2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar siz su veriyor musunuz minnoşlara hani ek gıdaya başladık ya suda vermek gerekir mi ?
Alışsın diye veriyorum içmiyor ya sudan igreniyor ilginç..🙄🤔
Bende bunu soracaktım evet su vermemiz lazım ama bizimki yemekten sonra veriyorum içmiyor ağzından geri döküyor o yüzden de kabız gibi oldu altına yaparken çok zorlanıyor çok mu yediriyorum acaba suya yer mi kalmıyor diye düşünüyorum

Aynı doğum tarihlerimiz biliyor musun :) benim de ara ara geliyor yaklaşık 13 14 gündür böyle hatta şimdilerde daha çok arttı Dr kese etrafında kanama yok dedi kırmızı gelipte daha çok artana kadar bekle günde 2 kez progestan al dedi canım inşallah hayırlısıyla tamamlarız şu 9 ayıda hayırlısıyla kucağımıza alırız :) bende kabullenmeye çalışıyorum şu sıra ağlamaktan tükendim çünkü kaç gündür
ben de aynı dırumdayım ne olmuştu sonuç

Benim kesilmişti şimdi azıcık silince geliyor öğlen bebeğin kalp atışı kese her şey normal çıktı ultrasonda sanırım böyle olabildiğini kabullenip dua etmekten başka çare yok
merhabalar benim de 5 haftalık ama 15 gündür azıcık silince gelen lekelenmelerim var rengi bazen kırmızı bazen kahve bazen pempe eve hapsoldum eşim hiç evde yok düşecek die korkuyorum ama dışarı çıkacağım anneme gideceğim çok yalnız mutsuz hissediyorum

merhabalar benim de 5 haftalık ama 15 gündür azıcık silince gelen lekelenmelerim var rengi bazen kırmızı bazen kahve bazen pempe eve hapsoldum eşim hiç evde yok düşecek die korkuyorum ama dışarı çıkacağım anneme gideceğim çok yalnız mutsuz hissediyorum
Canım bende 12.haftaya kadar yaşadım çok şükür sağ sağlim kucağıma aldım yerleşme kanaması ya da kese oluşumunda olabiliyor sen yine de dikkat sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

Bende ilk cocugumda 13 ikinci cocugumda 18. Haftaya kadar kanama yasadim merak etme dogacak cocuk her turlu doguyor dusecek cocugu pamuklara sarsan durmuyor rahim buyurken etrafta olan kılcallar yirtilabiliyormus gelen kanlarin sebebi buda olabiliyor benim ill cocuguma mucize bebek dediler cunku rahim ici kanama alani ile doluydu doktorum yuzde 90 dusecek demisti ve dogumda mucize bebek diye kaldirmisti ikinci cocugumdada rahimde hic kan yoktu doktor kılcallar demisti ama dogumda anladik ki ilk sezeryandan kaynakli idrar kesem farkli yere dikilmis ve heryerim yapismis onlar yirtiliyormus hem dogum hem bunlarin operasyonunu gecirdim insan takiyor elbet ama rahat olmaya calis dogacaksa herturlu doguyor inanki 2. Bebegimde her seyi yaptim bi evladm dha oldgu icin dikkt edemedim fazla ama 6.5 aylik olduk korkma rahat ol annesi hersey yolunda gozukuyorsa kanamalari cok takma :)

Bende ilk cocugumda 13 ikinci cocugumda 18. Haftaya kadar kanama yasadim merak etme dogacak cocuk her turlu doguyor dusecek cocugu pamuklara sarsan durmuyor rahim buyurken etrafta olan kılcallar yirtilabiliyormus gelen kanlarin sebebi buda olabiliyor benim ill cocuguma mucize bebek dediler cunku rahim ici kanama alani ile doluydu doktorum yuzde 90 dusecek demisti ve dogumda mucize bebek diye kaldirmisti ikinci cocugumdada rahimde hic kan yoktu doktor kılcallar demisti ama dogumda anladik ki ilk sezeryandan kaynakli idrar kesem farkli yere dikilmis ve heryerim yapismis onlar yirtiliyormus hem dogum hem bunlarin operasyonunu gecirdim insan takiyor elbet ama rahat olmaya calis dogacaksa herturlu doguyor inanki 2. Bebegimde her seyi yaptim bi evladm dha oldgu icin dikkt edemedim fazla ama 6.5 aylik olduk korkma rahat ol annesi hersey yolunda gozukuyorsa kanamalari cok takma :)
canım nazik ve iç rahatlatan sıcak mesajın için çok teşekkür ederim bende aynı fikirdeyim insan hele başka çocuğu da olunca neye dikkat edebilir ki kucağınıza mecburen alıyorsunuz hatta yukarıda arkadas yazmıs yurtdısında yasıyorum o haplar bile yok bizde diye tüp bebek yoluyla sahip olan annelerimiz haric onlarda işe yaradığına hiç şüphe duymuyorum hatta progestanı içmedim kesildi kanamam ya da raha bırakıcam demeye çalıştığım için kanamam gelmedi bilmiyorum canı veren Allah

10 yıl sonra 4. Tüp bebek de hamile kalmıştım benim için büyük bir mucizeydi yıllardır bekledigim bebek sonunda nasip olmuştu.. derken 20. Haftada kontröl sonrası (karnımdan Ultrson) kanamam başladı kırmızıydı.. doktorum kılcal damarlar desede ben çok kötü olmuştum..
Korkumdan yürüyemiyordum çok ağladım çok tedirgindim..Rabbim OL derse olur..
Şimdi kızım 6 aylık yaramaz bir cadı çok şükür yaradana.. sizde burda yazacaksınız çok şükür sağlıkla doğdu diye.. rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲

10 yıl sonra 4. Tüp bebek de hamile kalmıştım benim için büyük bir mucizeydi yıllardır bekledigim bebek sonunda nasip olmuştu.. derken 20. Haftada kontröl sonrası (karnımdan Ultrson) kanamam başladı kırmızıydı.. doktorum kılcal damarlar desede ben çok kötü olmuştum..
Şimdi kızım 6 aylık yaramaz bir cadı çok şükür yaradana.. sizde burda yazacaksınız çok şükür sağlıkla doğdu diye.. rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
eşim 42 ben 38 yasındayız gayette varlıklı insanlarız 10 tüp bebekte öderdik ama bir bebeğe bakamadık 2 kürtaj yaptık eşimin zoruyla psikolojim darmadağan ben paramparça aile çocuğuyum babam öldü de biraz ekonomik olarak rahat ettim hep aielme baktım ananem dedem de dahil biz hiç inan bu bebeği de hakettiğimizi düşünmüyorum bu da benim sınavım ama bu benle kalırsa bu sefer kendi çocuğuma bakıcam kapatıcam kapalıları herkese sadece o ve ben ona da gücüm var mı bilmiyorum

genel cerrah kızıydım çok iyi bir doktordu benim babam bende dışardan düzgün bir aileydik ama kollarım mor diye hiç liseye kadar kısa kollu giyinmedim ben sonra bana değer vermeyen bir insanla evlendim hiç sevgiyi anlamadım eşimde hep öperken morartır onu sevgi bildim ben şimdi içimde bebek var 2 kürtaj onun zoruyla oldum sonra kendimde avukatım eğitimsiz değilim ama bne bitik bir insanım şimdi de kanamam var ama hiç gücüm yok

canım nazik ve iç rahatlatan sıcak mesajın için çok teşekkür ederim bende aynı fikirdeyim insan hele başka çocuğu da olunca neye dikkat edebilir ki kucağınıza mecburen alıyorsunuz hatta yukarıda arkadas yazmıs yurtdısında yasıyorum o haplar bile yok bizde diye tüp bebek yoluyla sahip olan annelerimiz haric onlarda işe yaradığına hiç şüphe duymuyorum hatta progestanı içmedim kesildi kanamam ya da raha bırakıcam demeye çalıştığım için kanamam gelmedi bilmiyorum canı veren Allah
Aynen öyle bazen herşey olacağına varıyor mesajlarınıza çok üzüldüm lütfen öyle düsünmeyin niye haketmeyesinizz kendinize bukadar kötü cümleler kurmayın olmuş bi sebepten birşeyler belki mecburiyet belki cahillik ...önemli olan dünyaya getirdiğimize kol kanat gerip hayırlı evlat yetiştirebilmek ona sahip çıkabilmek.. umarim saglikla alirsiniz kucaginiza ♥️

genel cerrah kızıydım çok iyi bir doktordu benim babam bende dışardan düzgün bir aileydik ama kollarım mor diye hiç liseye kadar kısa kollu giyinmedim ben sonra bana değer vermeyen bir insanla evlendim hiç sevgiyi anlamadım eşimde hep öperken morartır onu sevgi bildim ben şimdi içimde bebek var 2 kürtaj onun zoruyla oldum sonra kendimde avukatım eğitimsiz değilim ama bne bitik bir insanım şimdi de kanamam var ama hiç gücüm yok
Allah yardımcınız olsun tüm güzel kapılar size ve bebişinize açılsın çevreniz iyi insanlarla dolsun taşsın sağlıkla kucağına alacaksın İnş bebişini ben ilkimi erken doğum yaptım kaybettim 2. Yi de serklaj yaptırdım 9 ay boyunca yattım elinizden geldiği kadar stres yapmayın kendini yorma güzel günler sizi bekliyor

Aa cok sasirdim ben oglumda prima ve sleepy kulot bez kullanmistim ve sleepyi cok begenmistim cokda memnundum ama 10 aylik civariydi basladigimda 12 kilo olmasina ragmen hic ne iz ne bisey yapmamisti yada buyudugu icin mi bilmiyorum kizimada almayi dusunuyorum haraketlendikleri zaman vazgecilmezim oluyor benim kizimada sleepy bio natural kllaniyorm cok memmnunum kulot bezine gecicem
Bio naturalden de memnun değildim. Bir paket ondan da denedim. Bant yerleri kıpkırmızı oluyor. Çırtlı bez neyse kullandım da külot bezini kullanamadım. Arada haftada bir bağlıyorum. Yazığıma geldiği için :)) bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Arkadaşımın bebeğinide pişik yapmıştı. Bizim favori markalarımız bebeland ve Molfix.
Denediklerim baby me, baby turco, sleepy, bebem natural, soffio.. Prima hariç tüm bezleri elden geçirmişiz 😂😂😂 bebeland şoklarda satılıyor ondanda çok memnun kaldım. Artık ya Molfix ya bebeland

Kızlar siz su veriyor musunuz minnoşlara hani ek gıdaya başladık ya suda vermek gerekir mi ?
Alışsın diye veriyorum içmiyor ya sudan igreniyor ilginç..🙄🤔
Ben 3 aylıktan beri veriyorum. İstediği kadar içiyor. 30 CC içiyor tek seferde. Artık ek gıdayada geçince günde iki kez veriyorum. 40 CC içiyor. Daha çok versemde içer belki de. 20 20 veriyorum sadece. Sonra memeyi istemiyor

Bio naturalden de memnun değildim. Bir paket ondan da denedim. Bant yerleri kıpkırmızı oluyor. Çırtlı bez neyse kullandım da külot bezini kullanamadım. Arada haftada bir bağlıyorum. Yazığıma geldiği için :)) bebekten bebeğe değişiyor sanırım. Arkadaşımın bebeğinide pişik yapmıştı. Bizim favori markalarımız bebeland ve Molfix.
Denediklerim baby me, baby turco, sleepy, bebem natural, soffio.. Prima hariç tüm bezleri elden geçirmişiz 😂😂😂 bebeland şoklarda satılıyor ondanda çok memnun kaldım. Artık ya Molfix ya bebeland
Evet demekki farkediyor bio naturalden cok memnunum ben kizartiyosa ufak geliyo muhtemelen hic bi kre bile sizdirma falan pisik vs olmadi her bebise farkli bez iyi geliyo :)

Kızlar biz ek gıda ya başladığımız dan beri affedersiniz kaka sayıyı çoğaldı önceden gün de 1 di şimdi 3 veya 4..
Eski günlere geri döndük yeni doğan dönemi gibi.. sizde de aynı mı..
Acaba yedikleri ona yaramıyor mu..kafam çok karıştı... bez dayanmıyor hanfendiye🤣🤣🤣
Bizim hala 2-3 kaka mız bazen 4 ek gıda da artmaz inşallah 😅

Kızlar bugun sonunda gozyasini gördüm minnosumun 6 aya kadar gormemeniz normal belkide canı acimiyodur demisti dr ama ben yine de kuruyordum kafamda bugün uykusundan ağlayarak uyandı miniğim bu seferde agliyo diye üzüldüm ay bu annelik🥰🥰kaçıncı bebeğiniz olursa olsun nasıl farklı duygular benim üçüncü bebeğim Allah'ım isteyen bakabilen herkese nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻❤️

Kızlar bu bezlere neolmus boyle ya kuculmus sanki ebatlari bebek 8 kilo yok 5 numara siparis vermek zorunda kaldim bendemi sorun var yoksa 5 numaraya gecen varmi

Kızlar bu bezlere neolmus boyle ya kuculmus sanki ebatlari bebek 8 kilo yok 5 numara siparis vermek zorunda kaldim bendemi sorun var yoksa 5 numaraya gecen varmi
Ben geçsem geçerdim de bugün bir tane daha 4 numara aldırdım ebat küçük sanırım üstünde 18 kiloya kadar kullanabilirsiniz yazıyor dediğin gibi 8 kiloya bile küçük geliyor

X