Daha önce kaçtı kaç gün önce baktırmıştınız bir öncekineKizlar moralim cok bozuk 379 cikti kan testim , doktora yazdim simdi belki acile falan gidicem . Ama cok uzgunum neden boyle oldu acaba
Neden moralınız bozuk , deger mi düşük? Belki geç döllenmedir ,öncekı kactıKizlar moralim cok bozuk 379 cikti kan testim , doktora yazdim simdi belki acile falan gidicem . Ama cok uzgunum neden boyle oldu acaba
Umarım öyle Bi şeyi hiç birimiz yaşamayız sende yaşamazsınWalla doktorla konustum dusuk ya da dis gebelik olabilir dedi pazartesi gidicem. Asiri da agrim var. sanirim benim sevincim kisa surdu . Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz.
Bence gayet güzell
çok teşekkür ederim hepimiz inşallahh güzel haberlerini bekliyorum benim de ptesi betam 244 tü çok yakınız :) eğer başkasıyla karıştırmadıysam
ay ben de anlamıyorum inanki uygulama indirdim öyle yazıyo +7 ye tamamlamadan bi sonraki haftaya yuvarlıyoruzaynen hafta + gün demek
Önceki değerin kaçtıWalla doktorla konustum dusuk ya da dis gebelik olabilir dedi pazartesi gidicem. Asiri da agrim var. sanirim benim sevincim kisa surdu . Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz.
Tebrik ederimm bugünün güzel haberlerini aldıkKızlar ben de güzel haberlerle geldim kese göründü çok şükürkese 3.8 mm..Haftaya cuma da kese dolu mu onu göreceğiz...kese her gün 1.5 mm büyürmus...3 gün önce HCG değerim 580 di...Kiyaslamaniza yardımcı olmak adına detaylı yazdım...
Çok üzüldüm ya.. umarım dış değildir, lab da bi hata olmuştur inş. Haberdar et biziWalla doktorla konustum dusuk ya da dis gebelik olabilir dedi pazartesi gidicem. Asiri da agrim var. sanirim benim sevincim kisa surdu . Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz.
Gözün aydın canım daha güzel haberlere:) vajinal mi duyuldu, ultrason mu. Bir de kaçıncı haftandıKızlar ben de güzel haberlerle geldim kese göründü çok şükürkese 3.8 mm..Haftaya cuma da kese dolu mu onu göreceğiz...kese her gün 1.5 mm büyürmus...3 gün önce HCG değerim 580 di...Kiyaslamaniza yardımcı olmak adına detaylı yazdım...
Teşekkür ederim,sizinle değerlerimiz yakın gidiyorTebrik ederimm bugünün güzel haberlerini aldıksağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Gözün aydın canım daha güzel haberlere:) vajinal mi duyuldu, ultrason mu. Bir de kaçıncı haftandı
Vajinal ultrason ile gördü keseyi...kaçıncı hafta olduğunu net söylemedi,geç döllenme gibi demişti.ama büyük ihtimal 4.haftadan 5.haftaya doğru gidiyor.Gözün aydın canım daha güzel haberlere:) vajinal mi duyuldu, ultrason mu. Bir de kaçıncı haftandı
Çok teşekkür ederim.Umarim aynı heyecanı yasarsiniz sizdeVajinal ultrason ile gördü keseyi...kaçıncı hafta olduğunu net söylemedi,geç döllenme gibi demişti.ama büyük ihtimal 4.haftadan 5.haftaya doğru gidiyor.
Sağlıkla büyüyüp gelsin :)Vajinal ultrason ile gördü keseyi...kaçıncı hafta olduğunu net söylemedi,geç döllenme gibi demişti.ama büyük ihtimal 4.haftadan 5.haftaya doğru gidiyor.
Betaya acilen baktirmanizi 2 güne bir artışını takip etmenizi tavsiye ederim. Hayırlı olsun inşallah ☺Kizlar merhabalar.. herkese saglikli bebisler ve saglikli dogumlar diliyorumbende silikte olsa cift cizgiyi gordum henuz betada baktirmadim daha erken diye ama olursa eger 13 mayis 2022 annesi olacağım insallah
Canım benim çok üzüldüm.Kizlar selam son kez yazayim bugun gebeligi sonlandiriyoruz cunku dis gebelikmis. Hepiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz
Kizlar selam son kez yazayim bugun gebeligi sonlandiriyoruz cunku dis gebelikmis. Hepiniz insallah saglikla kicaginiza alirsiniz