- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Huyu suyu gitti sanki bnm bebegm degil hanım allh yrdm etsin hpmzeBunu yazmaya ve sormaya gelmiştim. Çığlık çığlığa uyanıyor bazen çok üzülüyorum uykuya direnme de var 1 günde değişti yavrum
Amiin amiiin inşallahHuyu suyu gitti sanki bnm bebegm degil hanım allh yrdm etsin hpmze
Bu kadar basitmiBen 4 ayına 1 hafta kala başladım ve 2 hafta sürdü alışmasi..
Kızım emzik bağımlısı meme degil o yüzden kolay oldu bizde..
Sallayarak uyuyordu önce..
Sonra yatağına koydum ağladı aldım susturdum tekrar koydum ağladı susturdum tekrar koydum..
Kızım doğduğundan beri beyaz gürültü ile uyuyor.. oda bize kolaylık oldu tabi..
Sabır lazım zaman alıyor ve direnin ağlasa bile zamanla alışıyor merak etmeyin..
Okurken basit görünse de hiç basit değil canım.. çok ağlıyor direniyor uyumuyor sonradan alışıyor evet ama bizde bu 2 hafta sürdü belki sizde 1 sürer yada 4 hafta sürer bunu bilemeyiz..Bu kadar basitmihemen vereym bende
Canım sshh pat mı yapıyorsun ? Şimdi peki koyunca kendisi uyuyor mu bizimde emzikle uyuyor bazenOkurken basit görünse de hiç basit değil canım.. çok ağlıyor direniyor uyumuyor sonradan alışıyor evet ama bizde bu 2 hafta sürdü belki sizde 1 sürer yada 4 hafta sürer bunu bilemeyiz..
Canım sshh pat ne ?Canım sshh pat mı yapıyorsun ? Şimdi peki koyunca kendisi uyuyor mu bizimde emzikle uyuyor bazen
Kızlar bebegim tek göğsümü reddetmeye basladi o digerine göre daha az sut üretiyor ya ondan yada umarim atak haftasindan kaynaklaniyordur acaba memeyi acikmadanmi teklif ediyorum sizinkiler kac saatte bir emiyor gün icinde
Canim yatağına bıraktığında kendisi uyuması için sen pis pis gibi sesler ya da sırtına vs hafifçe pat pat dokunmalar tarzi biseyler yapjyor musun .Canım sshh pat ne ?
Evet uyuyor bu aralar biraz direniyor ama atak zamanın da ondan bence..
Bu 3. Hafta ve hiç sallamadım bende direniyorum ama bu aralar aşırı huysuz..
Bi ağlıyor bir gülüyor.
Canim yatağına bıraktığında kendisi uyuması için sen pis pis gibi sesler ya da sırtına vs hafifçe pat pat dokunmalar tarzi biseyler yapjyor musun .
Aa öylemi ben yine de zar zorda olsa emziriyorum kalanini sagip kasik biberonla veriyorum falan ugrasiyorm baya bitmesin diye heralde doyuryor karnini erken teklif ediyorum eskiden cok dha sık emdiginden 2 satte veriyorum oda asabilesiyor belkide tam acikmiyor olabiliyor boyle seyler demekki ck tsk edermBenim kızım başından beri tek göğsümü emiyor en başta red etti ve bidaha almadı dolayısıyla o göğsüm de süt yok..
Aylardır tek göğsü emiyor kilosunu da alıyor korkma bişey olmaz..
3 saate bir emiyor kızım..
Aa öylemi ben yine de zar zorda olsa emziriyorum kalanini sagip kasik biberonla veriyorum falan ugrasiyorm baya bitmesin diye heralde doyuryor karnini erken teklif ediyorum eskiden cok dha sık emdiginden 2 satte veriyorum oda asabilesiyor belkide tam acikmiyor olabiliyor boyle seyler demekki ck tsk ederm
Canim benimki 1 1.5 saatte bir emiyor. Ama uygulamalarda 3 saatte brslenir yaziyor , belki seninki de emme aralarini uzatmak istiyordurKızlar bebegim tek göğsümü reddetmeye basladi o digerine göre daha az sut üretiyor ya ondan yada umarim atak haftasindan kaynaklaniyordur acaba memeyi acikmadanmi teklif ediyorum sizinkiler kac saatte bir emiyor gün icinde
Bizimde drumuz destekli 5. Ay desteksiz alti yedi aydan itibaren oturur diyorlarDoktorlar 4. Aydan itibaren oturtun diyorlar aslında. Valla kızım durmuyor kıyameti koparıyor yatarken, tutamıyorum. 8 aylık olana kadar nasıl zaptedebiliyorsun :)
Evet hakli olabilirsin canim erken geliyo buyuk iht. Ben simdi şöyleye döndüm gece yatıyo 4 saat sonra emziriyorum alip uyanmiyor diye sonra ellmiyorum bdha kendi nzmn kalkarsa 5 6 saat dha uyuyor ama zamanla gece kendim alip emzrmyide birkicm oylede deniycm2 saat erken bence tam acıkmıyor..
Şunu keşfettim 2 saate bir emzirdiginde pek nazlı isteksiz oluyor ama 3 ila 3 buçuk saatte aciktigi için saldırıyor ve daha çok emiyor.. artık büyüdüler yeni doğan 2 saate acıkır ama bizimkiler büyük artık..
Bana doktor gece uyandırma uyusun kendi isterse ver dedi.. sen gece nasıl yapıyorsun canım 2 saate bir mi yine?
Olabilir denicem canim basladm bgun acmaya aralari daha iyiyiz bgun sannkiCanim benimki 1 1.5 saatte bir emiyor. Ama uygulamalarda 3 saatte brslenir yaziyor , belki seninki de emme aralarini uzatmak istiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?