Çok teşekkür ederim...Sağlıkla büyüyüp gelsin :)
Çok üzgünüm ya.. bi yandan da erken olduğu için tüplerine zarar vermemiş olduğunu düşünüyorum, buna sevinmeliyiz en azındanKizlar selam son kez yazayim bugun gebeligi sonlandiriyoruz cunku dis gebelikmis. Hepiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz
Biliyorum ne desekte tesellisi zordur..Ama Sağlıksız gebelik olduğu için sonlanıyor,bir sonraki için vücut hafızasına bebeğini aldı artık.Saglikla gelecek bebeğine hazirlaniyorsun...Ben 5 defa tüp bebek denedim ve doktorlar hep umutsuz gibi konuşuyordu ama doğal yollarla gebe kaldım hem de yaşım 40...Üstelik daha önce hiç hamilelik yaşamadım...Bir kimyasal gebelik geçirdim ki o da 2 gün bile durmadan düştü.Yani hiç bir zaman umutsuz olmamak lazım...Hep şöyle dua etmiştim; sağlıksız ise erken düşsünKizlar selam son kez yazayim bugun gebeligi sonlandiriyoruz cunku dis gebelikmis. Hepiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz
Canım. Listeyi günceller misin, yaşım 25 , beklenen Doğum tarihi 02.05.22, 1. Gebeliğim, 5+1 de kese gördük.Hadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Canım kese vajinal mi göründü karından mı. Bir de beta kaçtı:)Canım. Listeyi günceller misin, yaşım 25 , beklenen Doğum tarihi 02.05.22, 1. Gebeliğim, 5+1 de kese gördük.
Allah bir daha sağlıkla nasip eder inşallah canım. Benim de iki kaybim var. Bu kez 3. Gebeliğim korkarak bekliyorum tabi ama allah nasip ederse yine olur. Sen de sıkma canını. Senin için de bebek için de hayırlısı buymuş demek. Inşallah daha güzel zamanda içini rahatlatacak rabbim .Kizlar selam son kez yazayim bugun gebeligi sonlandiriyoruz cunku dis gebelikmis. Hepiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz
Üzüldüm inşallah kendinizi yeniden hazir hissesinde sağlıkla kucağıniza alırsınızKizlar selam son kez yazayim bugun gebeligi sonlandiriyoruz cunku dis gebelikmis. Hepiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz
Karından gördük canım. Vajinal ultrason düşüşe sebep olduğunu için çoğu doktor tavsiye etmiyor. Beta hcg 13 binlerdeydiCanım kese vajinal mi göründü karından mı. Bir de beta kaçtı:)
Düşüğe sebep olduğu fikri size mi ait yoksa doktorunuz mu dedi?Karından gördük canım. Vajinal ultrason düşüşe sebep olduğunu için çoğu doktor tavsiye etmiyor. Beta hcg 13 binlerdeydi
Bir önceki gittiğim doktor söyleyip bakmadı riskli gebelik uzmanıydı, ben tavsiye etmiyorum bakmıyorumda zorunda kalmadıkça dedi. Şimdi farklı bir doktora gidiyorum o gittiğim doktor özel klinikti ve ücreti çok fazlaydı değiştirdim o yüzden.Düşüğe sebep olduğu fikri size mi ait yoksa doktorunuz mu dedi?
Anladım. Bu mantığa göre ilişki de riskli oluyo. O konuda Bi şey demiş miydi?Bir önceki gittiğim doktor söyleyip bakmadı riskli gebelik uzmanıydı, ben tavsiye etmiyorum bakmıyorumda zorunda kalmadıkça dedi. Şimdi farklı bir doktora gidiyorum o gittiğim doktor özel klinikti ve ücreti çok fazlaydı değiştirdim o yüzden.
Keseyi görmediği için ilişkiye bir hafta ara verin demişti. Diğer doktor keseyi 8 gün sonra görünce ilişki yasağı koymadı. Benimle aynı gün kalan eşimin arkadaşının eşi vardı beraber gittik. Onun kesesi orta yerleşimliymiş ona yasak dedi .Anladım. Bu mantığa göre ilişki de riskli oluyo. O konuda Bi şey demiş miydi?
Anladım görmedik daha keseyi 8inde gideceğim muayeneye kadar bekleyelim o zaman. Teşekkür ederimKeseyi görmediği için ilişkiye bir hafta ara verin demişti. Diğer doktor keseyi 8 gün sonra görünce ilişki yasağı koymadı. Benimle aynı gün kalan eşimin arkadaşının eşi vardı beraber gittik. Onun kesesi orta yerleşimliymiş ona yasak dedi .
Doktordan doktora bu durum değişiyor sanırım. Ben şu ana kadar kaç doktora gittiysem bunun hiç-bir sakıncası olmadığını söylediler.Bir önceki gittiğim doktor söyleyip bakmadı riskli gebelik uzmanıydı, ben tavsiye etmiyorum bakmıyorumda zorunda kalmadıkça dedi. Şimdi farklı bir doktora gidiyorum o gittiğim doktor özel klinikti ve ücreti çok fazlaydı değiştirdim o yüzden.
Ben Rizedeyim. Rizeden varsa yazsın bana mutlakaBu arada kızlar hangi illerdeniz
Adana ben deBen Rizedeyim. Rizeden varsa yazsın bana mutlakasen?
Olabilir canım belki de doktor, belki durum fark ediyordur.Doktordan doktora bu durum değişiyor sanırım. Ben şu ana kadar kaç doktora gittiysem bunun hiç-bir sakıncası olmadığını söylediler.
İnşallah güzel haberler getir, 8 ine birşey kalmamış hemen geçer inşallahAnladım görmedik daha keseyi 8inde gideceğim muayeneye kadar bekleyelim o zaman. Teşekkür ederim
Benim 2 sağlıklı doğumum var 3.kürtaj ve bu 4.de kalp atışını duyduk hiçbir sorun yok ama 1 ay ilişki yasağı verdi. Doktorunuza danışabilirsiniz.Anladım. Bu mantığa göre ilişki de riskli oluyo. O konuda Bi şey demiş miydi?