2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlae bende ek gida icin 180. Günü bekliyorum doktorumuzun tavsiyesi.
Blw yontemi yapan var mi ? Hem Blw hem puturlu 2 sekilde teklif etmeyi dusunuyorum

Arkadaslar son bir haftadır falan bebegim kolunu pat pat vuruyor yatıyorsa kendi bacagina , kucagimdaysa bana hani indir kaldır seklinde dumduzz , sizinkilerde de var mı boyle birsey 🙄
Evet canim aynen bana her yere vuruyor egleniyor duye dusunuyorum😅, gecen oyle bir video vardi instagramda gebe anne sayfasinda bebek emerken gogse vuruyodu ayni bizimki

Evet canim aynen bana her yere vuruyor egleniyor duye dusunuyorum😅, gecen oyle bir video vardi instagramda gebe anne sayfasinda bebek emerken gogse vuruyodu ayni bizimki

Canım benim kızım da yapıyor onu ama ben onu göğsümü seviyor diye algıladım 🤣🤣🤣
Vuruyormuymus🤚 hahaha yerimm o ellerini vursun bakalım 😍

Canim 5. Ayda uyku gerilemesi yasiyorlarmis doktor soyledi ben en zoru 4. Ay atagi saniyordum bizi o kadar zorlamamis demekki ama suan bu atak beni de baya hirpaladi😅. Asla saat basi uyanmazdi gece kizim simdi saat basi uyaniyor sarhos gibiyim. Atak bitmesini bekliyorum sabirla konustugum diger anneler gecici oldugunu soyledi hide 8. Ayda oluyomus sonra rahatiz insallah.
İnş canım ya valla çok zorluyor gece uykusu beni oyun istiyor sabahtan beri de sürekli uyuyor bugün yine uykusuz kalacağım

Gece mesajlara bakmak istedim girdim buraya sizleri tanımıyorum isimlerinizi çoğu şeyinizi bilmiyorum ama seviyorum merak ediyorum birinin bebeğine bişe olsa üzülüyorum dua gönderiyorum 1 yıldan fazladır burada neler konuştuk paylaştık birbirimize ışık olduk bilgi aldık bilgi verdik tecrübelerimzi anlattık rahatladık yarı aile gibi olduk ısındık birbirimize ayy iyi ki varsınız hepiniz ya ♥️♥️♥️
Bende aynı şekilde. Şifremi unutmuştum sağolsunlar tekrar verdiler 😂 merakta kalmıştım noluyor acaba diye :)

Kızlar benim minnoşum 350 Gr zayıflamış. Çok hareketlendi ondan herhalde. Günde 1 öğün ek gıda veriyorum. Yarım çay bardağı kadar. Kızım yeşil kabak ve avakadoya bayılıyor. Onların dışında birşeyi sevmedi henüz.

Kızlar benim minnoşum 350 Gr zayıflamış. Çok hareketlendi ondan herhalde. Günde 1 öğün ek gıda veriyorum. Yarım çay bardağı kadar. Kızım yeşil kabak ve avakadoya bayılıyor. Onların dışında birşeyi sevmedi henüz.
Evet canim haraketlendiler artık ek gıdayı arttırmak gerekiyor bizimkide surekli yurutecte durmak istiyor biraz izin verip kaldiriyorum gormesin diye yoksa indiremicez

Benim kızım ayarları bozdu artık her uykuya geçişimiz sorun hele gece uykusuna geçirmek 1 saatten fazla sürüyor gercekten cok hirpalandim 1 de yatiyor 8 de kalkiyor gece boyu uyandiklarıda cabası abisinide uyutmuyor cocuk helak oldu 😔

İnş canım ya valla çok zorluyor gece uykusu beni oyun istiyor sabahtan beri de sürekli uyuyor bugün yine uykusuz kalacağım
Canim sabah uykularini zar zor duzene koydum mutlaka uyaniklik suresine ve uyku surelerine dikkat et en azindan enerjik olmaz diye dusunuyorum gece saat basi uyaniyor ama gozler kapali meme veriyorum ya da pis pis geri donuyor uykusuna. Benim ki 5 ay 1 haftalik uyaniklik suresi 2 saat gunduz uykular
1. 1.5 saat
2. 1.5 aaat
3. 45 dakika sonra uyku 17.30 da bitmis olmali gunduz uykusu toplamda 3.50 dakikayi gecmemeli ona gore dengeleyebilirsin uyku egitmeninden danismanlik almistim bu benim isime yaradi meme den kopamadik tabi o ayri
Her bebegin farklidir matematigi sen gozlemleyerek bi bak bakalim boyle

Benim kızım ayarları bozdu artık her uykuya geçişimiz sorun hele gece uykusuna geçirmek 1 saatten fazla sürüyor gercekten cok hirpalandim 1 de yatiyor 8 de kalkiyor gece boyu uyandiklarıda cabası abisinide uyutmuyor cocuk helak oldu 😔
Cok zor gercekten allah hepimize sabir kuvvet versin. Bizim hanimefendide kolay uyuyor saatini sinyalini kacirmazsam ama 1.5 saat sonra uyanip 1 saat gogsumde emerek derinlestiriyor tekrar buda yeni huy edindi malesef her gece 9-10 arasi agzinda tutuyor

Canim sabah uykularini zar zor duzene koydum mutlaka uyaniklik suresine ve uyku surelerine dikkat et en azindan enerjik olmaz diye dusunuyorum gece saat basi uyaniyor ama gozler kapali meme veriyorum ya da pis pis geri donuyor uykusuna. Benim ki 5 ay 1 haftalik uyaniklik suresi 2 saat gunduz uykular
1. 1.5 saat
2. 1.5 aaat
3. 45 dakika sonra uyku 17.30 da bitmis olmali gunduz uykusu toplamda 3.50 dakikayi gecmemeli ona gore dengeleyebilirsin uyku egitmeninden danismanlik almistim bu benim isime yaradi meme den kopamadik tabi o ayri
Sabah 9 buçuk gibi kalkıp Öğlen 12.30 gibi uyuyup 3 gibi uyanıyor canım tabii arada uyanıyor sonra da ikindin uyuyup 7 gibi kalkıyordu Bi kaç gündür bugün şükür 11 buçukta uyudu sabah 6 buçukta tam uyandı çok erken uyandı ama en azından doğru düzgün bir gece uykusu uyuduk buna da şükrediyorum

Kizlae bende ek gida icin 180. Günü bekliyorum doktorumuzun tavsiyesi.
Blw yontemi yapan var mi ? Hem Blw hem puturlu 2 sekilde teklif etmeyi dusunuyorum
Blw yi cok istiyorum ama korkuyorum da iste ama bakalim 1 ay daha gecsin bende onune koyup kendisi yemesi icin sunmak istiyorum.

Hareketlendigi icindir canım, gunde 2 defa teklif et istersen bi sebze bir meyve seklinde yada yogurt.

1. 1.5 saat
2. 1.5 aaat
Masallahh gunduz uykulari cok iyi , bizimki totalde gunde 1.5 saat uyuyor. Tabii asırı yorgun oluyor bu sefer gece uykuları iyice berbat oluyor. Dun gece saat basini gectim yarim saate dusurdu bitirdi benii hic derin uyku yok 🤦‍♀️

Her sabah, aksam icin ne yemek yapsam diye dusunurken, simdi bi de oglen bebisime ne yapsam diye dusunuyorum😁 bugun icin brokoli, kabak, havuc yapayim dedim. Insallah bugun guzel anını yakalarız da yer biraz 🤭

Kızlar sizin bebelerde de kasıgı kapıp vermeme varmi ayy resmen savas veriyoruz yerken , bi bakiyorum heeeryerimiz batmiss sozde onluk var onluk olsa nolucak bacaklar,kollar 😱 kızımdan kalma kollu bi aktivite onlugu vardi bulabilirsem onu giydircemm 😂

Hareketlendigi icindir canım, gunde 2 defa teklif et istersen bi sebze bir meyve seklinde yada yogurt.
Avakado ve kabağı bayağı sevdi 2 kere teklif etsem yer aslında da korkuyorum ya, şimdi bile kakası bayağı sertleşti. İlk 3 ayda kabızlıktan çok çektik ondan biraz bağırsakları alışsın istiyorum ama olmadı bir yoğurt deneyeceğim bir öğünde yoğurt veririm.
C Carpediem4 sabah haşlayıp buzdolabında tutup mu istediği zaman veriyorsun canım. Ben taze olmuyor diye kalan her şeyi döküyorum. bayatlamaz demi. Kalanları atmayayım bende :)

Gündüz uykusu maşallah iyi 2 kez 1 er saat uyuyor ama gece bizimde çok sıkıntı. Saat 9 da odaya gidiyoruz. 11 e kadar yatakta fır dönüp bağırıyoruz sonra babası geliyor uyumaya ona bırakıyorum. Evi az toparlıyotum 12 de hala cin gibi. Salona getiriyorum. Sallıyorum pışpışlıyorum saat 1.5/2 yi geçiyor yatması. Sabahta 10/10.5 kalkar hanfendi. Gündüz kalkmaz gece yatmaz bizimkisi de 🙃8'de falan uyandırıyorum erken uyusun diye kıyameti koparıyor uyanma saati gelene kadar ağlayıp bağırıyor. Yani 10 a kadar. Uyandırmaya da korkuyorum 🤷‍♀️

X