- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 31
Haklısınız bende doktorumun asistanına sormuştum karından görmek için ne zaman geliyim diye yarın için randevu almamı söyledi önce aldım, sonra dedim daha 5+4 oluyo bari sabrediyim haftaya çarşamba 6+2 de gidiyim:)benim 3. gebeliğim oluyor inşallah acele etmiyorum 6 da görünmeyebilir daha erken moral bozup kafamı karıstrmak ıstemıyorum 7.hafta sonunda hem kese hem kalp atısı ıcın gıdecegım ınsallah
Canım beni de ekler misin yaş 25 , 1. gebeliğim, kese 5+1 de gördük2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
Kuzu beta kaçtıı gördüğündeBen dün gittim canım kesem 1.24 cm çıktı
13 binlerdeydi canım benim tam metni sayısının hatırlamıyorum ama.Kuzu beta kaçtıı gördüğünde
Aynı günüz o zaman cnm inş duyalım kalp seslerinideBizde de 10 Eylül’de kalp atışını duyacağız. Takipteyim seni canımaynı gün sanırım.
Bende 31 ağustosda gittim cnm 6 cm diBen dün gittim canım kesem 1.24 cm çıktı
canım senin baya büyükmüüüşBende 31 ağustosda gittim cnm 6 cm di
Cnm adet tarihine göre 5 haftalık dedi şu an 26 temmuzda olmuştum en son bakalım haftaya daha net söyler heraldeÇ
canım senin baya büyükmüüüş. Belki 5 haftadan büyüktür sormuş muydun
Acaba yanlış mı bakıyorum bu ultrason fotografında 21hz /6.0 cm yazıyorÇ
canım senin baya büyükmüüüş. Belki 5 haftadan büyüktür sormuş muydun
Sağlıkla ilerler kucağımıza alırız inşallah1 kalbi durup kaybettiğim bebeğim vardı bir kimyasal. Bu 3. Gebelik ama olursa sağlıkla ilerlerse ilk olacak inşallah
Amiin.. Inşallah hepimiz güzel haberler paylaşalımmSağlıkla ilerler kucağımıza alırız inşallah
Canım yanlış bakıyorsun. Benim de orda 20 hız/ 60 yazıyoAcaba yanlış mı bakıyorum bu ultrason fotografında 21hz /6.0 cm yazıyor
Aaaa nereye bakıcam bir altı mı 1.3 o zamanCanım yanlış bakıyorsun. Benim de orda 20 hız/ 60 yazıyo
Sağ en altta yazıyor benim canım amaAaaa nereye bakıcam bir altı mı 1.3 o zaman
Sağ en altta yazıyor benim canım ama
Canım eve gidince bende bakayım dur birEki Görüntüle 2910127
Altta birsey yazmıyor cnm üstte bunlar yazıyor
Merhaba cnm benimde 1 mayıs gözüküyor ne zaman gideceksin kalp atışı içinSelam kızlar Mayıs topigi açılmış sonunda Nisan'da takılıyordum oradakiler daha önden gidiyor tabi ama benimde 1 Mayıs görünüyor belli olmaz gerçizaman geçmek bilmiyor sanki, hamile olduğumu öğrendigimden beri heyecanla kalp atışını duyacağım günü bekliyorum hepimizin hamilelikleri sağlıkla devam eder inşallah
Benimde 1 Mayıs görünüyor 20 ağustosta kese gördük 10 Eylül'de kalp atışı için gitcez bakalımMerhaba cnm benimde 1 mayıs gözüküyor ne zaman gideceksin kalp atışı için
Ben iki doktora göründüm açıkçası ve biri bu cumartesi bekliyor bana göre erken ama diğeri Çarşamba günü çağırdı bakalım hangisi tutturacakMerhaba cnm benimde 1 mayıs gözüküyor ne zaman gideceksin kalp atışı için