2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ayaklari dik karna bastir poposunu uyar canim ben oyle yaptiriyorum yapamadiginda popo deligini elimle actirip kapatiyorum oglani derece ucuyla uyarirdim bile bide pisik kremini surup yapiyorum bunlari hemen yapiyor

Ayaklari dik karna bastir poposunu uyar canim ben oyle yaptiriyorum yapamadiginda popo deligini elimle actirip kapatiyorum oglani derece ucuyla uyarirdim bile bide pisik kremini surup yapiyorum bunlari hemen yapiyor
Kızımda kabız. Sürekli ılık duş masaj vs yapıyoruz. Şu popoyu uyarma kısmını herkes dedi doktorlar bile öneriyormuş güya. Kulak çöpüne zeytin yağı sürüp poposuna sürüyordum. azıcık makata ittirmek gerekiyormuş. Sabah çok çok hafif ittirdim kızım bir çığlık attı aklım çıktı. Daha tövbe. Sürekli bakıyorum. Birşey yok zaten de azıcık ittirmiştim. Oğlunda ağlıyor mu bu durumda. Yani anlık çığlık attı ağladı sustu. Ama çok korktum ben. Kızımın 10 katı ağlamışımdır

Biz bugün hem aylık kontrole gittik hemde gaz hariç başka sıkıntısı var mı acaba diye evhamlandım bi göstereyim dedim çok şükür başka sıkıntı yok. 3100 doğmuştu 200 gr verip 2800e düşmüştü oğlum şimdi 3500 olmuş doktor iyi emzirmeye devam dedi mamadan yırttık

Oglum da aglardi zorlandigi icin ama simdi kizim aglamiyo hatta alisti yardim edeyim diye bekliyo gariban mama kullaniyosa kabizliktan yirtilma olmus olabilir makatinda cunku oglumun yirtilma durumuda olmustu krem kullanmistik makatin icini acinca gozukuyoddu oyle olunca doktor onerisiyle bende makatini uyararak yaptiriyodum yapamadiginda aynisini kizimada yapiyorum simdi zorlandiginda

Boron cnm tavsiye ederim

Kızlar kalça ultrasonu için hangi bölüme sıra aldınız. Çocuğa mı alacağım, o mu yönlendiriyor.
Cocuk hastaliklari 182 den alacaksan onlar yonlendirir zaten
Mhrs den alacaksan cocuk sagligi ve hastaliklari diye bir bölüm war ordan alacaksin
Ozelden alacaksan cocuk ortopedi drundan

Cok uzuldum cnm senin adina umarim biran once emme duzeni olusturursunuz
Bizde bi kac gun surdu meme tutamama ama gecti sonradan umarim seninde biran once gecer

Bebek arabası önerisi alabilir miyim? Trendyol, hepsiburada bakıyorum ama karar veremedim. Bütçemde çok fazla yok 1500 civarı bir şey arıyorum
Bende daha yeni aldim cnm trendyoldan zaten indirim kuponu war 1500 uzerine baby home bh 790 aldim bugun geldi pusetide war oldukca konforlu iki rengi war bieisi sadece gold olusundan 2000 lira uzeri biz dierini aldik gercekten guzel tavsiye ederim kupon bitmeden alabilirsin

Biberon hiç verdiniz mi? Bu cnkü biberon alıskanlıgınada benzıyo yalancı emzık biberon vermeyin kesinlikle, sagılannsüt varsa kaşık biberonla verın biberon içem bebelerde böyle agızda tutma alıskanlıgı var uyarın bıde cene altına parmakla tık tık hreket ettırın uyansın memede sabıt durmasın emsin

Nasıl yaptiniz acaba, nasıl bir enjektor ile denemek gerekiyor. Deneme yaparken sizin kızınız da aşırı ağlıyor muydu acaba.
Evet aglıyordu sol memeyi hem tutamıyor hemde ıttırıyordu,, sırınga süt cekmek ıcın olan boyutları var voyle ınsulın ıgnesı varya onun sırıngası olur mesela ,, sagılmıs sütten azcık ıcıne havasını alarak cekın meme yanından vereceksınız agzı acık aglarken o memeylr bırkıkte o sütü de kapmaya calısaca aglaya aglaya smemeyı kaptırın bı sekılde zamanla alısacak ama burnunun tıkalı olmadıgından emın olun yada gazının olmadıgından bunlardan sebepte emmek asla ıstemez almaz memeyi oncr burun acıklıgı şart serum fizyolojik uygulancak emmeden önce

Hadi yaa, bizde dun kantoron yagi surduk poposuna zorlanma falan varsa yumusatsin diye , vallahi kaka isi dert oldu. Sagol canim bi deneyelim biz de

Emzirme danışmanıyla görüştün mü canım. Göğüsler sert olunca yenidoğan ememiyor demişti bize. Biz sağım yapıp sertliği azalınca veriyorduk. Ne kadar doğru bilemem ama hastanenizdeki emzirme danışmanına bir sor istersen

Doktoruda getirin dedi. Bugün 10 da götüreceğiz. Ikına ıkına bşr hal oldu kuzum.

Sen ben misin acaba bizim de sarılığımız 8 çıktı emmiyor da ağzında tutuyor mecbur biberon veriyorum
Bizimkisi hep silikonla emdi, en başından beri. Sürekli emiyor dakika o yüzden tutmadım, silikonu bırakamadım. Emzirme uzmanı ile görüştüm bugün, çok karşı çıkıyor. O yüzden denemelere ara verelim dedi biraz. Ben de bilmiyorum ne yapsam. Silikonsuz emmiyor, deneme yapmaya karşı çıkıyor, ağlıyor ve kafasıni öyle bir geriye atıyor ki kolum ağrıyor.

Keşke silikonla emse de emse. Peki tek seferde tek mememi veriyorsunuz
Benim bebekte silikonsuz verince ilk emiyor sonra ağlıyor. Silikon vermek zorunda kalıyorum. Niye karşı çıkıyorlar bebek sütü alıyor sonuçta rahatsız olsa silikonsuz emmek ister. Ama tam tersi silikonu istiyor
Bende öyle diyorum keşke onunla bari emse hangi markayı kullanıyorsun
Maalesef en başta baskılardan dolayı biberon verdim gerçi onunla da mı ilgili bilmiyorum oğlum o kadar inatçı ki resmen çenesini kitliyor çocuk

Bizim biberonda tutmuyor ki tutsa bu gidişle mama vereceğim

Görüşmedim olmazsa şuan hastanedeyim Bi gideyim yerindeyse

Kac gun oldu sizin, bizimkinde ıkınmada yok ama yapmiyor da hay Allah
Lavman yaptılar. Bizim ıkınma, ağlama vardı. Azıcık gözünü kapatıp bağırarak ağlıyordu. Uykuya dalamıyordu. Rahatsız olmasa götürmezdim ben. 7 güne kadar yapmaması normalmiş, 7 günü geçerse getirin demişti doktorumuz. Bizim 5 gün oldu. Anne sütüyle besleniyoruz, 2. Kabız oluşumuz. Bende anlamadım, mama hiç yemediği halde neden kabız oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…