• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Verem aşısına gittik bugün. oğlumun bazı zamanlarda vücudu resimde ki gibi oluyor ben ani ısı değişikliğinde olduğunu tahmin ediyordum ama ebeler çok şaşırdı doktorunuz kalbini ciğerlerini dinledi mi çocuk kardiyolojiye gittiniz mi falan dedi alt üst oldum ne olabilirki bunlar başına gelen var mı?

Eklentiler

• EC00E79B-36E4-42DA-81FF-9C84331D0B17.jpeg
    EC00E79B-36E4-42DA-81FF-9C84331D0B17.jpeg
    80,2 KB · Görüntüleme: 54
  • E7F0FC15-4E79-4FB7-8B82-0DA4456F91CA.jpeg
    E7F0FC15-4E79-4FB7-8B82-0DA4456F91CA.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 55
merhaba herkese. ben de bir mayıs annesiyim de, şu memelerdeki hassasiyetiniz devam ediyor mu? ben hala kıyafet değdiremiyorum da. dışarda hep kalkan takıyorum, evde açık geziyorum 😅 bende mi bi sıkıntı var anlamadım. emzirme danışmanı memeyi doğru kavrattığımı söyledi ama durum bu.
Benim de çok acıyordu havluya bile değse canım çok yanıyordu.Ben 7/24 göğüs kalkanı kullanıyordum.Kıyafete temas edip acımadık diye.Sonra bir gün bi biraktım on gün bugündür kullanmıyorum.Göğüs uçlarım da acımıyor.Bilmiyorum bununla alakası var mı tabi

Benim de çok acıyordu havluya bile değse canım çok yanıyordu.Ben 7/24 göğüs kalkanı kullanıyordum.Kıyafete temas edip acımadık diye.Sonra bir gün bi biraktım on gün bugündür kullanmıyorum.Göğüs uçlarım da acımıyor.Bilmiyorum bununla alakası var mı tabi
Sanırım meme uçlarının alışması mı gerekiyor.Bilmiyorum.Kalkandan çok çok memnundum.Fakat meme ucum kıyafete değse inanılmaz acıyordu.Sonra alıştı şimdi hiç hassasiyet yok

evet bi süre sonra alışıyormuş da, 2 ayda hala alışmadı 😔 yakında alışır umarım sizinki gibi

Verem aşısına gittik bugün. oğlumun bazı zamanlarda vücudu resimde ki gibi oluyor ben ani ısı değişikliğinde olduğunu tahmin ediyordum ama ebeler çok şaşırdı doktorunuz kalbini ciğerlerini dinledi mi çocuk kardiyolojiye gittiniz mi falan dedi alt üst oldum ne olabilirki bunlar başına gelen var mı?
ben de bikaç defa oğlumun göğsünde gördüm ama bu kadar belirgin değildi. ben de sıcaktan diye düşünmüştüm. biz erken doğum olduğu için kardiyolojiye gitmiştik, bir sıkıntı yoktu kalbinde, o yüzden hemen panik yapmayın ama doktora gidin tabi mutlaka. bi daha olursa ben de foto çekip soracam doktora.

ben de bikaç defa oğlumun göğsünde gördüm ama bu kadar belirgin değildi. ben de sıcaktan diye düşünmüştüm. biz erken doğum olduğu için kardiyolojiye gitmiştik, bir sıkıntı yoktu kalbinde, o yüzden hemen panik yapmayın ama doktora gidin tabi mutlaka. bi daha olursa ben de foto çekip soracam doktora.
Ya bizim ki doğduğundan beri böyle ki doktor da gördü kaç kere bişey dememişti kalbini ciğerlerini dinlemişti

Allah allah bilemedimki tum vucudunda var.. herzaman bu sekildemi aradami oluyor belki bebek derileri ince diye oluyodur ama yinede gösterin kardiyologa iciniz rahat etsin dolasimda sikinti mi var falan bi bakılsın tedbir bizden takdir allahtan

Emzirirken saç boyanır mı? Kuaför boyamayalım dedi ama işe başlayacağım çok beyazlarım var. Kendimi de böyle iyi hissetmiyorum. Süte zararı nasıl oluyor kafamda deli sorular

Benim kiziminda boyle hic bir sorun gormedi doktorda ebelerde baska birine daha sordunuz mu ? Kani iyi olan bebeklerin boyle diye biliyorum ben tenide beyazsa

merhaba herkese. ben de bir mayıs annesiyim de, şu memelerdeki hassasiyetiniz devam ediyor mu? ben hala kıyafet değdiremiyorum da. dışarda hep kalkan takıyorum, evde açık geziyorum 😅 bende mi bi sıkıntı var anlamadım. emzirme danışmanı memeyi doğru kavrattığımı söyledi ama durum bu.
Benim hala devam canim 7/24 gümüş kapak takıyorum oyle de devam edicem😂

Allah allah bilemedimki tum vucudunda var.. herzaman bu sekildemi aradami oluyor belki bebek derileri ince diye oluyodur ama yinede gösterin kardiyologa iciniz rahat etsin dolasimda sikinti mi var falan bi bakılsın tedbir bizden takdir allahtan
Arada oluyor dışarısı çok sıcaktı içeriye girdik buz gibiydi bi anda böyle oldu vücudu ev geldiğimizde de oldu aynı şekilde bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum çok tedirginim şu an

Merhaba benim bebeğimde beyaz tenli ve usudugunde aynı böyle oluyo. O ebelerin bi halttan anladığı yok. Benim ebemde tutturmuş sagarsan zamanla sütün azalir diye :( doktorum sen beni dinle sadece demişti bana :)

Arada oluyor dışarısı çok sıcaktı içeriye girdik buz gibiydi bi anda böyle oldu vücudu ev geldiğimizde de oldu aynı şekilde bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum çok tedirginim şu an
Kız o normal stres olma hemen. Benim 3.çocuk 3ünde de zaman zaman olur böyle. Dediğin gibi ani ısı değişiminde daha çok belli oluyor. Benimkiler esmer bebek seninki beyaz tenliymiş bide daha net belli olur yani. Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah. Gayet normal yani rahat ol.

Dediginz gbi sicak soguktan oluyodur belki telaslanmayin hemen ssanmiyorm bi sorun olcagini ciddi bisey olsa farkederddnz smdiye kadar yinede gosterin tabi tedbir amacli

Canım o ebe hiç bişeyden anlamıyor belli ki. Hiç endişelenme bebeklerin derisi oldukça ince ve çok beyaz tenlilerde gayet normal. Benim doktorum bir şey olsa söylerdi.

Merhaba benim bebeğimde beyaz tenli ve usudugunde aynı böyle oluyo. O ebelerin bi halttan anladığı yok. Benim ebemde tutturmuş sagarsan zamanla sütün azalir diye :KK43: doktorum sen beni dinle sadece demişti bana :)
Sagınca sütün azaldığını ilk defa duyuyorum 🙄

Merhaba benim bebeğimde beyaz tenli ve usudugunde aynı böyle oluyo. O ebelerin bi halttan anladığı yok. Benim ebemde tutturmuş sagarsan zamanla sütün azalir diye :KK43: doktorum sen beni dinle sadece demişti bana :)
hiç emzirmeyip sadece sağınca azalır diye biliyorum ben de. ama emzirip fazlasını sağınca artar hatta.

Back