Bez sayisi ayni da ağırlığı farkli daha dolu dolu oluyordu. 4 bez degistiriyoruz.Azalma derken günlük kaçtı kaça düştü 3- 4 mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bez sayisi ayni da ağırlığı farkli daha dolu dolu oluyordu. 4 bez degistiriyoruz.Azalma derken günlük kaçtı kaça düştü 3- 4 mü
Ben vermiyorum. Anne sutunun %80 den fazlasi sudan olusuyor zaten diye.Bebeklerinize su veriyor musunuz? Anne sütü ile beslenen bebeklerinize veriyor musunuz
Vermiyorum canım sadece anne sütü alanlara 6 aya kadar gerek yokmuşBebeklerinize su veriyor musunuz? Anne sütü ile beslenen bebeklerinize veriyor musunuz
Bende vermiyorum 2 3 defa cok sicakta sokaktayken 1 2 cay kasigi vermistimBebeklerinize su veriyor musunuz? Anne sütü ile beslenen bebeklerinize veriyor musunuz
Vermiyorum canım sadece anne sütü alanlara 6 aya kadar gerek yokmuş
Bende vermiyorum 2 3 defa cok sicakta sokaktayken 1 2 cay kasigi vermistim
Dediğiniz gibi bende vermiyorum. Ama dedim yaz günü terliyor suya ihtiyacı oluyor mudur diye aklımdan geçtiBen vermiyorum. Anne sutunun %80 den fazlasi sudan olusuyor zaten diye.
Bazen bizimde hafif oluyor. Ama bez çizgisinin rengi değişiyor. sonuçta bezin içine atıyorum bir bardak su kadar dolunca rengi değişiyor . Ama dediğiniz gibi bazen çok emince daha dolu dolu oluyor.Bez sayisi ayni da ağırlığı farkli daha dolu dolu oluyordu. 4 bez degistiriyoruz.
Sürekli olmaz ya zaten sutten aliyorlar cok asiri sicaklarda cok terlerse falan 1 2 cay kasigi verin ne zarar edecek bisey olmazDediğiniz gibi bende vermiyorum. Ama dedim yaz günü terliyor suya ihtiyacı oluyor mudur diye aklımdan geçti
Siz kabızlığı çözdünüz mü acaba :)Kızlar cislerde azalma var mi sizin bebiklerde de oldu mu ? terlememi , cok salya cikartiyor ondN mi bilemedim cisler azaldi sanki, bu aylar icin normalmi acaba buyuyorlar daha aralikli mi yapacaklar yoksa bizimki az mi emiyor yine analık evhamlarina dustum
Ben veriyorum. Ama kızım içtiği için denedim içmeseydi vermeyecektim.Dediğiniz gibi bende vermiyorum. Ama dedim yaz günü terliyor suya ihtiyacı oluyor mudur diye aklımdan geçti
Valla bazen kendi yapiyor 5.gunde bazen yapmamissa ben fitil veriyorum. Ama tam bir istikrar yakalayamadik. Baska bir doktora gitmistik 2.ay kontrolunde ek gidaya gecince duzelir dedi. siz naptiniz duzeldi miSiz kabızlığı çözdünüz mü acaba :)
Ek gıda sürecinde kabızlık problemi olanda oluyormuşValla bazen kendi yapiyor 5.gunde bazen yapmamissa ben fitil veriyorum. Ama tam bir istikrar yakalayamadik. Baska bir doktora gitmistik 2.ay kontrolunde ek gidaya gecince duzelir dedi. siz naptiniz duzeldi mi
Kendiniz kefir içmeyi deneyin mutlaka, bizim işimize çok yarıyor içtiğim günün ertesi günü kızım çok kolay şekilde çok dolu dolu kaka yapıyor. Ama içmeyince daha az ve daha zor yapıyor bir kaç defa denedim tecrübe ettimValla bazen kendi yapiyor 5.gunde bazen yapmamissa ben fitil veriyorum. Ama tam bir istikrar yakalayamadik. Baska bir doktora gitmistik 2.ay kontrolunde ek gidaya gecince duzelir dedi. siz naptiniz duzeldi mi
Benim sürekli tıkanıyor malesef sütüm çok yağlıymış . Tıkanırken kaşıntı oluyor bende ama sivilce falan olmuyor. Ben tıkanıklık için sütümün yağı azalsın diye lesitin içiyorum çok şükür faydasını gördüm.Kızlar şimdi oğlumu emziriryordum baktım göğsüm kaşınıyor kıpkırmızı olmuş sivilce gibi küçük şeyler var kaşınıyor sizden olanda var mı şimdi sol göğsümde sağ da da az bişey çıkmış
Nerdeee bizde aynıyız. Bazen günde 2 kez yaptığı oluyor 3 gün üst üste yapıyor tamam diyoruz. Hoop 5/6 gün yapamıyor. Gliserin kansuk mu veriyorsun ?Valla bazen kendi yapiyor 5.gunde bazen yapmamissa ben fitil veriyorum. Ama tam bir istikrar yakalayamadik. Baska bir doktora gitmistik 2.ay kontrolunde ek gidaya gecince duzelir dedi. siz naptiniz duzeldi mi
Bilmiyorum ki canım ilk defa oldu birden halada kaşınıyor sıcak desem hava sıcak olmasına rağmen donuyorum resmen sütün yağlı olduğunu nerden anlıyoruzBenim sürekli tıkanıyor malesef sütüm çok yağlıymış . Tıkanırken kaşıntı oluyor bende ama sivilce falan olmuyor. Ben tıkanıklık için sütümün yağı azalsın diye lesitin içiyorum çok şükür faydasını gördüm.
Maalesef sut ve sut urunleri + yumurta diyetindeyim yoksa kefiri cok severim surekli icerdim ama doktor bebegimde alerji olabileceginden suphe etti 2 aydir diyetteyimKendiniz kefir içmeyi deneyin mutlaka, bizim işimize çok yarıyor içtiğim günün ertesi günü kızım çok kolay şekilde çok dolu dolu kaka yapıyor. Ama içmeyince daha az ve daha zor yapıyor bir kaç defa denedim tecrübe ettim
Aynen gliserin kansuk veriyorum , ben de fitil verdikten sonra 2 3 gun ard arda yaptigi oluyor sonra yine sizin gibi mesela gecen gun 5 gun aradan sonra kendi kendine fitil vermeden yapti. Anlamiyorum yani nasil oluyor bu is. Birebir sizle aynıyızNerdeee bizde aynıyız. Bazen günde 2 kez yaptığı oluyor 3 gün üst üste yapıyor tamam diyoruz. Hoop 5/6 gün yapamıyor. Gliserin kansuk mu veriyorsun ?
Evet evet fitildn sonra 3 gün üst üste yapıyor. Ama devamı yok 5 yada 6. Gün tekrar fitil. Zyağı masaj probiyotik damla falan hiç etki etmiyor bizde. Eyvaaah ek gıdaya 6. Ayda başlanıyorAynen gliserin kansuk veriyorum , ben de fitil verdikten sonra 2 3 gun ard arda yaptigi oluyor sonra yine sizin gibi mesela gecen gun 5 gun aradan sonra kendi kendine fitil vermeden yapti. Anlamiyorum yani nasil oluyor bu is. Birebir sizle aynıyız
Ayy öyle mi çok geçmiş olsun canım geçircez bu günleri bir şekilde sağlıkla inşallahMaalesef sut ve sut urunleri + yumurta diyetindeyim yoksa kefiri cok severim surekli icerdim ama doktor bebegimde alerji olabileceginden suphe etti 2 aydir diyetteyim