzun süreli yorgunluk sebebiyle böyle oldğmu dinlenmem gerektiğini söyledi. Bende gel çocuğa bak ben yatayım dedm
Bebekler yapıyor onu ya benim ilk kızım da yapıyordu bu da yapıyor aradaKızlar benim kızım kendi saçını çekiyor sonrada ağlıyor tabi acıdığı için..
Sizin bebekler de yapıyor mu bunu..
Nasıl vazgeçirebilirim
Ben imom latte kullanıyorum doktorum önermişti. Ablamda yeterli onu kullanman dedi ama başka markaları kullananlarda var.Aynen elim ayağım boşalıyor gibi halsizlik var. Vitaminler de düşükse olur mu acaba ablanıza sorar mısınız hangi vitamin almalı hiç takviye de kullanmıyorum vücut 5 ayda tükendi
180 gunluk olunca canim yani tam 6 aylikArkadaşlar ek gıdaya 5.ay bitince mi geçeceksiniz 6.ay bitince mi?
Bizim atak bitmişti. 10 gün falan çok rahattık. Kızım el ayak hastalığı kaptı. Döküntüler geçene dek aşı yaptırmak istemedim. Daha 4 aylık aşımızı bugün olduk. Hala hafif hafif döküntülerimiz var. Ne zaman geçer bilmiyorumKızlar grup neden aktif değil nerdesiniz..
Herkesin süreci zor geçiyor galiba atak yüzünden..?
Kızlar bizde durumlar şöyle gece her 3 saate bir uyanıp ağlıyor kızım aç olduğu için.. eee artık 5 aylık olacak yeni doğan bebek gibj sürekli uyanıp emmesi normal mi sizde de aynı mı durumlar..?
Kafam kazan gibi sürekli uyanmaktan!
Kendimi toparlayamıyorum çok kötüyüm başım dönüyor artık gözlerim kararıyor çok yorgunum..
Bizim atak bitmişti. 10 gün falan çok rahattık. Kızım el ayak hastalığı kaptı. Döküntüler geçene dek aşı yaptırmak istemedim. Daha 4 aylık aşımızı bugün olduk. Hala hafif hafif döküntülerimiz var. Ne zaman geçer bilmiyorum
Bizde durumlar böyle şimdilik
Biz bugün 5 aylık oldukk bugünden itibaren ufak tadımlara başlıycam kızlarr havuç kabak patates puresi yoğurt vs arttirarak gidicem meyveler en son ufak ufak başlıycam artık ki 6. Ayda hazır olsun yoksa sırf anne sütüyle iş zor 6.ayda tadım ayı olarak geçer gider başlamazsam kocaman oldu hemen activa aldım yogurdunu da onla mayalıycam
Mama alan bebeklerde 5. ayda genelde baslaniyor hatta 4.ayda bile başlatan doktorlar var bunun disinda kilo alimi sınırda olanlarada baslatiyorlar mama vermek yerine 5.ayda .. benim kizim sadece anne sütü alıyor bana kimse bisey demedi sadece hazır olduğunu düşünüyordum aynı sizinki gibi yapıyordu ve bugün o havuc püresini yiyişini görünce haklı olduğumu anladım sonucta tadım ayı olacak bu ay ben 6. Ayı bekleyip 7.aya uzamasını istemedimBizde hafta ya 5 aylık olacağız. Doktor kontrolü var orda sorup öyle başlamak istiyorum ek gıdaya.
Biz sofraya ne zaman otursak başlıyor ağlamaya banada verin diyo resmen ya ağzımıza bakıyor ağzını oynatıyor..
Artık dönüyor ve destekle oturuyor kızım..
Neye göre karar veriyor doktorlar acaba ek gıdaya geçelim geçmeyelim diye.. bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Bizimki daha 4 ayını bitirmedi 1 haftası var elimizdekini kapacak resmen bazen meyve falan yerken ağzına veriyorum emiyor onu tadını da alınca tekrar ver diye ağlıyor zaten eli ağzından hiç çıkmıyor parmağını emiyor çıngırakları emiyor hep aç benim oğlanMama alan bebeklerde 5. ayda genelde baslaniyor hatta 4.ayda bile başlatan doktorlar var bunun disinda kilo alimi sınırda olanlarada baslatiyorlar mama vermek yerine 5.ayda .. benim kizim sadece anne sütü alıyor bana kimse bisey demedi sadece hazır olduğunu düşünüyordum aynı sizinki gibi yapıyordu ve bugün o havuc püresini yiyişini görünce haklı olduğumu anladım sonucta tadım ayı olacak bu ay ben 6. Ayı bekleyip 7.aya uzamasını istemedim
Bende 5.5 aylıkken başlayacağım. Ek gıda için neler aldın. Şimdilik sadece mama sandalyesi aldık. Cam rende, termos, kaşık vs biiiir sürü bir ihtiyaç listesi var. Ama hangileri olmazsa olmazın acaba. Bende yavaştan ek gıda malzemelerimizi tamamlamak istiyorum.Biz bugün 5 aylık oldukk bugünden itibaren ufak tadımlara başlıycam kızlarr havuç kabak patates puresi yoğurt vs arttirarak gidicem meyveler en son ufak ufak başlıycam artık ki 6. Ayda hazır olsun yoksa sırf anne sütüyle iş zor 6.ayda tadım ayı olarak geçer gider başlamazsam kocaman oldu hemen activa aldım yogurdunu da onla mayalıycam
Oyy kiyamam ben ona azcik daha sabır etsin tospişBizimki daha 4 ayını bitirmedi 1 haftası var elimizdekini kapacak resmen bazen meyve falan yerken ağzına veriyorum emiyor onu tadını da alınca tekrar ver diye ağlıyor zaten eli ağzından hiç çıkmıyor parmağını emiyor çıngırakları emiyor hep aç benim oğlan