2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kabız dediğiniz dışkısıda sert oluyor mu sulu yapmıyor mu aslında anne sütü alana 10 güne kadar uzayabilir diyorlar

Kabız dediğiniz dışkısıda sert oluyor mu sulu yapmıyor mu aslında anne sütü alana 10 güne kadar uzayabilir diyorlar
7 gün dediler bize, ama çocuk durmuyor ki. Ağlayıp ıkınıyor sürekli. Karınıda taş gibi oluyor. Lavman yaptı doktoru. İnanın yol boyu yaptı. Eve geldik 2 kez de evde yaptı. Bu kadar kaka el kadar bebekten nasıl çıktı anlamadım. Sert değil sıvı yumuşak kakası. Ama rengi bildiğiniz siyah oluyor. İçinde tuttuğu için sanırım.

Ah kıyamam ben ona ya cok rahatsiz olmustur siz duzenli yaptirmaya calisin bari birikmesin

Arkadaşlar emzirirken çok acıkıyorum. Pantolonlarıma hafiften giyeyim dedim de olmadı, aşırı dar :/ yazın ne giyineceğim diye düşünüyorum. Bacaklarım tomruk gibi Çok önemli değil belki daha erken şu an, ama nasıl forma girmek lazım, ne zaman biraz daha kontrollü yemeye başlamak gerekir. Her sabah daha kontrollü yiyeyim diyorum da pek olmadı.Dertleşmek istedim :)

Ah ahh ayni benn uzerime olan 2 tane elbisem disinda hcbisey olmuyo kotlar motlar asla girmiyor bugun sinirimden trendyoldan alisveris yaptim şu fitilli taytlardan aldim zayiflarsam da giyerim diye bikac tişört aldim diyetisyenimle gorustum en erken 4 ama ideali 6 aydan önce ben diyet önermiyorum dedi karbonhidratı abartma kilo almadan gel yeter dedi ister istemez süt kalitenn ve seviyesi etkilenir dedi göze alamadim vallahi napalm 20 kilo aldim 12 si gitmisti 8 i kalmisti ilk 1.5 ay helva yemekten 2 kilo geri aldim hemen kestim helvayi melvayi ama sabit kaldi gitmiyo

O fitilli taytları bütün hamilelik boyunca forma gibi giydim şimdide üstümden çıkarmıyorum. Çok rahatlar. Kiloları takmayın ya. Ben hamileyken lokum helva aşeriyordum şimdide dewamke.

O fitilli taytları bütün hamilelik boyunca forma gibi giydim şimdide üstümden çıkarmıyorum. Çok rahatlar. Kiloları takmayın ya. Ben hamileyken lokum helva aşeriyordum şimdide dewamke.
Keske takmasam insanin bi tane kiyafeti girer totosuna ama yok nerdee dün yedigim hurmalar misali oldu bu is bende 3 rengini aldim üniforma yapip butun yaz onlarla gezmeyi planliyorum bide alirken diyorumki bu taytlar her kiloda oluyor nasil olsa zayiflarsam ki kendiliginden bu is zor diyetsiz bosa gitmez kafasiyla aldim bakalm

Bendede siyah bordo ve lilası var hamileyken giydiğim beden hala oluyor aşırı esnek. Zayıfladığınızdada giyersiniz

Ben sütümü sağıp veriyorum bazen biberonu bile zor alıyor. Nasıl besliyorsun peki
Gönlü olursa emiyor canım dün akşam 5 den gece 12 ye kadar uyanıktı sürekli emdi bıraktığım dakika uyanıyordu zor uyudu gece de 4 buçuğa kadar ne yaptıysam uyandıramadım doktor mamaya geç dedi sarılığımız geçmiyor kaşıkla vereceğim hiç mama verme taraftarı değilim canım çok sıkılıyor bizimki de biberon tutmuyor zaten

Hemen alin bugun 150 liradan 77 liraya gelio 3 tane alirsaniz kupon var altinda trendyol milla fitilli tayt yazin cikar kupon firsatinin son gunu
Ay emzirirken yazdim yetistireyim kızcagiz alsin kendine kuponu kacirmasin diye pazarlamaci gbi yazmisim sanki benim urunum hahaha cok guldum ya

Okdr nasil emiyo bu bebisler yahu masallah yinede gercekten benim bebe sut azaldigi an cinnet moda geciyo emmiyo

Kızım sabahtan beri emdiğini kusuyor. Anlamadım. Hasta gibi de değil. Böyle birşey yaşayan varmı kızlar. Memeden alıyorum 2 dk sonra kusuyor.

Okdr nasil emiyo bu bebisler yahu masallah yinede gercekten benim bebe sut azaldigi an cinnet moda geciyo emmiyo
İlk defa öyle emdi sanırım sütte yoktu doymadığı için Bi huzursuzlandı Bi daha öyle yapmadı sütümde normale döndü şükür kendi de emmeye alışır İnş

Kızım sabahtan beri emdiğini kusuyor. Anlamadım. Hasta gibi de değil. Böyle birşey yaşayan varmı kızlar. Memeden alıyorum 2 dk sonra kusuyor.
Bebekler ya çok emdiği için ya da reflü kaynaklı kusarmış canım belki de sütü ağzında bekletiyorsa onu çıkarıyordur benimki öyle yapıyor yutmuyor bazen

Kızlar bugün 17 günlük olduk göbeği düşeli 7 gün oldu ve 2 dir göbeği kanıyor ya gece kanıyor sanırım sabah bezini değişirken görüyorum az bişey kan var göbeğinde doktora söyledim krem yazdı kanama aktif mi diye sordu yok dedim internette de K vitamini eksikliğinden ya da mantar dan olur yazıyor başına gelen var mı bi de kabız olmamasına rağmen gaz çıkarırken ve kakasını yaparken çok sıkıyor kendini her besinde az da olsa kakasını yapmış oluyor doğduğundan beri hiç dolu dolu kaka yapmadı gaz damlası aldım yine aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…