- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
Canım Benimde altta değil üstteymiş. Nerdeyse aynı benim 1.1 yazıyor. Senin 1.3 .Canım eve gidince bende bakayım dur bir
Yani 6 cm değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Benimde altta değil üstteymiş. Nerdeyse aynı benim 1.1 yazıyor. Senin 1.3 .Canım eve gidince bende bakayım dur bir
Çoğumuz 10 eylulde gideceğiz hadi inş duyacağız kalp atışınıdaBenimde 1 Mayıs görünüyor 20 ağustosta kese gördük 10 Eylül'de kalp atışı için gitcez bakalım
Sağol cnm aynı gidiyoruz şu 10 eylul gelsede gitsek artıkCanım Benimde altta değil üstteymiş. Nerdeyse aynı benim 1.1 yazıyor. Senin 1.3 .
Yani 6 cm değil
Canım 1 de gidicem inşallah güzel haber veririm erken mi çağırdı diye panik halindeyim
Bana erken gibi geldi ama belki kontrol etmek istemiştir. Kese görünmedi derse canını sıkma yeter çünkü çok normal :)Canım 1 de gidicem inşallah güzel haber veririm erken mi çağırdı diye panik halindeyim
İnşallah canımÇoğumuz 10 eylulde gideceğiz hadi inş duyacağız kalp atışınıda
Inşallah hayırlı haberlerle gel. Yaz bizeBenim de bugün ilk doktor kontrolüm olacak 3 gün önceki HCG değerim 580 di...Umarım herşey yolundadır...Bu akşam saat 9 a ancak randevu bulabildik...heyecandan yerimde duramiyorum,acaba keseyi de görür muyuz
Yok canım çok şükür dün akşam kesildi. Bugünde kan verdim sonuç bekliyorumyagmurseverr canım naptın lekelenme devam mı hala?
Yaaa maşallah. Beta ni çok merak ediyorum. sağlıkla bebiş de görünsün kalp atışı fa duyulsun inşallah haftam kaçtı canım ultrasonda kaç göründüKızlar kesemiz göründü 2,4 mm
Sizin için beta da verdim kaçta göründü bakalım görelim diye çıkınca atıcam onu da. 10 gün sonra yeniden çağırdı bu kez bebişi görücez dedi. Ay çok heyecanlı bu güzel duyguları isteyen herkes yaşasın
hepimizin inşallah 4+2 ydi canım uyumlu görünüyo dedi heralde daha detaylı 10 gün sonra söyler diye düşünüyorumYaaa maşallah. Beta ni çok merak ediyorum. sağlıkla bebiş de görünsün kalp atışı fa duyulsun inşallah haftam kaçtı canım ultrasonda kaç göründü
Ne güzel bir heyecan Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı isteyen herkesin başınaKızlar kesemiz göründü 2,4 mm
Sizin için beta da verdim kaçta göründü bakalım görelim diye çıkınca atıcam onu da. 10 gün sonra yeniden çağırdı bu kez bebişi görücez dedi. Ay çok heyecanlı bu güzel duyguları isteyen herkes yaşasın
Masallah ne guzel darisi basima insallah. Sali gunune daha cok varKızlar kesemiz göründü 2,4 mm
2 kati olmasi gerekiyor . Bence normaldir.Beta sonucum geldi 148 olmuş sizce normal mi 2 gün önce sabah baktırdım 36 idi
Kiz bu + lar ne yaa ben hic anlamiyorum 4 hafta + 2 gun mu demekhepimizin inşallah 4+2 ydi canım uyumlu görünüyo dedi heralde daha detaylı 10 gün sonra söyler diye düşünüyorum