2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim de bugün ilk doktor kontrolüm olacak 3 gün önceki HCG değerim 580 di...Umarım herşey yolundadır...Bu akşam saat 9 a ancak randevu bulabildik...heyecandan yerimde duramiyorum,acaba keseyi de görür muyuz

selam kızlar biraz erken öğrendiğimden nisan annelerine üye oldum ama sanırım bebiş mayıs bebeği olacak. buraya mı geçsemm. hepinize hayırlı olsun

Benim de bugün ilk doktor kontrolüm olacak 3 gün önceki HCG değerim 580 di...Umarım herşey yolundadır...Bu akşam saat 9 a ancak randevu bulabildik...heyecandan yerimde duramiyorum,acaba keseyi de görür muyuz
Inşallah hayırlı haberlerle gel. Yaz bize

Kızlar kesemiz göründü 2,4 mm
Sizin için beta da verdim kaçta göründü bakalım görelim diye çıkınca atıcam onu da. 10 gün sonra yeniden çağırdı bu kez bebişi görücez dedi. Ay çok heyecanlı bu güzel duyguları isteyen herkes yaşasın

Eklentiler

• A9BAFDDB-81EE-468E-8402-50C4963D6BB8.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 66
Yaaa maşallah. Beta ni çok merak ediyorum. sağlıkla bebiş de görünsün kalp atışı fa duyulsun inşallah haftam kaçtı canım ultrasonda kaç göründü

Yaaa maşallah. Beta ni çok merak ediyorum. sağlıkla bebiş de görünsün kalp atışı fa duyulsun inşallah haftam kaçtı canım ultrasonda kaç göründü
hepimizin inşallah 4+2 ydi canım uyumlu görünüyo dedi heralde daha detaylı 10 gün sonra söyler diye düşünüyorum

Ne güzel bir heyecan Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı isteyen herkesin başına

Masallah ne guzel darisi basima insallah. Sali gunune daha cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…