Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı benmkide kırmızı olması normal sonuçta kesi atılmış bir bölge. Bebek çarpınca acımıyor ama daha sert çarparsam benmkide acıyor. Yedi kat kesilmiş bir bölge sonuçta o kadar olur die düşünüyorum.Evet evet ayaklarından oldukca uzak tutmaya çalışıyorum:)
Ben de yüzüstü yatarken yatıyorum bir sorun yok gibi ama yara yerinin dışı kırmızı içi de hala şiş dokununca da acıyor. Normal mi yoksa enfeksiyonluk bir durum mu var bilemedim. Bana da krem vermişti ama yalnızca iz icin anti scar jel bir hafta sonra kontrole gideceğim umarim her sey yolundadır.
Ben de sanki 40’la beraber hepsi geçecek diye hayal etmiştim ama nerdeeeKırmızı benmkide kırmızı olması normal sonuçta kesi atılmış bir bölge. Bebek çarpınca acımıyor ama daha sert çarparsam benmkide acıyor. Yedi kat kesilmiş bir bölge sonuçta o kadar olur die düşünüyorum.
Canim dogum kani olsa beklemis kan koyu renkli olur eger regl kanamasiysa kanin rengi daha acik renkli olur
MasallahBizim çıkmamıştı çok şükür
Evet eskiden 40 dk emerdi. Şimdi 6/7 dk emiyor. Ve süt geliyor ağzından aynı dediğin gibiSizlerin bebelerinde emme suresi kisaldimi , aktif emmesi baya kısa biraaz zorlarsam agzindan salıyor sutleri.sanirim daha hizli doyuyor artik karni yoksa salmaz sutleri sankii
Ya şöyle söliim ben doğum öncesi kilomun bi kilo altındayım ve benmde göbeğim var. Bunun kiloyla bile alakası yok hala ödemli ve sonuçta belli oranda sarktı ne yazıkki karnımız. Eskisi olması için 6 ayı geçmesi lazım. Ki yine aynı olmaz sanrm.Ben de sanki 40’la beraber hepsi geçecek diye hayal etmiştim ama nerdeee
Açıkçası ilk haftadan daha korse giymeye başlayanlari görünce dedim heralde benim yaramın iyilesmesinde sorun var. Çünkü ben daha anca baslayabildim gecen hafta denedigimde bile yara yerim aşırı batıyordu korse falan giyemedim. Simdi bile cok iyi değil. Göbek desen hala duruyor. İnstagramda da herkes doğumdan 15 gun sonra dumduz karinla poz veriyor anlamadim
aynısını yaşıyoeum cnm. Bende buraya yazacaktım.Sizlerin bebelerinde emme suresi kisaldimi , aktif emmesi baya kısa biraaz zorlarsam agzindan salıyor sutleri.sanirim daha hizli doyuyor artik karni yoksa salmaz sutleri sankii
Evet eskiden 40 dk emerdi. Şimdi 6/7 dk emiyor. Ve süt geliyor ağzından aynı dediğin gibi
aynısını yaşıyoeum cnm. Bende buraya yazacaktım.
43 günlük bebeğimde hiç bir değişiklik yok hatta emme refleksi çok fazla sanırım, eskisine göre daha fazla bile memede durmak istiyor akşam altıdan gece yarısına kadar bir o meme bir diğeri dönüyoruz, uykusu çok az. Sizden farkım memeyi silikonla alıyor, o yüzden akışı az olabilir. Bugün sabrimin sonundaydik, sabah 9dan beri her şeyi denedim şimdi ancak sızdı.Evet eskiden 40 dk emerdi. Şimdi 6/7 dk emiyor. Ve süt geliyor ağzından aynı dediğin gibi
Silikon dan kaynaklı sütün akışı az ve zor olabilir. Peki bunun dışında huzursuzluğu var mı ? Bazı bebekler doysada mızmız olabiliyor malesef.43 günlük bebeğimde hiç bir değişiklik yok hatta emme refleksi çok fazla sanırım, eskisine göre daha fazla bile memede durmak istiyor akşam altıdan gece yarısına kadar bir o meme bir diğeri dönüyoruz, uykusu çok az. Sizden farkım memeyi silikonla alıyor, o yüzden akışı az olabilir. Bugün sabrimin sonundaydik, sabah 9dan beri her şeyi denedim şimdi ancak sızdı.
Koltuk altı 37.8 den snra calpol verin diyor bizim dr. 37.5 tan snrası ateş sayılıyor. Kulaktan ölçümle koltukalrı ölçüm 0.5 farkediyor.Kızlar 37 derece ateşten bir şey olmaz demi
Silikon sebepli olabilir dediğiniz gibi, kızımızin emme refleksi bence çok güçlü. Ağzına kiyafet değse aklına emmek geliyor. Ancak kucakta sakinlesiyor benim tek endişem acaba biz hata mi yapıyoruz bir yerde, mesela sese alışsın dendi o yüzden daha ortam sesleriyle uyutmaya çalışıyoruz ama bu doğru değil deniyor. Kafası çok mu dolu ondan mı huzursuz şekilde derin uykuya dalamiyor acaba diyorum. Başka bir sıkıntısi yok, gaz sorunu yok gibi kendi kendine çıkartıyor. Memede sakinlesiyor sadece işte, ortada bir sorunu yokken. Gazi olsa memede de kivranir dediler.Silikon dan kaynaklı sütün akışı az ve zor olabilir. Peki bunun dışında huzursuzluğu var mı ? Bazı bebekler doysada mızmız olabiliyor malesef.
Bol bol sabır dilerim, bizde kabızlıkla uğraşıyoruz. Gece gündüz ıkınma ağlama gaz çıkarma masaj yapmaya geçiyor. Elbet bu günlerde geçer, bebişler iyi olsunda :)
Çok teşekkür ederim canımKoltuk altı 37.8 den snra calpol verin diyor bizim dr. 37.5 tan snrası ateş sayılıyor. Kulaktan ölçümle koltukalrı ölçüm 0.5 farkediyor.
Ebe 38.50 olunca yarım fitil ver dedi.Ay napsak doktoramı götürsek ateşi 37 dereceKoltuk altı 37.8 den snra calpol verin diyor bizim dr. 37.5 tan snrası ateş sayılıyor. Kulaktan ölçümle koltukalrı ölçüm 0.5 farkediyor.
37 dereceyse takip edin diyor dr miz. Siz bilirsiniz.Ebe 38.50 olunca yarım fitil ver dedi.Ay napsak doktoramı götürsek ateşi 37 derece