2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Dün sabah kızım ana kucağıyla devrildi kızlar. Odadan sadece 30 saniyeye çıktım ses duydum, aman Yarabbim kızım ana kucağının altında devrilmişler ve ağlamıyordu. Saliselik dilimde ömrümden ömür gitti. Bağırınca ben ağlamaya başladı. Şükürler olsun boynunu falan incitmemiş ama İncitedebilirdi dedi doktoru. Nasıl düştüğünü görmedim ama kendini sürekli öne atıyordu, muhtemelen öyle ittirdi ittirdi devrildiler. aman kızlar çok dikkat edin ana kucağında bebeklerinizi yalnız bırakmayın o kadar korktum ki hala elim ayağım titriyor.

Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah yavrularımızı..
Bende çok korkuyorum çünkü artık aşırı hareketli olmaya başladı minik kuşlar..
Yerde de durmuyor yere bırakıyorum bi geliyorum ilerlemiş yaramaz..

Kizlae bende ek gida icin 180. Günü bekliyorum doktorumuzun tavsiyesi.
Blw yontemi yapan var mi ? Hem Blw hem puturlu 2 sekilde teklif etmeyi dusunuyorum
Ben allah ne verdiyse stilinden gidiyorum 😄 cok kural disiplin insani degilim zaten. Sebze meyve vs. 1 yastan once verilmez denilen birkac sey hairc her seyi kah pure kah puturlu veriyorum. Eline de mutlaka surekli biseyler veriyorum öğrensin diyem onu bogmayacak damaginda ezilecek yumusaklikta her sey. Haslanmis sebze, meyve, kuru meyve kemiriyor mesela. Bugun 3 kucuk ağaç brokoli koydum onune butun tepelerini yemis saplari kalmis. Ben verdigimde o kadar istahli degil ama kendisi cok guzel yiyor masallah. Ama savas alanina donuyor ortalik
Dün sabah kızım ana kucağıyla devrildi kızlar. Odadan sadece 30 saniyeye çıktım ses duydum, aman Yarabbim kızım ana kucağının altında devrilmişler ve ağlamıyordu. Saliselik dilimde ömrümden ömür gitti. Bağırınca ben ağlamaya başladı. Şükürler olsun boynunu falan incitmemiş ama İncitedebilirdi dedi doktoru. Nasıl düştüğünü görmedim ama kendini sürekli öne atıyordu, muhtemelen öyle ittirdi ittirdi devrildiler. aman kızlar çok dikkat edin ana kucağında bebeklerinizi yalnız bırakmayın o kadar korktum ki hala elim ayağım titriyor.
Benimkinin devirmedigi sey yok. Her yerden cikis yolu buluyor m ana kucagi vs de durmuyor artik surekli hareket halinde olmak istiyor
Kulot bez deneyimleyen oldu mu arkadaslar kullanisli midir
Ben 3 numaraya gectigimden berj kullaniyorum. 2 bucuk aydir falan. Giydirmesi digerine gore zahmetli qma bence bel kismi falan cok daha rahat ettiriyor. Yatarken kulot bez giydiriyorum o yuzden

Ben kızımın asiri hareketliliginden cok muzdaribim 😬 ama oyle boyle degil. Koca salonun bir ucundan obur ucuna fıtı fıtı gidiyor kisa surede yari emekleyerek yari surunerek. Kucakta durmuyor, deli bi gucle itip atiyor kendini. Cook yorucu. Siz nasil zapt ediyorsunuz? Hic mi bitmez bu enerji ya

Kızlar bebeler bişey yemiyorsa sevdiği şeyin içine sevmediği sebzeyi katın hahahaha anne olmak bunu gerektirir..
Bugün Öyle yaptım yedi benim cadı kızım 😂😂😂😂

Ben kızımın asiri hareketliliginden cok muzdaribim 😬 ama oyle boyle degil. Koca salonun bir ucundan obur ucuna fıtı fıtı gidiyor kisa surede yari emekleyerek yari surunerek. Kucakta durmuyor, deli bi gucle itip atiyor kendini. Cook yorucu. Siz nasil zapt ediyorsunuz? Hic mi bitmez bu enerji ya
Bizimki daha dönmüyor bile ama arada canı isterse kendini atarak yer değiştiriyor Allah yardım etsin sana canım

Kızlar bebeler bişey yemiyorsa sevdiği şeyin içine sevmediği sebzeyi katın hahahaha anne olmak bunu gerektirir..
Bugün Öyle yaptım yedi benim cadı kızım 😂😂😂😂
Benim kizim havucu tel basina yememisti. Patatesle de yemedi. Bi gun elmayla havuc yaptim cok guzel yedi. Dun de brokoli havuc karisik verdim ona da bayildi 🤭
Bizimki daha dönmüyor bile ama arada canı isterse kendini atarak yer değiştiriyor Allah yardım etsin sana canım
Cocugun yapisiyla da ilgili olabilir tabi. Ama benim bir arkadasimin bebegi var benimkinden 3 ay büyük. Bize gelip kaldilar 3 ay once. Benimki 3 aylikti onunki 6 aylik. O sirada benim kizim dönüyordu onunki donmuyordu. Benim de aklima şu geldi, o hep annesi gile gitti kaldi. orda buyuttu resmen cocugu. Teyzeler dayilar ananne. Cocuk hic kucaktan inmiyor. O da oyle dusundu. Bu cocuk kucakta gezmekten ogrenememis dedim , güldü 🤭 emin degilim ama olabilir. Benim kizim dogdugundan beri ananne babanne yanı veya benle babasından baska yanimizda 3. bir kisiyi 15-20 gun bile gormedi. Biraz da yorucu bir bebek. Biz sakinlestirmeye , gazina uykusuna vs ugrasip, sakin oldugu vakitlerde yorgun dusup yere oyun halisina atip kendi haline biraktigimiz icin cocuk gelistirdi kendini 😄😄 garibim. Hep tek basimayim napim. Benim kiz su an desteksiz oturuyor, emekliyor. Tutamiyoruz bi türlü

Benim kizim havucu tel basina yememisti. Patatesle de yemedi. Bi gun elmayla havuc yaptim cok guzel yedi. Dun de brokoli havuc karisik verdim ona da bayildi 🤭

Cocugun yapisiyla da ilgili olabilir tabi. Ama benim bir arkadasimin bebegi var benimkinden 3 ay büyük. Bize gelip kaldilar 3 ay once. Benimki 3 aylikti onunki 6 aylik. O sirada benim kizim dönüyordu onunki donmuyordu. Benim de aklima şu geldi, o hep annesi gile gitti kaldi. orda buyuttu resmen cocugu. Teyzeler dayilar ananne. Cocuk hic kucaktan inmiyor. O da oyle dusundu. Bu cocuk kucakta gezmekten ogrenememis dedim , güldü 🤭 emin degilim ama olabilir. Benim kizim dogdugundan beri ananne babanne yanı veya benle babasından baska yanimizda 3. bir kisiyi 15-20 gun bile gormedi. Biraz da yorucu bir bebek. Biz sakinlestirmeye , gazina uykusuna vs ugrasip, sakin oldugu vakitlerde yorgun dusup yere oyun halisina atip kendi haline biraktigimiz icin cocuk gelistirdi kendini 😄😄 garibim. Hep tek basimayim napim. Benim kiz su an desteksiz oturuyor, emekliyor. Tutamiyoruz bi türlü
Bizde öyleyiz canım sürekli yerde oğlum öyle kucağa alınan Bi bebek değil ama nedense pasif kaldı diline vurdu herhalde bizimkinin konuşmaya çalışıyor

Sağolun arkadaşlar. Rabbim tüm bebekleri korusun 🤲
ISSIZZ ISSIZZ benim kızım elmadan nefret ediyor. Minik bir parça bile yiyeceklerin içine koysam hemen seçip tükürüyor. Armutla verince bile seçiyor. Tükürdükten sonra da bir daha yemiyor o yemeği. Anlıyor içinde elma var :)
E eee1908 eşim eskaza sleppy külot bez almış. Çok kötü. Lastik yerleri hep kızarıyor. Bindebir kullanıyorum. Giydirip açmasıda zor. Alacaksanız bile sleppy almayın bence :)

ISSIZZ ISSIZZ benim kızım elmadan nefret ediyor. Minik bir parça bile yiyeceklerin içine koysam hemen seçip tükürüyor. Armutla verince bile seçiyor. Tükürdükten sonra da bir daha yemiyor o yemeği. Anlıyor içinde elma var :)
E eee1908 eşim eskaza sleppy külot bez almış. Çok kötü. Lastik yerleri hep kızarıyor. Bindebir kullanıyorum. Giydirip açmasıda zor. Alacaksanız bile sleppy almayın bence :)
Aa cok sasirdim ben oglumda prima ve sleepy kulot bez kullanmistim ve sleepyi cok begenmistim cokda memnundum ama 10 aylik civariydi basladigimda 12 kilo olmasina ragmen hic ne iz ne bisey yapmamisti yada buyudugu icin mi bilmiyorum kizimada almayi dusunuyorum haraketlendikleri zaman vazgecilmezim oluyor benim kizimada sleepy bio natural kllaniyorm cok memmnunum kulot bezine gecicem

Ben kullanmaya çalıştım fakat karnını çok sıktı iz çıktı hep. Bide bence çok kullanişsız bütün kiyafetleri cikarmak zorundasın yirtiyosun kenardan. Ben memnun kalmadim
Hmm bizim geceleri yan yatirinca sabaha karsi cis kacıyor acaba kulot bez engellermi diye dusunmustum

Kizariklik , iz vs yapiyorsa kotu o zaman ya bi de ben gece icin dusunuyordum sabaha kadar mahveder. Gece cis kaciyor yan yatirdigin zamanlarda belki kulot bez engeller diye dusunmustum. Bir kucuk paket alip denemem lazim bakalim.

Minik cadı ya bak sennnn yerimm seni nasıl anlıyor ya hayret bişey hahaha bunlar bizden uyanık çıktı yandık biz 🤣🤣🤣

Kızlar meme reddi yaşayan var mı..
Aç ek gıda yı veriyorum yiyor ama meme istemiyor bugün iki kez emdi sadece..
Gündüz meme istemiyor hanfendi gece 3 saate bir kalkıp içiyor ama..
Ben bi yerde yanlış mı yapıyorum korkuyorum emmeyi bırakacak diye 😢

Doyduğu içindir canım bizimki de bugün etrafı seyretmekten emmek istemedi günde 2 kez ek gıda veriyordum biraz önce yedirirken ağlama krizine girdi meğersem uykusu gelmiş 2 dakika emip uyudu yani açken yatmış oldu

Doyduğu içindir canım bizimki de bugün etrafı seyretmekten emmek istemedi günde 2 kez ek gıda veriyordum biraz önce yedirirken ağlama krizine girdi meğersem uykusu gelmiş 2 dakika emip uyudu yani açken yatmış oldu

Çok acıkırsa yine uyanır emer canım merak etme..
Ek gıda ile karnını doyuruyor evet ama ben korkuyorum emmeyi bırakır mı acaba diye..😢

Kızlar siz su veriyor musunuz minnoşlara hani ek gıdaya başladık ya suda vermek gerekir mi ?
Alışsın diye veriyorum içmiyor ya sudan igreniyor ilginç..🙄🤔

Memeyi emmiyorsa ek gida fazla geliyor olabilir bn once emzirip oyle ek gida veriyorm herzmaan ek gidaya gcince emmeyi birakan bebekler de cok duydum bazen elden birsey gelmiyor meme reddi bizde de zaman zaman oluyo emme suresini kisaltiyo falan bu ara bizdede mevcut oyle yaptiginda ek gida vermiyorm

X