- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 29
Öncekini sabah 8de vermiştim bunu öğlen 2 de verdim sanırım ondan. Ayy insan her şeyde telaş yapıyor2 kati olmasi gerekiyor . Bence normaldir.
Maşallah ya. Beta çıkınca yaz bize :) ben de salı gideceğim ya heycanlı bekleyiş:)hepimizin inşallah4+2 ydi canım uyumlu görünüyo dedi heralde daha detaylı 10 gün sonra söyler diye düşünüyorum
Yapma yapmaÖncekini sabah 8de vermiştim bunu öğlen 2 de verdim sanırım ondan. Ayy insan her şeyde telaş yapıyor
Bence gayet güzellBeta sonucum geldi 148 olmuş sizce normal mi2 gün önce sabah baktırdım 36 idi
çok teşekkür ederim hepimiz inşallahh güzel haberlerini bekliyorum benim de ptesi betam 244 tü çok yakınız :) eğer başkasıyla karıştırmadıysamNe güzel bir heyecanAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı isteyen herkesin başına
ay ben de anlamıyorum inanki uygulama indirdim öyle yazıyo +7 ye tamamlamadan bi sonraki haftaya yuvarlıyoruzKiz bu + lar ne yaa ben hic anlamiyorum4 hafta + 2 gun mu demek
Dün ve ondan önce ki akşam felaketti hem kasık ağrısı hemde kasıktan bele vuran bir ağrı lekelenme falan da olunca korktum tabi dedim herhalde erken adet olacağım. gazımda çok oluyor. Bugün göbek bağımda eğilip kalkarken ağrı oluyorYapma yapmabenimde bugun cok agrim var agriniz oluyor mu kizlar sizinde. Boyle adet olacak misim gibi . Gerci ara ara oluyodu zaten de. Bugun boyle siskinlikle beraber agrimda var. usuttum mu acaba
Gayet normal canimBeta sonucum geldi 148 olmuş sizce normal mi2 gün önce sabah baktırdım 36 idi
Bekleyen arkadaşlar var ama ben 5. Haftada gidilmesi taraftariyim fis gebelik vs bir çok neden oluyor sonuçtaMerhabalar herkese, henüz doktora gitmedim ama 5+2 olmasi lazim sat a göre, kan vermedim henüz , direkt doktora giderim diye düşündüm.
Evet haklisiniz bu konuda şuanda doktor bulamadım, dün test yaptim. Hafta başında gideceğim. Ağrısı olanlar normal , benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu kasıklarda batma,çekme gibi şuanda da var. Artı akşamları uykudan gözümü açamıyorumBekleyen arkadaşlar var ama ben 5. Haftada gidilmesi taraftariyim fis gebelik vs bir çok neden oluyor sonuçta
Suan kasiklarim patlicak gibi sormaDün ve ondan önce ki akşam felaketti hem kasık ağrısı hemde kasıktan bele vuran bir ağrı lekelenme falan da olunca korktum tabi dedim herhalde erken adet olacağım. gazımda çok oluyor. Bugün göbek bağımda eğilip kalkarken ağrı oluyor
Ayyy bende cat diye uykum geliyo esim cok guluyo bana. Savas veriyorum uyumamak icin ama yok elimde degilEvet haklisiniz bu konuda şuanda doktor bulamadım, dün test yaptim. Hafta başında gideceğim. Ağrısı olanlar normal , benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu kasıklarda batma,çekme gibi şuanda da var. Artı akşamları uykudan gözümü açamıyorum
Ağrı çok normal ya ben ona çok takılmıyorum herkes yaşıyor yeter ki kanama olmasın dediğin gibi insan daha çok telaş yapıyorSuan kasiklarim patlicak gibi sormakan falan yok ama korkuyor insan. Gerci okudum ilk haftalar cok normalmis boyle agrilar.
Ben de kaşık değilde bel ağrısı var sürekli çok.uogun değil ama sızı şeklinde. Normal mi bilmemEvet haklisiniz bu konuda şuanda doktor bulamadım, dün test yaptim. Hafta başında gideceğim. Ağrısı olanlar normal , benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu kasıklarda batma,çekme gibi şuanda da var. Artı akşamları uykudan gözümü açamıyorum
Olabiliyor benim ilki 7 yil oldu ama:) hep ağrıyordu doktolar da hep normal diyordu, 9 ayi böyle tamamliyoruz.:)Ben de kaşık değilde bel ağrısı var sürekli çok.uogun değil ama sızı şeklinde. Normal mi bilmem
Artış çok iyi.Kızlar betam 2417 çıktı. Yani bu değerle 4+2 de vajinal göründü kese. Merak edenler vardı. En son pazartesi baktırmıştım 244 dü. 4 günde böyle artış olmuş
Bende de acayip uyku var ya. Eşim geçen akşam dışarı çıkardı beni, oturduğumuz yerde diyoki uykudan kalkıp gelmiş gibisinAyyy bende cat diye uykum geliyo esim cok guluyo bana. Savas veriyorum uyumamak icin ama yok elimde degil
Bende buaksambaktiricam bakalim 4 gun sonra benim kac cikicakKızlar betam 2417 çıktı. Yani bu değerle 4+2 de vajinal göründü kese. Merak edenler vardı. En son pazartesi baktırmıştım 244 dü. 4 günde böyle artış olmuş
Ahh çok üzüldümKizlar moralim cok bozuk 379 cikti kan testim , doktora yazdim simdi belki acile falan gidicem . Ama cok uzgunum neden boyle oldu acaba