- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Canim dogum kani olsa beklemis kan koyu renkli olur eger regl kanamasiysa kanin rengi daha acik renkli olurBenim oncekinde 1 sene sonra oldugu icin , bende anlamadim bunda niye boyle oldu. Acikcasi bende emzirdigim icin suan ikilemdeyim regl mi oldum dogum kanamasimi geldi diye.
Doktor önermediği için bizde alamıyoruz. Muhtemelen damla rahatlattı sizi. Bizim doktor çocuk kabız değil sadece kakasını yapmayı bilmiyor. Kaslarını ıkınırlen sıkıyor, kaka çıkamıyor gibi birşey dedi. Böyle böyle öğrenecekmiş. 7 günü geçince de lavman yapıyor. Bende artık lavman yaptırmayacağım. Farklı doktora gidicez bakalım damla verir belki.Anne sutu aliyor sadece emziriyorum. Ilkinde 9 gun yapmadi lavman yapildi 2.de 8 gun yine lavman. Sonra 6 gun yapmadi baska doktora sorduk cunku yine lavman yaptirmak istemiyordum. O da fitil dedi. Biz fitil yapmaya calisirken kakasini yapti. Dun gece kendisi yapti. Bugunde kendisi yapti . Insallah boyle devam eder.
Bizim doktorda damla vs birsey vermedi. Sonra aklima geldi aile hekimi bi kagida bisiler yazmisti bakayim dedim. Biogaia damla ve nurse harveys yazmis. Biogaiaya baktim bagirsak duzenleyiciymis. O yuzden ona basladim. Bide extra kayisi yedim. Insallah sizin de başlar kakalar. Resmen cocuk kaka yapinca gobek atiyoruz
Evet canım baktım özel aşıları yazmış.Bir günde 3 aşı fazla değil mi.Siz özel ve devlet aşılarının hepsini yaptıracak mıısnAh evett huzursuzluk ve ateşte olabilirmiş hemdeçocuk doktoru özel aşıların listesini yapmıştır belkide. Hastaneden verilen bebek izlem kitapçığında yazıyor hepsi
Canım bir günde 3 aşı fazla değil mi.Ateş olursa ateş düşürücü mü verecekler .Sağlık ocağındaki yapılacakBizimde 25 inde o dedikleriniz yapilacak oglumda karma asilar ates yapardi ilk ay asisi ates yapmiyo zaten digerleri yapiyo doktorlar ilac vermeden getir der geneli ama ebemiz ver sen dinleme dedi oglandada verirdim hep gitmeden once doktora sordum yarim ölçege yakin mor calpol verebilirsn atesi olursa dedi ben icirip goturmeyi dusunuyorum 3. Ay ile 5.ayda rota asisi da yapiliyo 2 doz tek dozu 490 lira olmus dusunenlerin bilgisine
Üç aşı da 1 günde mi yapılacak canımBize hastaneden 7 temmuza gun verdiler. Kizimdan hatirladigim kadariyla 2 bacaktan 1 koldan bir de agizdan damla seklinde vermislerdi.
İnternetten al cnm ben ordan alıp stok yaptım cogu duruyo kampanyaları takımp et bı alana ıkıncısı bı teleye oluyoCanım regl olman gerekiyor zaten benimde doğum sonrası kanamam yeni bitti daha regl bekliyorum ama o pedlerin fiyatları nolmuş öyle ya şok oldum 10 ay sonrasında
Yok kuzum sen kendin vereceksin genelde asidan 3 4 saat sonra basliyo ates ama ben vurulmadan once bi posta verip goturuyorum 5 6 saatte bir ciktikca tekrar colpol veriyorum cikmayanda oluyor atesi ama cok nadir rastladim yani evet bi gunde yapiliyor 2 bacak bi kol bi damla seklinde olan asilar vardi ama tam ayini hatrlayamiyorumCanım bir günde 3 aşı fazla değil mi.Ateş olursa ateş düşürücü mü verecekler .Sağlık ocağındaki yapılacak
Evet canim beninde 40 tan sonra durdu hala kahve leke seklinde devam ediyo benimKızlar bugün 40 günlük olduk ama benim kanamalar devammmm. Sizinde böyle oldumu
Bize göre fazla ama plan o şekilde ne yapalım iyi olsunlardaEvet canım baktım özel aşıları yazmış.Bir günde 3 aşı fazla değil mi.Siz özel ve devlet aşılarının hepsini yaptıracak mıısn
Bize doktorumuz 2.ay kontrolünden önce aşı olursak diye 1.ay kontrolümüzde fitil yazdı. Ateş ve huzursuzluk için yarım olarak kullanacağız.Canım bir günde 3 aşı fazla değil mi.Ateş olursa ateş düşürücü mü verecekler .Sağlık ocağındaki yapılacak
2. Ay aşıları biraz sert geçeceğe benziyor kuzuBize doktorumuz 2.ay kontrolünden önce aşı olursak diye 1.ay kontrolümüzde fitil yazdı. Ateş ve huzursuzluk için yarım olarak kullanacağız.
Bizim çıkmamıştı çok şükürYok kuzum sen kendin vereceksin genelde asidan 3 4 saat sonra basliyo ates ama ben vurulmadan once bi posta verip goturuyorum 5 6 saatte bir ciktikca tekrar colpol veriyorum cikmayanda oluyor atesi ama cok nadir rastladim yani evet bi gunde yapiliyor 2 bacak bi kol bi damla seklinde olan asilar vardi ama tam ayini hatrlayamiyorum
Ah öyle gözüküyor2. Ay aşıları biraz sert geçeceğe benziyor kuzu
Evet bazen benimde acıyor. Dikkat etmiyorum bazen hareketlerime dediğin gibi bebeği kucağa alınca tekme atıyor bazen. Biraz daha kendimizi sakınmamız lazım geçecek inşallahKızlar doğum yapalı 40 gün oldu, sezeryan dikişim de iç kısmı da hala acıyor çok fazla dokunamiyorum bebek de yanlışlıkla çarpınca falan cok acıyor. Sizde durumlar ne normal mi bu durum ne zaman gececek bu sezaryen yarasi
Benim ki tamamen geçti hatta yüzüstü yatmaya başladım öyle özlemişim ki kesintisiz 8 saat uyumuş gibi kalkıyorum sizinki de tez zamanda geçer inşallah. Bana doktorum bi krem vermişti onu düzenli kullanmıştımKızlar doğum yapalı 40 gün oldu, sezeryan dikişim de iç kısmı da hala acıyor çok fazla dokunamiyorum bebek de yanlışlıkla çarpınca falan cok acıyor. Sizde durumlar ne normal mi bu durum ne zaman gececek bu sezaryen yarasi
Evet evet ayaklarından oldukca uzak tutmaya çalışıyorum:)Evet bazen benimde acıyor. Dikkat etmiyorum bazen hareketlerime dediğin gibi bebeği kucağa alınca tekme atıyor bazen. Biraz daha kendimizi sakınmamız lazım geçecek inşallah
Ben de yüzüstü yatarken yatıyorum bir sorun yok gibi ama yara yerinin dışı kırmızı içi de hala şiş dokununca da acıyor. Normal mi yoksa enfeksiyonluk bir durum mu var bilemedim. Bana da krem vermişti ama yalnızca iz icin anti scar jelBenim ki tamamen geçti hatta yüzüstü yatmaya başladım öyle özlemişim ki kesintisiz 8 saat uyumuş gibi kalkıyorum sizinki de tez zamanda geçer inşallah. Bana doktorum bi krem vermişti onu düzenli kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?