2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Birkaç gündür bende de bu durum var. Göğüs uçlarına bir sızı geliyor mu?

Birkaç gündür bende de bu durum var. Göğüs uçlarına bir sızı geliyor mu?
Evet canim tam olarak aynisi, ay derdimi nasil kime anlatayim bilemedim . Aslinda her gece bebegim uyurken olurdu sut cok doldugundan diye dusunuyordum simdi gunduzde olmaya basladi gogsum ve ucu sizliyor hemen tuylerim diken diken oluyo

Bikac gundur baya evham yaptm bukdr yapisinca bnde eskiden daha uzun lök lök yutardi 2 3 saatte bir ekince simdi iki lökürdetiyor süt bitiyor 1 saatte emince dogru duzgun birikemiyor süt vallahi misafirlerimde var 4 5 gundur milletle mhbbt edemiyorm ayipda oluyor masallah masallah bu turlu size cok zor ben 3 5 gunde yildim vallahi umarim duzelir aizinkide boyle devam etsin bi nefes alin yahu

Ayyy hayalimdeki bebeNe güzel uyumuş işte. Uyku da besleyici bir eylem üzülme sakın. Keşke benimki de uyusa. 3 saat bile kesintisiz uyuduğunu bilmemdolayısıyla bende aynı şekilde uykusuzum hep.
Kansızlık olabilir. Yada çok zayıfsanız yağsızlık

Ya kızlar benim kızımın dis yerlerinde minik minik beyazlıklar var ve elleri sürekli ağzında yeni yeni ağız suyu olmaya başladı 20 sinde 3 aylik olacak ama aslında 2 aylık dis çıkıyor olabilir mi ya

Ek gidaya baslayana kadar bu sut mevzusu can sıkıyor, var mi yok mu emdi emmedi. Bi de 3.aylarda kilo alimlari dusuyor. Bunu bilsekte yine de stress iste bitmiyor valla

Ya kızlar benim kızımın dis yerlerinde minik minik beyazlıklar var ve elleri sürekli ağzında yeni yeni ağız suyu olmaya başladı 20 sinde 3 aylik olacak ama aslında 2 aylık dis çıkıyor olabilir mi ya
Elleri benimki de emiyor agız suyu da bayadir akıyor ama dis olsa damaklar cok kasiniyor onun huzursuzlugu baska oluyor anlariz yanii

Kızlar bide bisey soracağım mevlut yapan oldu mu yada kızı olanlar 6 ay kınası yapacak mısınız nasıl biseyler dusunuyorsunuz

Kızlar bebişlerinizin saçlarını sıfıra
vurmayı düşünüyor musunuz. Annem kes bşr kez gür çıkar bebeklik saçı kesilir falan dedi ama ben kararsızım. Kestirsem daha 6. Ayında kestiririm ama kestirmezsek birşey olur mu acaba ya

Y
Yok yahu nolacak benim oglumun cok cılızdı saclari herkes vurdurmazsan gür olmaz dedi hicde vurdurmadim masallahi var simdi

Normalde 7 günlükken kesilip ağırlığınca altın ya da gümüş vermek sünnettir ama bunu yapan çok az kişi vardır sanırım bizde yapmadık kestirsen bişey olmaz ama bizde nedense 1 yaşamadan saç kestirmiyorlar şimdi zaten bebeklik saçları dökülmeye başladı

16 haftalık hamileyim doktorum bugün bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi. Çoğu zamanla kayboluyormuş ama yine de çok strese girdim. Başına böyle bişey gelen var mı?

Bende bugün saçlarının döküldüğünü fark ettim. Ne zamana kadar dökülür acayip sonra daha mı gür çıkıyor

Sağlık ocağına kontrole gidince sizin hemşire bebeğin ölçtüğü kilosundan ne kadar eksik olarak not alıyor? Bizim 300 gram eksik yazıyor. Bir tişört şort bezini yeni değişip gidiyorum halbuki. Bana 300 gram çok fazla eksik düşünüyor gibi geliyor. Sizin nasıl

Kızlar normalde bebişin kakası ishal gibi sıvıydı sabahta öyle yapmıştı ama ikindinden beri 3 oldu bu daha katı tane tane ve içinde sümük gibi bir şey var sizde de oldu mu böyle bişey

Kızlar normalde bebişin kakası ishal gibi sıvıydı sabahta öyle yapmıştı ama ikindinden beri 3 oldu bu daha katı tane tane ve içinde sümük gibi bir şey var sizde de oldu mu böyle bişey
Arada bir bizde de oluyor hatta bugünde taneliydi doktora sormuştum her bezinde yoksa sıkıntı yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…