• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben kurufasulye hariç mercimek, nohut vs. Yedim. Extra bir gaz sıkısması gozlemlemedim bebegimde. En yakın zamanda kurufasulye de yicem , artik gaz sancıları da pek kalmadı zaten, ufak ufak kimyonlu deneyin bence
Ben 2 gün önce bezelye yemeği yedim. Allaaah kızım gece kıyameti kopardı. Hiç uyumadı. Korkuyorum 1/2 ay yemem herhalde. Özellikle bezelye :)

Canım acayip mercimek çekiyor çorbası yemeği çok yiyesim var ama cesaret edemiyorum 😄 onun dışında her şeyi tüketiyorum bi mercimek kuru fasulye nohut yemiyorum aylardır
Ben de çok uzun bi aradan sonra dün yedim mercimek, evet gazı oldu ama öyle ağlama sızlanma olmadı pek, kendi çıkardı zart zort maşallah 😂. Daha küçük olduğu dönemde bezelye yemeği yemiştim onda ağlamıştı baya.

Ben de çok uzun bi aradan sonra dün yedim mercimek, evet gazı oldu ama öyle ağlama sızlanma olmadı pek, kendi çıkardı zart zort maşallah 😂. Daha küçük olduğu dönemde bezelye yemeği yemiştim onda ağlamıştı baya.
Bakalım bizde neler olacak 😄 ben bi tek kayısı kompostosu içtiğim gün kıyamet kopmuştu daha da ağzıma kayısı almadım onuda yapıcam bi gün😄

Söz gelimi ya 😄 35 imden sonra hala bebek ya da kucuk cocuk bakmak istemem ama. 18 yasinda cocuk doguranlar gibi gencligimi de harcamak, 35 ten sonra da cocuk olur gayet diyenler gibi enerjimin azalmaya basladigi yillarda kucuk cocukla ugrasmak istemem. Bana gore en ideal yas olan 27 de yaptim, en kisa surede de bebek, dogum, emzirme defterini kapatmak istiyorum ki omrumun geri kalanini daha rahat yasayayim
Niye oyle dedin kiz ben de 18 yasimda anne oldum pismanmiyim asla
İyi ki olmus diyorum onunla birlikte buyudum ilk gozagrim simdi 17 yasinda ve bircok seyi beraber yapiyoruz
Birlikte sinemaya gideriz muzik dinleriz
En yakin arkadasim diyebilirim
Suanda da 35 sayilirim Ağustos dogumluyum ama hic zor gelmiyo inanki hatta tecrube kazandikca daha zevkli oluyo
Ama tabi tercih meselesi ben kucuklugimden beri cocuklari cok sewerim anac bibyapim war
Benim yasam tarzim cocuklarim onceligim
Bir yere gideceksem birakma sansim olsada rahat edemeyecegimi bilsemde hep cocuklarimla giderim bi yerlere
Bana da seni dusunce tarzin ters geliyo pespese dogurup bencilce cocuklarimin hayatindan calmak istemem ama dedigim gibi tarz meselesi
Senin dusuncen bana ne kadar bencilce geliyorsa benim kide sana salakca gelebilir 🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz?
İlk 20 gün giydirdim ondan sonra hiç gitdirmedimm. Benim kızın ayakları da buz gibi. Ama hava aşırı sıcak. Giydirmiyorum ondan. Doktorumuz da yaz bebeklerine çorap giydirmeye gerek yok. Ayaklarının soğuk olduğu ayaklarının üşüdüğü anlamına gelmez demişti.

Kızlar rotarix aldım ama çok korkuyorum. Eczaneye iade etsem alırlar mı ya 😭 kızımın kabızlığı artarsa iyi gelmezse naparım. Off çok gerginim. Kaç gündür uykularım kaçtı resmen. Kızım için fayda zarar ölçüsüne karar veremiyorum. 😭

Benim ufaklık parmak emiyor yaaa : ( Öyle de güzel emiyor ki. Parmağını emmeye başladığından beri huyu suyu düzeldi çocuğun. Çeşit çeşit emzik aldım hiç birini tutmadı illa parmağını emmek istiyor. Çok kararsızım izin versem mi vermesem mi? Siz olsanız napardınız? : (

Kızlar rotarix aldım ama çok korkuyorum. Eczaneye iade etsem alırlar mı ya 😭 kızımın kabızlığı artarsa iyi gelmezse naparım. Off çok gerginim. Kaç gündür uykularım kaçtı resmen. Kızım için fayda zarar ölçüsüne karar veremiyorum. 😭
Kabızlık yapmaz bence tam tersi olur. Çünkü biz aşı olalı biraz daha fazla tuvaletini yapıyor.

Benim ufaklık parmak emiyor yaaa : ( Öyle de güzel emiyor ki. Parmağını emmeye başladığından beri huyu suyu düzeldi çocuğun. Çeşit çeşit emzik aldım hiç birini tutmadı illa parmağını emmek istiyor. Çok kararsızım izin versem mi vermesem mi? Siz olsanız napardınız? : (
Emsin ya nolcak ki

Back