2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlaaar bebeğin sırtında yağ bezesi olur mu ? Sırtında ufak yağ bezesi gibi birşey var derinin altında. Bastırınca ağrımıyor. Omurga kemiğinin üstünde tam. Ufacık birşey.

Kızlar bide bisey soracağım mevlut yapan oldu mu yada kızı olanlar 6 ay kınası yapacak mısınız nasıl biseyler dusunuyorsunuz
Eve bebegi gormeye ziyarete gelenlere bile ayar oluyorum, bebegimle ilgilenmek yerine temizlik hazirlik yapmam gerekiyor diye. Basiniza insan toplamaya nasil bu kadar merakli olabiliyorsunuz hic anlamiyorum valla Inanilmaz dogrusu
Coook kotu gorunuyor. 1. Haftada yapmak sünnettir diye biliyorum, hem knun bir mantigi da var, bebegin alttan yeni saci cikmadan sifira vurulmus oluyor. Simdi benim bebegimin ustten döküldü ve dokulen kisimlar basta tamamen kel iken, simdi ufak saclar cikmis altindan. Dokulmeyen uzun yerler de var. Sifira vursam alttan cikan minik saclar da gitmis olacak. Cok gereksiz bence. Eninde sonunda gür çıkacak. Acelesi ne yani

Zam da tam zam olmuss yani ciddi bir artıs , 2.ayimizda yapacaklardi bende annemdeyim diye eve donunce 3.ayda yaptiririm demistim, keske yaptrsaymisim kontrol nasil gecti
Vallahi bende alip dolaba atmadigima pisman oldum guzel gecti kontrolumuzde cok.sukur hersey normal 900 gram almis

Ben kızımın sacını 6. Ayında sıfıra vurmustum
İlla bı sıfıra vurmak gerekıyo
6. Ay ıdeal ay brnce
Cunku daha sonra ınsan kıyamıyo kesmeye
Helekı kız ıse

merhaba herkese. ben de bir mayıs annesiyim de, şu memelerdeki hassasiyetiniz devam ediyor mu? ben hala kıyafet değdiremiyorum da. dışarda hep kalkan takıyorum, evde açık geziyorum bende mi bi sıkıntı var anlamadım. emzirme danışmanı memeyi doğru kavrattığımı söyledi ama durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…