2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim de bugün ilk doktor kontrolüm olacak 3 gün önceki HCG değerim 580 di...Umarım herşey yolundadır...Bu akşam saat 9 a ancak randevu bulabildik...heyecandan yerimde duramiyorum,acaba keseyi de görür muyuz

selam kızlar biraz erken öğrendiğimden nisan annelerine üye oldum ama sanırım bebiş mayıs bebeği olacak. buraya mı geçsemm. hepinize hayırlı olsun :KK68:

Kızlar kesemiz göründü 😍 2,4 mm
Sizin için beta da verdim kaçta göründü bakalım görelim diye 😄 çıkınca atıcam onu da. 10 gün sonra yeniden çağırdı bu kez bebişi görücez dedi. Ay çok heyecanlı bu güzel duyguları isteyen herkes yaşasın ❤️

Eklentiler

• A9BAFDDB-81EE-468E-8402-50C4963D6BB8.jpeg
    A9BAFDDB-81EE-468E-8402-50C4963D6BB8.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 66
Sizin için beta da verdim kaçta göründü bakalım görelim diye 😄 çıkınca atıcam onu da. 10 gün sonra yeniden çağırdı bu kez bebişi görücez dedi. Ay çok heyecanlı bu güzel duyguları isteyen herkes yaşasın ❤️
Yaaa maşallah. Beta ni çok merak ediyorum. sağlıkla bebiş de görünsün kalp atışı fa duyulsun inşallah 💕 haftam kaçtı canım ultrasonda kaç göründü

Yaaa maşallah. Beta ni çok merak ediyorum. sağlıkla bebiş de görünsün kalp atışı fa duyulsun inşallah 💕 haftam kaçtı canım ultrasonda kaç göründü
hepimizin inşallah 💕 4+2 ydi canım uyumlu görünüyo dedi heralde daha detaylı 10 gün sonra söyler diye düşünüyorum

Ne güzel bir heyecan🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı isteyen herkesin başına 🙏

Masallah ne guzel darisi basima insallah. Sali gunune daha cok var😒

X