- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 29
Benim de çok acıyordu havluya bile değse canım çok yanıyordu.Ben 7/24 göğüs kalkanı kullanıyordum.Kıyafete temas edip acımadık diye.Sonra bir gün bi biraktım on gün bugündür kullanmıyorum.Göğüs uçlarım da acımıyor.Bilmiyorum bununla alakası var mı tabimerhaba herkese. ben de bir mayıs annesiyim de, şu memelerdeki hassasiyetiniz devam ediyor mu? ben hala kıyafet değdiremiyorum da. dışarda hep kalkan takıyorum, evde açık geziyorumbende mi bi sıkıntı var anlamadım. emzirme danışmanı memeyi doğru kavrattığımı söyledi ama durum bu.
Sanırım meme uçlarının alışması mı gerekiyor.Bilmiyorum.Kalkandan çok çok memnundum.Fakat meme ucum kıyafete değse inanılmaz acıyordu.Sonra alıştı şimdi hiç hassasiyet yokBenim de çok acıyordu havluya bile değse canım çok yanıyordu.Ben 7/24 göğüs kalkanı kullanıyordum.Kıyafete temas edip acımadık diye.Sonra bir gün bi biraktım on gün bugündür kullanmıyorum.Göğüs uçlarım da acımıyor.Bilmiyorum bununla alakası var mı tabi
ben de bikaç defa oğlumun göğsünde gördüm ama bu kadar belirgin değildi. ben de sıcaktan diye düşünmüştüm. biz erken doğum olduğu için kardiyolojiye gitmiştik, bir sıkıntı yoktu kalbinde, o yüzden hemen panik yapmayın ama doktora gidin tabi mutlaka. bi daha olursa ben de foto çekip soracam doktora.Verem aşısına gittik bugün. oğlumun bazı zamanlarda vücudu resimde ki gibi oluyor ben ani ısı değişikliğinde olduğunu tahmin ediyordum ama ebeler çok şaşırdı doktorunuz kalbini ciğerlerini dinledi mi çocuk kardiyolojiye gittiniz mi falan dedi alt üst oldum ne olabilirki bunlar başına gelen var mı?
Ya bizim ki doğduğundan beri böyle ki doktor da gördü kaç kere bişey dememişti kalbini ciğerlerini dinlemiştiben de bikaç defa oğlumun göğsünde gördüm ama bu kadar belirgin değildi. ben de sıcaktan diye düşünmüştüm. biz erken doğum olduğu için kardiyolojiye gitmiştik, bir sıkıntı yoktu kalbinde, o yüzden hemen panik yapmayın ama doktora gidin tabi mutlaka. bi daha olursa ben de foto çekip soracam doktora.
Allah allah bilemedimki tum vucudunda var.. herzaman bu sekildemi aradami oluyor belki bebek derileri ince diye oluyodur ama yinede gösterin kardiyologa iciniz rahat etsin dolasimda sikinti mi var falan bi bakılsın tedbir bizden takdir allahtanVerem aşısına gittik bugün. oğlumun bazı zamanlarda vücudu resimde ki gibi oluyor ben ani ısı değişikliğinde olduğunu tahmin ediyordum ama ebeler çok şaşırdı doktorunuz kalbini ciğerlerini dinledi mi çocuk kardiyolojiye gittiniz mi falan dedi alt üst oldum ne olabilirki bunlar başına gelen var mı?
Benim kiziminda boyle hic bir sorun gormedi doktorda ebelerde baska birine daha sordunuz mu ? Kani iyi olan bebeklerin boyle diye biliyorum ben tenide beyazsaVerem aşısına gittik bugün. oğlumun bazı zamanlarda vücudu resimde ki gibi oluyor ben ani ısı değişikliğinde olduğunu tahmin ediyordum ama ebeler çok şaşırdı doktorunuz kalbini ciğerlerini dinledi mi çocuk kardiyolojiye gittiniz mi falan dedi alt üst oldum ne olabilirki bunlar başına gelen var mı?
Benim hala devam canim 7/24 gümüş kapak takıyorum oyle de devam edicemmerhaba herkese. ben de bir mayıs annesiyim de, şu memelerdeki hassasiyetiniz devam ediyor mu? ben hala kıyafet değdiremiyorum da. dışarda hep kalkan takıyorum, evde açık geziyorumbende mi bi sıkıntı var anlamadım. emzirme danışmanı memeyi doğru kavrattığımı söyledi ama durum bu.
Evet teni beyaz salı günü kalça ultrasonumuz var özellikle bunu göstereceğim tekrar doktoraBenim kiziminda boyle hic bir sorun gormedi doktorda ebelerde baska birine daha sordunuz mu ? Kani iyi olan bebeklerin boyle diye biliyorum ben tenide beyazsa
Arada oluyor dışarısı çok sıcaktı içeriye girdik buz gibiydi bi anda böyle oldu vücudu ev geldiğimizde de oldu aynı şekilde bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum çok tedirginim şu anAllah allah bilemedimki tum vucudunda var.. herzaman bu sekildemi aradami oluyor belki bebek derileri ince diye oluyodur ama yinede gösterin kardiyologa iciniz rahat etsin dolasimda sikinti mi var falan bi bakılsın tedbir bizden takdir allahtan
Merhaba benim bebeğimde beyaz tenli ve usudugunde aynı böyle oluyo. O ebelerin bi halttan anladığı yok. Benim ebemde tutturmuş sagarsan zamanla sütün azalir diyeVerem aşısına gittik bugün. oğlumun bazı zamanlarda vücudu resimde ki gibi oluyor ben ani ısı değişikliğinde olduğunu tahmin ediyordum ama ebeler çok şaşırdı doktorunuz kalbini ciğerlerini dinledi mi çocuk kardiyolojiye gittiniz mi falan dedi alt üst oldum ne olabilirki bunlar başına gelen var mı?
Kız o normal stres olma hemen. Benim 3.çocuk 3ünde de zaman zaman olur böyle. Dediğin gibi ani ısı değişiminde daha çok belli oluyor. Benimkiler esmer bebek seninki beyaz tenliymiş bide daha net belli olur yani. Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah. Gayet normal yani rahat ol.Arada oluyor dışarısı çok sıcaktı içeriye girdik buz gibiydi bi anda böyle oldu vücudu ev geldiğimizde de oldu aynı şekilde bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum çok tedirginim şu an
Ne alaka yahu ben doktorumada sormustum boyat demisti boyattimEmzirirken saç boyanır mı? Kuaför boyamayalım dedi ama işe başlayacağım çok beyazlarım var. Kendimi de böyle iyi hissetmiyorum. Süte zararı nasıl oluyor kafamda deli sorular
Dediginz gbi sicak soguktan oluyodur belki telaslanmayin hemen ssanmiyorm bi sorun olcagini ciddi bisey olsa farkederddnz smdiye kadar yinede gosterin tabi tedbir amacliArada oluyor dışarısı çok sıcaktı içeriye girdik buz gibiydi bi anda böyle oldu vücudu ev geldiğimizde de oldu aynı şekilde bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum çok tedirginim şu an
Canım o ebe hiç bişeyden anlamıyor belli ki. Hiç endişelenme bebeklerin derisi oldukça ince ve çok beyaz tenlilerde gayet normal. Benim doktorum bir şey olsa söylerdi.Arada oluyor dışarısı çok sıcaktı içeriye girdik buz gibiydi bi anda böyle oldu vücudu ev geldiğimizde de oldu aynı şekilde bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum çok tedirginim şu an
Sagınca sütün azaldığını ilk defa duyuyorumMerhaba benim bebeğimde beyaz tenli ve usudugunde aynı böyle oluyo. O ebelerin bi halttan anladığı yok. Benim ebemde tutturmuş sagarsan zamanla sütün azalir diyedoktorum sen beni dinle sadece demişti bana :)
ya ünlülere bakıyorum 2 ayda bikini filan giymişler, dedim bi benimki bu kadar uzun süre kaldı heraldeBenim hala devam canim 7/24 gümüş kapak takıyorum oyle de devam edicem
hiç emzirmeyip sadece sağınca azalır diye biliyorum ben de. ama emzirip fazlasını sağınca artar hatta.Merhaba benim bebeğimde beyaz tenli ve usudugunde aynı böyle oluyo. O ebelerin bi halttan anladığı yok. Benim ebemde tutturmuş sagarsan zamanla sütün azalir diyedoktorum sen beni dinle sadece demişti bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?