Normal o zaman aynen ya salya da başladı diş mi çıkaracak diye düşünüyorum zaten sık sık kusuyordaBizde kaka yoksa 3 bez degistiriyoruz bazen hafif oluyor , ama salyası cok akıyor ve terliyor ona bagliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal o zaman aynen ya salya da başladı diş mi çıkaracak diye düşünüyorum zaten sık sık kusuyordaBizde kaka yoksa 3 bez degistiriyoruz bazen hafif oluyor , ama salyası cok akıyor ve terliyor ona bagliyorum
Öyle mi normal o zaman bende bezleri değişiyorum hep boş tuhafıma gitti sıkıntı mı var diyeBizim de öyle
İnanılmaz kullanışlı tam oturmaya gectiklerinde kurtaricimiz olacak elimiz ayagimiz olacak gibi bir hali var gercekten cok rahat banyo falan da yaptirilir dahada pahalanmadan herkes alsın ama mutlaka acilir kapanir olanlardan tercih edin diger modellerde yani acilmayanlarda bebegin bacaklari sıkışıyormuş koyup cikarirkenCanim o oturaktan bende dusunuyorum en azindan calisirken masada biraz oturtup oyalarim yemek yaparken tezgaha koyarim diyordum. Sence kullanislimi nasil
Kusma diş belirtisi midir?Normal o zaman aynen ya salya da başladı diş mi çıkaracak diye düşünüyorum zaten sık sık kusuyorda
Link var mı tavsiye ettiğinizİnanılmaz kullanışlı tam oturmaya gectiklerinde kurtaricimiz olacak elimiz ayagimiz olacak gibi bir hali var gercekten cok rahat banyo falan da yaptirilir dahada pahalanmadan herkes alsın ama mutlaka acilir kapanir olanlardan tercih edin diger modellerde yani acilmayanlarda bebegin bacaklari sıkışıyormuş koyup cikarirken
Bence kuvvetli çektiği için öyledir. Emdikten sonra ağlıyor mu doymadığı için ya da uyuyor mu emerkenKızlar benim sütümmü azaldı bebekmi çok hızlı çekip bitirir oldu bilmiyorum şak diyo boşalıyo meme ya 3 5 gündür cok stres oldum bu duruma gündüz 1.5 2 saat arası emmek istiyor yine hemen boşaltıyor uzun uzun sürmüyor mesela gece alip emzirdigimde uzun suruyor haliyle birikmis oluyor ama gunduz o dolulukta degil sizlerde durum nasıl
Bazen uyuyor bazen uyumuyor belli olmuyor bazen bitince iki mikirdaniyo ama aglamiyoBence kuvvetli çektiği için öyledir. Emdikten sonra ağlıyor mu doymadığı için ya da uyuyor mu emerken
https://ty.gl/i0jixs7uhc ben trendyoldan aldim buradan dogru yapabildim insallah simdiden 30 lira zam gelmisLink var mı tavsiye ettiğiniz
Şunun için sordum rahatlıyor, karnı doyuyorsa emerken uyuyordur. Birde 4.aylarda terbiye oluyormuş süt ondan bize öyle geliyordur. Benim bi regl zamanı azaldı bitince normale döndü çok şükür. Sizinde öyle bir zamanınız yaklaşıyor falan olabilir miBazen uyuyor bazen uyumuyor belli olmuyor bazen bitince iki mikirdaniyo ama aglamiyo
https://ty.gl/i0jixs7uhc ben trendyoldan aldim buradan dogru yapabildim insallah simdiden 30 lira zam gelmis
Yok daha var reglime benim heralde cenesi iyice guclendi ben azaldi sandımŞunun için sordum rahatlıyor, karnı doyuyorsa emerken uyuyordur. Birde 4.aylarda terbiye oluyormuş süt ondan bize öyle geliyordur. Benim bi regl zamanı azaldı bitince normale döndü çok şükür. Sizinde öyle bir zamanınız yaklaşıyor falan olabilir mi
Yok sandalyeye takilmaz bu duser allah korusun duş aldirirken küvete yapistirip kullaniyorlar mutfak masasina ve tezgahina falan yapistiriyorlar ayak altlari vakumluİlk defa görüyorum kullanışlı demek pekiBunu normal sandalyeye takabilir miyiz
Canim bence hızlı cekip bitiyor, benimki de lok lok cekiyor uzun kalmiyor memede yatar pozisyonu zaten hic sevmiyor ama karnini doyurmak icin mecbur onu da hizlica emip kalkiyor gece dedigin gibi daha uzun kaliyor cunku kendini daldirmaya calisiyor ve emzik niyetine kullaniyor resmen zaten bence daha bu aylarda sut azalmaz cunku belli bir sut uretimi var ve bebeklerimizde sadece emiyor , talep varsa uretimde vardir. Ama insan iste az mi azaldimi doyuyormu endiselerini hep yasiyor. Benim mesela cok erken terbiye oldu goguslerim zaten hic kontrolsuz bir uretim olmamisti. Mesela gecen gun tek omuz bir bluz giyicem diye straplez sutyen takmam gerekti dogum oncesi sutyenimi taktim hicbir sıkıntı olmadi. Benim gogusler hic sismiyor ama bebegim emerken sut geliyor bazen cok hizli cekiyor tıkanıyor bile cok sukur bu aylara geldiler surda ek gidaya ne kaldi o zaman rahatlicaz biraz dahaKızlar benim sütümmü azaldı bebekmi çok hızlı çekip bitirir oldu bilmiyorum şak diyo boşalıyo meme ya 3 5 gündür cok stres oldum bu duruma gündüz 1.5 2 saat arası emmek istiyor yine hemen boşaltıyor uzun uzun sürmüyor mesela gece alip emzirdigimde uzun suruyor haliyle birikmis oluyor ama gunduz o dolulukta degil sizlerde durum nasıl
Benim bebeğimde var. Doktor doğduğu gün ilk muayenesinde söylemişti, 5. Gün kontrolde baktı bir sıkıntı yok dedi, bir daha da sormadımArkadaşlarım bebişinde sakral gamze olanınız var mı acaba
Banada problem yok dediler. Tesadüfen diğer gruplarda gördüm. Emar ve röntgen çekilenler var. Ki akıntı kızarıklık vs olmadığı halde. Acaba benim doktor mu çok ilgilenmedi diye dert olduBenim bebeğimde var. Doktor doğduğu gün ilk muayenesinde söylemişti, 5. Gün kontrolde baktı bir sıkıntı yok dedi, bir daha da sormadım
Benim bebeğimde de var. Ultrasona girdi. Bir şey çıkmadı çok şükür. Doktor genetik olabilir dediArkadaşlarım bebişinde sakral gamze olanınız var mı acaba