2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar bebek bezi olarak prima Premium Care kullanıyorum. Paket bitince 5 numaraya geçeceğim ama molfix denemek istiyorum. Prima da 5 numara molfixin kaç numarasına denk gelir acaba tecrübe eden var mı

Arkadaslar son bir haftadır falan bebegim kolunu pat pat vuruyor yatıyorsa kendi bacagina , kucagimdaysa bana hani indir kaldır seklinde dumduzz , sizinkilerde de var mı boyle birsey 🙄

S

Sanmiyorm 1 haftadir basladi son 2 3 gundur kök söktürüyorr agri kesici verdim yatirdim diş olabilir diye 10.30 da.. sabahin 6 sinda kalkti mafoldu uyutamadik açmı acaba diyorum sütmü yetmiyor gercekten dusunmekten kafayi kircam
Canım sutle alakali oldugunu dusunmuyorum, sadece anne sutuyle beslenen bebek bi anda sutun azalmaz o cektikce gelir doyuyordur. Diş olabilir, benimki zaten uyumayan bebek oldugu icin dis doneminde de cok sık uyanıyordu , gun icinde cok huysuzdu. Artik disler zorluyor olabilir

Arkadaslar son bir haftadır falan bebegim kolunu pat pat vuruyor yatıyorsa kendi bacagina , kucagimdaysa bana hani indir kaldır seklinde dumduzz , sizinkilerde de var mı boyle birsey 🙄
Her yere vuruyor. Yere , mama sandalyesine, meme emerken memeye, suratima aghajagsgah. Ama bizimki de bacagina vurarak baslamisti. Cok komik ya

Bizim uyku sorunu iyice büyüdü..
Bu gece saat başı uyandı yaa..
Çok yorgunum allah yardımcımız olsun inşallah..
Gündüz tam yarım saat geçiyor uyanıyor saat kurmuş gibi.. gece 3 saate bir uyanıyordu iyice bozuldu 1 saate düştü..
Acaba bir derdi mi var diye diye sabah oldu.. bir an önce büyüseler de anne şu derdim var deseler ne zormuş onları anlamamak günah yavrulara..😒
Bizimkiler ikiz mi ne ya sabaha kadar ben uyuttukça yere bıraktığım dakika gülerek uyandı bir damla uyku yüzü göstermedi bana sabahta tek 1 saat uyudu hala onun üstüne de uyumadı ben uykusuzl

Canım sutle alakali oldugunu dusunmuyorum, sadece anne sutuyle beslenen bebek bi anda sutun azalmaz o cektikce gelir doyuyordur. Diş olabilir, benimki zaten uyumayan bebek oldugu icin dis doneminde de cok sık uyanıyordu , gun icinde cok huysuzdu. Artik disler zorluyor olabilir
Haklısın canım ben yine de sagım yapmaya basladim bikac gundur artsin biraz diye ama aclik gibi durmuyor hakkaten

Nornal canm her bebek yapar bizimkide yapiyor oyuncaklarinida vuruyor pat pat ellerini masalara vuruyor emerken memeye vuruyor normal :)

Nornal canm her bebek yapar bizimkide yapiyor oyuncaklarinida vuruyor pat pat ellerini masalara vuruyor emerken memeye vuruyor normal :)
Ayy sadece dumduz kolunu yukari asagi yapınca ben bi evhamlandim ama , dün artik oyuncaklarla da yapmaya baslayinca icim rahatladi 🤭 demek ki daha fazla hareketlenmeler baslıyor artik bebelerimizde 🥰

Kızlar havucu nasıl veriyorsunuz dün ben haşladım cam rendede de ezdim ama püre kıvamında olmadı blender dan mı geçirmem lazım öyle de yedi ama Bi de size sorayım dedim

Kızlar havucu nasıl veriyorsunuz dün ben haşladım cam rendede de ezdim ama püre kıvamında olmadı blender dan mı geçirmem lazım öyle de yedi ama Bi de size sorayım dedim
Çatalla ezmek gerekiyor blend etmek pek önerilmiyor. Pütürlü gıdaya alışması gerekiyor bebeişin.

Çatalla ezmek gerekiyor blend etmek pek önerilmiyor. Pütürlü gıdaya alışması gerekiyor bebeişin.
Hımm iyi o zaman canım yemekte zorlandı dün yaptığımı ama yinede yedi Bi de illa zeytin yağı katmalı mıyız böyle sevdi ama yağla denemedim verdiklerimi

Önerilen pütürlü kıvamda olması ama ben patatesi çatalla ezdim çok öğürdü. Blenderdan çekince yedi. Havuçta sıra onu da ilk çatalla ezip vereceğim bakalım ne yapacak bu sefer

Hımm iyi o zaman canım yemekte zorlandı dün yaptığımı ama yinede yedi Bi de illa zeytin yağı katmalı mıyız böyle sevdi ama yağla denemedim verdiklerimi
Yiyorsa çok iyi ama yemiyorsada alışması gerekiyor ne yazıkki. Zeytinyağı koymak zorunda değilsinz ama kabızlığa vs de iyi geliyor. Bende pek koymuyorum.

X