- 27 Ağustos 2019
- 702
- 371
- 103
- 34
Benimde öyle canımKızım sabahtan beri emdiğini kusuyor. Anlamadım. Hasta gibi de değil. Böyle birşey yaşayan varmı kızlar. Memeden alıyorum 2 dk sonra kusuyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle canımKızım sabahtan beri emdiğini kusuyor. Anlamadım. Hasta gibi de değil. Böyle birşey yaşayan varmı kızlar. Memeden alıyorum 2 dk sonra kusuyor.
Başka bir platformda okudum da kusunca ve idrar korkunca enfeksiyon varmış demekmiş falan yazıyordu. Benim kızımın çişi kokuyor. Bebeklerin çişi kokmazmış oradaki birçok anne yazmış. Şimdide kafama onu taktım. Sürekli çocuğun çişini kokluyoruz.Benimde öyle canım
Canım bezlerden kaynaklı da kokuyor ben bimin kini kullanıyorum kremli olduğu için çişini yapınca ister istemez kokuyor takılma sen yazılanlara Bi de biz ne yersek onlara da geçiyor ondan da olurBaşka bir platformda okudum da kusunca ve idrar korkunca enfeksiyon varmış demekmiş falan yazıyordu. Benim kızımın çişi kokuyor. Bebeklerin çişi kokmazmış oradaki birçok anne yazmış. Şimdide kafama onu taktım. Sürekli çocuğun çişini kokluyoruz.
Canım bebeğim çok kusuyordu doktor normal olduğunu ,kilo alıyorsa sorun olmadığını söyledi.Böyle baya kusuyordu.İçin rahat etmedi bi sürü para verip profesöre götürdük.O da kusmanın fizyolojik olduğunu kilo alıyorsa sorun olmadığını söyledi.Hiç çişi kokuyor mu vs diye sormadı bile .Benim bebeğimin de kokuyor .Tamam çok değil ama biraz kokusu oluyor.Bemcd kafana takmaBaşka bir platformda okudum da kusunca ve idrar korkunca enfeksiyon varmış demekmiş falan yazıyordu. Benim kızımın çişi kokuyor. Bebeklerin çişi kokmazmış oradaki birçok anne yazmış. Şimdide kafama onu taktım. Sürekli çocuğun çişini kokluyoruz.
Sanirim bezlerden kaynaklaniyor, ben prima aktif bebek kullaniyorum baya kotu kokuluBaşka bir platformda okudum da kusunca ve idrar korkunca enfeksiyon varmış demekmiş falan yazıyordu. Benim kızımın çişi kokuyor. Bebeklerin çişi kokmazmış oradaki birçok anne yazmış. Şimdide kafama onu taktım. Sürekli çocuğun çişini kokluyoruz.
Canım bebeğim çok kusuyordu doktor normal olduğunu ,kilo alıyorsa sorun olmadığını söyledi.Böyle baya kusuyordu.İçin rahat etmedi bi sürü para verip profesöre götürdük.O da kusmanın fizyolojik olduğunu kilo alıyorsa sorun olmadığını söyledi.Hiç çişi kokuyor mu vs diye sormadı bile .Benim bebeğimin de kokuyor .Tamam çok değil ama biraz kokusu oluyor.Bemcd kafana takma
Bezlerden kaynaklı olabilirmiymiş. Benim kızımın da valla bayağı bayağı ağır kokuyor çisi. Sleppy bio natural kullanıyorum bende. Bir süre baby turco kullanmıştım. O zaman daha az kokuyordu sanki.Sanirim bezlerden kaynaklaniyor, ben prima aktif bebek kullaniyorum baya kotu kokulu
Arkadaslar ben bizim bebeye nasil kaka yaptircam yaa vallahi dert oldu. Salı gunu lavman yapildi. O gunden sonra daha yapmadi. Haftaya okullar kapaninca Tekirdaga gidicem annemin yanina , orda o beni daha da stres yapar butun gun hastanelerden cikamayiz
Kızlar benim kız ıkınıyor ıkınıyor kaka yapamıyor kıvranmaktan mosmor olup aglıyordu. Azıcık yapsa sildiğim yerde popoda devamını görüyordum ama yapamıyordu. Ikınmaktan göbek fıtığı çıktı minişimde bir de ne yese kusuyor gazını tam çıkaramıyordum.buarada kilo alımında sorun yok.Kızımda kabız. Sürekli ılık duş masaj vs yapıyoruz. Şu popoyu uyarma kısmını herkes dedi doktorlar bile öneriyormuş güya. Kulak çöpüne zeytin yağı sürüp poposuna sürüyordum. azıcık makata ittirmek gerekiyormuş. Sabah çok çok hafif ittirdim kızım bir çığlık attı aklım çıktı. Daha tövbe. Sürekli bakıyorum. Birşey yok zaten de azıcık ittirmiştim. Oğlunda ağlıyor mu bu durumda. Yani anlık çığlık attı ağladı sustu. Ama çok korktum ben. Kızımın 10 katı ağlamışımdır
Evet ben yapiyor diye biliyorum baya kokuyor bizimkinde de, normalde kaka yaptigini anlariz ya ben cis yaptigini da anliyorum direkt disari veriyor kokuyuBezlerden kaynaklı olabilirmiymiş. Benim kızımın da valla bayağı bayağı ağır kokuyor çisi. Sleppy bio natural kullanıyorum bende. Bir süre baby turco kullanmıştım. O zaman daha az kokuyordu sanki.
Cozum bulmaniza cok sevindim bizim doktor direkt alerjiye bagladi , insan bi bagirsak duzenleyici verir dimi.. bende degistircem doktoru, uzak demeyip kızımın doktoruna goturcem artik.Kızlar benim kız ıkınıyor ıkınıyor kaka yapamıyor kıvranmaktan mosmor olup aglıyordu. Azıcık yapsa sildiğim yerde popoda devamını görüyordum ama yapamıyordu. Ikınmaktan göbek fıtığı çıktı minişimde bir de ne yese kusuyor gazını tam çıkaramıyordum.buarada kilo alımında sorun yok.
Neyse doktorunu değiştirdim, doktorumuz prebiyotik ve gaz giderici başladı. Her 2 kilo doğan bebekte mecburiymiş. Özellikle 8. Hafta da problemlerin artacağını zamanla azalacağını bildirdi. Kusmanın da bu gazdan ve bağırsak florasının oturmamış olmasından ben söylemeden kendisi söyledi. Bebeğiniz kusuyor dimi dedi. Şimdi probiyotik damlamız sayesinde kakamız düzeldi, kusmamız azaldı.
Ben sağmıyorum canım uyuyorum.Uyuyunca da süt geliyor.Bebek emdikçe azalmıyor öyle hemen bi seferde emmezseArkadaslar benim bebegim gece uykusuna ilk geciste 3 yada 4 saat uyuyor sonra sık sık kalkiyor. O ilk uzun uykuda bende dinlenmeye calisiyorum tabii ama goguslerde sisiyor arada sagmak gerekir mi , siz nasil yapiyorsunuz. Acikcasi bi o ara dinleniyorum kalkip sut sagmak hic mantikli gelmiyor ama sut azalirmi diye de dusunuyorum
Ben de öyle uzun uyuduğunda uyuyorum. Gece sağım veya pompa yapmıyorum. Sabah ilk emzirirken, emmedigi göğüse mochi pompa koyuyorum süt toplamış oluyorum.Arkadaslar benim bebegim gece uykusuna ilk geciste 3 yada 4 saat uyuyor sonra sık sık kalkiyor. O ilk uzun uykuda bende dinlenmeye calisiyorum tabii ama goguslerde sisiyor arada sagmak gerekir mi , siz nasil yapiyorsunuz. Acikcasi bi o ara dinleniyorum kalkip sut sagmak hic mantikli gelmiyor ama sut azalirmi diye de dusunuyorum
3 4 saat zaten anormal bi aralik degil bence normal yani sagmaniza gerek yok 3 saat icinArkadaslar benim bebegim gece uykusuna ilk geciste 3 yada 4 saat uyuyor sonra sık sık kalkiyor. O ilk uzun uykuda bende dinlenmeye calisiyorum tabii ama goguslerde sisiyor arada sagmak gerekir mi , siz nasil yapiyorsunuz. Acikcasi bi o ara dinleniyorum kalkip sut sagmak hic mantikli gelmiyor ama sut azalirmi diye de dusunuyorum
Gunduz bizim surekli yapisik oldugu icin hic dolmuyor, ama emziriyorum. Geceleri dolunca hissediyorum dolu dolu emdigini genelde gunduz daha cekerek kendi indiriyor sutu canim, emdiyse almistir o sutunu sen merak etmeBugün kızım hic uyumadi resmen nazar oldu e benim goguslerde 1 saatte dolmaya alisik degil 1 1.5 saatte bir emmek istedi hep dolmadi hic goguslerim cok evhamliyim suan acaba karni tokmu diye
Canım bizimki kabız olmamasına rağmen çok zor yapıyor kakasını ve gazını kakası sulu geliyor ama geceden beri helak oldu ıkınmaktan mosmor oluyor dediğin gibi yaptığı da azıcık bişey insan kıyamıyor da öyle görünce dünden beri kusmaya da başladıKızlar benim kız ıkınıyor ıkınıyor kaka yapamıyor kıvranmaktan mosmor olup aglıyordu. Azıcık yapsa sildiğim yerde popoda devamını görüyordum ama yapamıyordu. Ikınmaktan göbek fıtığı çıktı minişimde bir de ne yese kusuyor gazını tam çıkaramıyordum.buarada kilo alımında sorun yok.
Neyse doktorunu değiştirdim, doktorumuz prebiyotik ve gaz giderici başladı. Her 2 kilo doğan bebekte mecburiymiş. Özellikle 8. Hafta da problemlerin artacağını zamanla azalacağını bildirdi. Kusmanın da bu gazdan ve bağırsak florasının oturmamış olmasından ben söylemeden kendisi söyledi. Bebeğiniz kusuyor dimi dedi. Şimdi probiyotik damlamız sayesinde kakamız düzeldi, kusmamız azaldı.
Canım damlanın adını yazar mısın. Doktora mesaj atayım bi. Bende değiştireceğim de kalça ultrasonu nu bekliyorum. Lavman yaptı bizede. O anlık rahatladı. Şuan gece 3 ten beri ıkınıp ağlıyor yavrum. Birşey yapamamak çok kötüKızlar benim kız ıkınıyor ıkınıyor kaka yapamıyor kıvranmaktan mosmor olup aglıyordu. Azıcık yapsa sildiğim yerde popoda devamını görüyordum ama yapamıyordu. Ikınmaktan göbek fıtığı çıktı minişimde bir de ne yese kusuyor gazını tam çıkaramıyordum.buarada kilo alımında sorun yok.