2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar normalde bebişin kakası ishal gibi sıvıydı sabahta öyle yapmıştı ama ikindinden beri 3 oldu bu daha katı tane tane ve içinde sümük gibi bir şey var sizde de oldu mu böyle bişey
Evet oluyor. Ama nedir bilmiyorum doktora sormadım. Kan olmadığı sürece normaldir herhalde

Evet bende öyleyim ilk bebek olunca birde biraz da tecrübesizlik oluyor evham illa ki yapıyorum bende
Hala düzelmemiş kakası bezini değiştim yine yaptı sadece anne sütü alıyor diye su da vermiyorum sen veriyor musun ilk 6 ay vermeye gerek yok diye biliyorum ama

Bende esime diyorum sıfıra vuralım diye çünkü dökülüyor birde benim kızım baya uzun saçlı doğdu şimdi daha da uzun ama aşırı dökülen esimde bırak kendisi dökülsün diyor oglumunda öyleydi 6. Ayda çok kötü olmuştu bi yeri uzun biyeri kısa bi yeri kel kesmiştik diyorum onu beklemeden keselim gitsin

Evet bizimki de bir zibin bir bez varken bile 250_300 düşüyor bazende gıcıklığına yapıyormuş gibi yapıyormuş sevinme der gibi

İlk kez 6 ay kınası duydum o nasıl birşey. Bebeğe kına mı yakılıyor. Mevlüt yaptık biz. Kızım 50 günlükken.
Evet kına yakılıyor küçük bir kına gecesi gibi, biz daha yapmadık yani herseyiyle ne olursa olsun ben ilgileneceğim için dedim hem kızım ele gelsin hem ben iyice iyileşmiş olayım diye daha doğum yapmadan eylülde yaparım diye düşünmüştüm

Hayir ben dusunmuyorum. O bi sehir efsanesi bence ilk kizimin sacini kazitmadim gayette gur saclari var. Sac isi genetikle alakali bence

Yuh cok fazla tbiki bzim 150 gr dusuyor ve dgru yapiyor evde bebek tartim oldugundan herseyin gramini biliyorm zaten sizede soliyim ic kolsuz zibinlar 30 gr yarim kol tisort 40 gr bos bez 20 gr penye sortlarda 30 40 gr civari geliyor ben evde bu sekilde tartip 90 gr dusuyorum sortsuz ebemizde 150 dusuyor 300 cok fazla

Bugunn 3 aylk kntrolumz vardi rota asimizi olduk 10 temmuzda zam gelmis 490 dan 755 e cikmis vatana millete hayirli olsun

Bende diyorum o kadar düşmeyelim bezi boş bana dolu gibi geldi diyor. Siz ne güzel detaylı biliyorsunuz. Teşekkür ederim bilgi için

Çalışan anneler süt sağınca iş yerinde nasıl muhafazakar ediyorsunuz? 4 saat oda ısısında kalıyor ama iş yerinde daha çok vakit geçireceğiz bozulur mu sütler

Çalışan anneler süt sağınca iş yerinde nasıl muhafazakar ediyorsunuz? 4 saat oda ısısında kalıyor ama iş yerinde daha çok vakit geçireceğiz bozulur mu sütler
Ben kızımda sagip sut saklama posetine koyuyordum , buzdolabimiz vardi oraya koyuyordum. Aksam da bir kucuk cantam vardi 2 tane buz akusunun arasina koyuyordum sut posetlerini eve getiriyordum soguk olarak. Buzdolabiniz varsa isyerinde sıkıntı olmaz , yoksa disarda beklemez o kadar sure

Benim kızımın sadece ensesinde var saç. Tepede falan yok. Enseyi vuralım diyorlar. Bilemedim bende. Kendimiz beceremeyiz, kuaför mü kesiyor onun içinde bizim saç makinası almamız gerek sanırım.

16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?
Nerdesiniz İstanbul’da Prof dr Recep has hoca bu konularda 1 numaradır gidebilirseniz çok fayda görürsünüz ..hayırlısıyla birşey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…