- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Eve bebegi gormeye ziyarete gelenlere bile ayar oluyorum, bebegimle ilgilenmek yerine temizlik hazirlik yapmam gerekiyor diye. Basiniza insan toplamaya nasil bu kadar merakli olabiliyorsunuz hic anlamiyorum valla Inanilmaz dogrusuKızlar bide bisey soracağım mevlut yapan oldu mu yada kızı olanlar 6 ay kınası yapacak mısınız nasıl biseyler dusunuyorsunuz
Coook kotu gorunuyor. 1. Haftada yapmak sünnettir diye biliyorum, hem knun bir mantigi da var, bebegin alttan yeni saci cikmadan sifira vurulmus oluyor. Simdi benim bebegimin ustten döküldü ve dokulen kisimlar basta tamamen kel iken, simdi ufak saclar cikmis altindan. Dokulmeyen uzun yerler de var. Sifira vursam alttan cikan minik saclar da gitmis olacak. Cok gereksiz bence. Eninde sonunda gür çıkacak. Acelesi ne yaniKızlar bebişlerinizin saçlarını sıfıra
vurmayı düşünüyor musunuz. Annem kes bşr kez gür çıkar bebeklik saçı kesilir falan dedi ama ben kararsızım. Kestirsem daha 6. Ayında kestiririm ama kestirmezsek birşey olur mu acaba ya
Vallahi bende alip dolaba atmadigima pisman oldum guzel gecti kontrolumuzde cok.sukur hersey normal 900 gram almisZam da tam zam olmuss yani ciddi bir artıs , 2.ayimizda yapacaklardi bende annemdeyim diye eve donunce 3.ayda yaptiririm demistim, keske yaptrsaymisimkontrol nasil gecti
Evet eve tarti alinca hepsini olcmustum tartarken habire bebegi soymamak icin rica ederim ne demek o ne derse desin siz ustundekilere gore dusun kiloyuBende diyorum o kadar düşmeyelim bezi boş bana dolu gibi geldi diyor. Siz ne güzel detaylı biliyorsunuz. Teşekkür ederim bilgi için
Vallahi bende şok oldum sormayın hiç bide 10 gun once gelmis zam ne bahtsiziz bunun bide 2. Dozu var eylulde ah ahhBu neresmen 2 katı olmuş. Tühh 2 aylıkken yaptırsaydık keşke
Yok sanmam ya rotanin bi yan etkisi yok oglumada yaptirdim hicbi fark olmamisti denk gelmistir iciniz rahat olsnBiz de dün yaptırdık rotayı bugün bebeğim cok istahsiz baya da kustu normal mi acaba ya endiselendim
Annemin baktığı bebeğin annesi termos çanta almış içine de buz kalıpları koymuş bırakırken görmüştümÇalışan anneler süt sağınca iş yerinde nasıl muhafazakar ediyorsunuz? 4 saat oda ısısında kalıyor ama iş yerinde daha çok vakit geçireceğiz bozulur mu sütler
Gitmeden yarım saat önce biraz calpol verdim çok şükür hiç sıkıntı olmadı2. Ay aşısı yaptıranlar bebeklerinde ağır bir durum oldu mu? Ateş çıkma, halsizlik, huysuzluk gibi.
Ateş 37.2 yi geçmedi bizde. 2. Gün akşamına huysuzluk oldu bayağı ağladı kızım. 3. Güne birşeyimiz kalmadı. İlk iki gün biraz huzursuzdu yani.2. Ay aşısı yaptıranlar bebeklerinde ağır bir durum oldu mu? Ateş çıkma, halsizlik, huysuzluk gibi.
Bende keske 2.ayda yaptirsaydim dedim simdiVallahi bende alip dolaba atmadigima pisman oldum guzel gecti kontrolumuzde cok.sukur hersey normal 900 gram almis
Evet termos çanta alacağım bende dediğiniz gibi kullanışlı oluyormuş. İnşallah sürdürebilirim bu sağma işiniAnnemin baktığı bebeğin annesi termos çanta almış içine de buz kalıpları koymuş bırakırken görmüştüm
Kusma konusunda birşey diyemeyeceğim ama biz rota yaptırınca doktorumuz bir süre iştahsızlık olabilir diye uyardı.Biz de dün yaptırdık rotayı bugün bebeğim cok istahsiz baya da kustu normal mi acaba ya endiselendim
Cok tesekkur ederim gercekten ondanmis bugun daha iyi bebegimKusma konusunda birşey diyemeyeceğim ama biz rota yaptırınca doktorumuz bir süre iştahsızlık olabilir diye uyardı.
Ben kızımın sacını 6. Ayında sıfıra vurmustumKızlar bebişlerinizin saçlarını sıfıra
vurmayı düşünüyor musunuz. Annem kes bşr kez gür çıkar bebeklik saçı kesilir falan dedi ama ben kararsızım. Kestirsem daha 6. Ayında kestiririm ama kestirmezsek birşey olur mu acaba ya
Olur merak etmeyin asla stres yapmayın gün içinde bebeğinizin resmine bakarak sağın sütünüzü çok çok işe yarıyormuşEvet termos çanta alacağım bende dediğiniz gibi kullanışlı oluyormuş. İnşallah sürdürebilirim bu sağma işini
Birde poşet yerine kap kullanın e bebekte var öyle daha kullanışlıEvet termos çanta alacağım bende dediğiniz gibi kullanışlı oluyormuş. İnşallah sürdürebilirim bu sağma işini
Ben posetle cok rahat etmistim iki buz akusunun arasinda incecik oluyor eve gelene kadar buz gibi kaliyor. Tabi bir de benim bebegim 11 aylikti biz posette ılıtıp pipet takıp iciriyordukBirde poşet yerine kap kullanın e bebekte var öyle daha kullanışlı
Ooo çok mantıklıBen posetle cok rahat etmistim iki buz akusunun arasinda incecik oluyor eve gelene kadar buz gibi kaliyor. Tabi bir de benim bebegim 11 aylikti biz posette ılıtıp pipet takıp iciriyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?