2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Walla doktorla konustum dusuk ya da dis gebelik olabilir dedi pazartesi gidicem. Asiri da agrim var. sanirim benim sevincim kisa surdu . Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz.

Walla doktorla konustum dusuk ya da dis gebelik olabilir dedi pazartesi gidicem. Asiri da agrim var. sanirim benim sevincim kisa surdu . Insallah sizler saglikla kucaginiza alirsiniz.
Umarım öyle Bi şeyi hiç birimiz yaşamayız sende yaşamazsın🙏🏻 nasip... Tarih tarih değerlerini yazar mısın benimde ağrım var...

Bence gayet güzell

çok teşekkür ederim hepimiz inşallahh güzel haberlerini bekliyorum benim de ptesi betam 244 tü çok yakınız :) eğer başkasıyla karıştırmadıysam

ay ben de anlamıyorum inanki uygulama indirdim öyle yazıyo +7 ye tamamlamadan bi sonraki haftaya yuvarlıyoruz 😂 aynen hafta + gün demek

Kızlar ben de güzel haberlerle geldim kese göründü çok şükür 🧿 kese 3.8 mm..Haftaya cuma da kese dolu mu onu göreceğiz...kese her gün 1.5 mm büyürmus...3 gün önce HCG değerim 580 di...Kiyaslamaniza yardımcı olmak adına detaylı yazdım...❤️

Eklentiler

• IMG_20210903_214536.jpg
    IMG_20210903_214536.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 64
Ben dun test yapmıştım bugünde cuma diye kanda vermedim , henüz gidecek doktor bulamadım. Olduğumuz şehirde yeni sayılıriz. Aksam leke vardi arkadaşlarım yerleşme kanamasidir filan dedi ama bilemiyorum, yarin boş bir doktor bulursam gideceğim.

Kızlar ben de güzel haberlerle geldim kese göründü çok şükür 🧿 kese 3.8 mm..Haftaya cuma da kese dolu mu onu göreceğiz...kese her gün 1.5 mm büyürmus...3 gün önce HCG değerim 580 di...Kiyaslamaniza yardımcı olmak adına detaylı yazdım...❤️
Tebrik ederimm bugünün güzel haberlerini aldık 😍 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Çok üzüldüm ya.. umarım dış değildir, lab da bi hata olmuştur inş. Haberdar et bizi

Gözün aydın canım daha güzel haberlere:) vajinal mi duyuldu, ultrason mu. Bir de kaçıncı haftandı

Gözün aydın canım daha güzel haberlere:) vajinal mi duyuldu, ultrason mu. Bir de kaçıncı haftandı

Vajinal ultrason ile gördü keseyi...kaçıncı hafta olduğunu net söylemedi,geç döllenme gibi demişti.ama büyük ihtimal 4.haftadan 5.haftaya doğru gidiyor.

Kizlar merhabalar.. herkese saglikli bebisler ve saglikli dogumlar diliyorum 😊 bende silikte olsa cift cizgiyi gordum henuz betada baktirmadim daha erken diye ama olursa eger 13 mayis 2022 annesi olacağım insallah 😊

Kizlar merhabalar.. herkese saglikli bebisler ve saglikli dogumlar diliyorum 😊 bende silikte olsa cift cizgiyi gordum henuz betada baktirmadim daha erken diye ama olursa eger 13 mayis 2022 annesi olacağım insallah 😊
Betaya acilen baktirmanizi 2 güne bir artışını takip etmenizi tavsiye ederim. Hayırlı olsun inşallah ☺

X