- 18 Ocak 2020
- 321
- 115
- 53
Ben uyandırmıyorum zaten artık uzun uyumalarında bir sakınca yokmuş youtube Osman Gönülal ı dinlemiştim.Kızlar bebişleri gece uyandırıyor musunuz beslemek için ben bazen alarmı duymuyorum 4-4 buçuk saat falan aç kalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uyandırmıyorum zaten artık uzun uyumalarında bir sakınca yokmuş youtube Osman Gönülal ı dinlemiştim.Kızlar bebişleri gece uyandırıyor musunuz beslemek için ben bazen alarmı duymuyorum 4-4 buçuk saat falan aç kalıyor
Üç aydan sonra 7-9 saat uyuyabilirmiş.Kızlar bebişleri gece uyandırıyor musunuz beslemek için ben bazen alarmı duymuyorum 4-4 buçuk saat falan aç kalıyor
Benimki uyumuyor , saat basi uyaniyor uyusa uyandirmazdim zaten bebekler buyudu karnı acıkınca kendi uyanacaktır. Uykuya da cok ihtiyaclari var , siz uyandirirsaniz bu seferde uyku kalitesi bozulabilir.Kızlar bebişleri gece uyandırıyor musunuz beslemek için ben bazen alarmı duymuyorum 4-4 buçuk saat falan aç kalıyor
Şu an güncel bilmiyorum en son 5200 dü ebe iyi dedi. Belki bizim aksimize uzundurKaç kilo ki? Belki boyu uzundur.
Ay artık uyandırmakta neymiş valla acıktığı zaman şak diye uyanıyor geçen gün yine uyuyakalmışız mis gibi 6 saat uyumuşum çok iyi geldi ve o günün sabahına ilk defa oyuncağına uzandı dokundu tuttu ağzına götürdü. Ne kadar güzel uyursa o kadar iyi gelişim sağlıyor benceKızlar bebişleri gece uyandırıyor musunuz beslemek için ben bazen alarmı duymuyorum 4-4 buçuk saat falan aç kalıyor
Binlerce kez şükürler olsun Ay valla tahmin ederim kıyaslayıp dururlar çok önemliymiş gibi böbürlenirler bide şöyleydi böyleydi diye. Bayramda kayınvalidem emmeseydi napardık demiş napacaktık mama verecektik hey yarabbimValla bazen bebegin kilosu oldugu halde de boyu uzun oluyor mesela tombik tombik durmuyor halbuki o kiloda baska bebek daha tombik oluyor. Tamamen yapi meselesi .. ben eltimle 2 ay ara ile dogurmustum ilk kızımı icinde bulundugum durumu tahmin bile edemesiniz . Benim kız 2500 gr 47 cm dogmustu. O 3500 gr 56 cm , kilo alimlari ayni oldugu halde o daha iri duruyordu dogal olarak , bide 2 ay fark bebeklerde cok farkediyor. Millet cok cins yanii illa birsey bulacaklar. Biz bebelerimizi biliyoruz yedigini ictigini aldigu kiloyu , cok sukur sagliklilar yaa
Bizimki uyanıp elini kolunu emiyor ağlamıyor bayağı zaman o sesi duyarsam uyanıyorum yoksa öyle doyuyor herhalde bende uyandırmıyorum da geri açmıdır diye düşünüyorumAy artık uyandırmakta neymiş valla acıktığı zaman şak diye uyanıyor geçen gün yine uyuyakalmışız mis gibi 6 saat uyumuşum çok iyi geldi ve o günün sabahına ilk defa oyuncağına uzandı dokundu tuttu ağzına götürdü. Ne kadar güzel uyursa o kadar iyi gelişim sağlıyor bence
Ben dogdugundan beri hic uyandirmadim. Acıkan bebek uyanir, uyandirip cocugun huyunu bozma uyumayı ogrensin dedi annem. Ben de oyle yaptim hep. O da uykusunu aliyor ben de. Genelde gece 4 bucuk sabah 8 bucuk kivaminda su anda uyanmalari. Son bir haftadir 1 kere fazladan uyanir oldu. Ama bazen hic uyanmadigi oluyor, hic dokunuyorum. 10 gunlukken bile 6-7 saat uyudugu gunler olmustuKızlar bebişleri gece uyandırıyor musunuz beslemek için ben bazen alarmı duymuyorum 4-4 buçuk saat falan aç kalıyor
Bizimki sarılık olmuştu bayağı da uzun sürdü o yüzden başlarda uyandırdım şimdi de ben alışkanlık yaptım sanırım bizim uyanma saatimiz de uyuduğumuz saate bağlıBen dogdugundan beri hic uyandirmadim. Acıkan bebek uyanir, uyandirip cocugun huyunu bozma uyumayı ogrensin dedi annem. Ben de oyle yaptim hep. O da uykusunu aliyor ben de. Genelde gece 4 bucuk sabah 8 bucuk kivaminda su anda uyanmalari. Son bir haftadir 1 kere fazladan uyanir oldu. Ama bazen hic uyanmadigi oluyor, hic dokunuyorum. 10 gunlukken bile 6-7 saat uyudugu gunler olmustu
Cnm bnm miniğimde 5200 doktorumuz kontrolde gayet sağlıklı ve yerinde buldu kilosunu. Biz meme reddi yaşadık bu ay yeni düzeldik bende zayıf diye üzülüyordum. Doktor mama falanda önermedi aksine emzirmeye devam dedi.genetik olarak zayıfız eşimle bebişte sizin gibi olacak bellki dedi doktor.Şu an güncel bilmiyorum en son 5200 dü ebe iyi dedi. Belki bizim aksimize uzundur
Benimki de yapıyor öyle parmağını elini emiyor cuk cuk sonra kendi uyanıyor zaten. Bide gündüz çok emiyor 2 saatte bazen krizi tutuyor 1 saatte bir gündüz depoyu dolduruyorda olabilirBizimki uyanıp elini kolunu emiyor ağlamıyor bayağı zaman o sesi duyarsam uyanıyorum yoksa öyle doyuyor herhalde bende uyandırmıyorum da geri açmıdır diye düşünüyorum
Aynen canım bizim doktorda emzirmeye devam günlük kilo alımı gayet iyi dedi. Muhtemelen bize benzeyecekCnm bnm miniğimde 5200 doktorumuz kontrolde gayet sağlıklı ve yerinde buldu kilosunu. Biz meme reddi yaşadık bu ay yeni düzeldik bende zayıf diye üzülüyordum. Doktor mama falanda önermedi aksine emzirmeye devam dedi.genetik olarak zayıfız eşimle bebişte sizin gibi olacak bellki dedi doktor.
Aynen valla gündüz uyanık olduğu zaman sömürüyor resmen bütün depoyu ama Bi yandan da gece sık uyanmaması iyi ya uykumuz çok bölünmüyorBenimki de yapıyor öyle parmağını elini emiyor cuk cuk sonra kendi uyanıyor zaten. Bide gündüz çok emiyor 2 saatte bazen krizi tutuyor 1 saatte bir gündüz depoyu dolduruyorda olabilir
Onun içinde iyi dedikleri gibi uyku düzeni oturur gündüz öyle böyle gidiyor ama gece gitmez ya emip uyuyor bazen gazını bile çıkartmıyorum uyandırmıyorum onun içindeAynen valla gündüz uyanık olduğu zaman sömürüyor resmen bütün depoyu ama Bi yandan da gece sık uyanmaması iyi ya uykumuz çok bölünmüyor
Sırt ağrısı değilde anestezi iğnesinin sızısı oluyor ve ağrıdan beter bel bölgem sızlıyor ciğerime işliyor acısıMerhabalar. Doğum sonrası Sırt ağrısı çekeniniz var mı? Aşırı derecede günlük yaşamımı etkileyen sağ sırtımda ağrı oluştu doğumdan 1,5 ay sonra.
Ne zamana kadar sürecek doktora gitmeyi düşünüyorum. Ortopediciye başka bir şey için gitmiştim emzirmeden kaynaklı bel düzleşmesi olduğnu söylemişti.Sırt ağrısı değilde anestezi iğnesinin sızısı oluyor ve ağrıdan beter bel bölgem sızlıyor ciğerime işliyor acısı
Ben hiç çıkarmıyorum valla genelde uyuyor çünkü kımıldatsam uyanıyor zaten aynen gece 10-15 dk emiyor o bile zor geliyorOnun içinde iyi dedikleri gibi uyku düzeni oturur gündüz öyle böyle gidiyor ama gece gitmez ya emip uyuyor bazen gazını bile çıkartmıyorum uyandırmıyorum onun içinde