2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim akıntım da şeffaf ama bu ağrıyla beraber arttı. Canlı kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyorlar

Kızlar benim akıntım geldi az önce, beyazin içinde böyle belli belirsiz bir pembelik var korkacak bişey mi yoksa normal mi doktordan geleli 4 saat oluyor kötü hçbşy dememişti bişey yapmaya gerek var mı?
Bilmiyorum ki canım bi iki saat daha beklesenmiki

Kızla herkese merhabalar, bugün 5 hafta 1 gün oldu gebeliğim. Kasıklarımda özellikle sol kasığımda yoğun bir ağrı başladı bugün. Dün havuza gittim yüzdüm bugün böyle oldu. Benimle aynı haftada kasık ağrısı yaşayan var mı ne yapmalıyım sizce ?
Gebelikte havuza ve denize girmek cok riskli enfeksiyon kapma riskin yuksek. İdrar yolu enfeksiyonu ve kultur testi yaptir bence sonuca gore antibiyotik kullanman gerekiyo cnm

Kızlar benim akıntım geldi az önce, beyazin içinde böyle belli belirsiz bir pembelik var korkacak bişey mi yoksa normal mi doktordan geleli 4 saat oluyor kötü hçbşy dememişti bişey yapmaya gerek var mı?
Kirmizi olmadikca korkmana gerek yok ama bu surede yatip dinlenmen lazim ayaklarinin altina yastik koyarak uzan ve bol su tüket

İnşallah hepimiz duyarız güzel bir hamilelik geçiririz 😍🥰
Sat 23 mayıs benim ama 3 gün geriden geliyormuş ultrasonda öyle çıkmıştı 3 gün geç yumurtlamışım yani
Benimde kontrolüm cuma günü bizde tam 7 haftalık oluyoruz da o yüzden sordum🥰 burda tek doktora gitmeyen ben kaldım sanırııım ondan herkesin herşeyini merak ediyorumm😄

Benimde kontrolüm cuma günü bizde tam 7 haftalık oluyoruz da o yüzden sordum🥰 burda tek doktora gitmeyen ben kaldım sanırııım ondan herkesin herşeyini merak ediyorumm😄
Ben 3 kere gittim bu zamana kadar dedim sonra dur napıyorsun sen boşa strese sokuyorsun kendini😂😂😂 bıraktım cuma gidicem nasipse umarım herşey yolundadır. Sen de en iyisini yapmışsın ama birden çıkarcaksın aradan şimdi 😍

Ben 3 kere gittim bu zamana kadar dedim sonra dur napıyorsun sen boşa strese sokuyorsun kendini😂😂😂 bıraktım cuma gidicem nasipse umarım herşey yolundadır. Sen de en iyisini yapmışsın ama birden çıkarcaksın aradan şimdi 😍
Yaa 😂😂 doktor artık gelme demedimi 😁 bende tek bir seferde halledebilmek için bekliyorumm tekrar tekrar gitmemek için

Kızlar hepinizde sancı alıyor mu, ayağa kalktığımda ya da gün içinde 10- 20 saniye sancı giriyor karnıma ya da ağrı ama çok şiddetli oluyor 😢😢

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar kaçlık kullanıyor doz olarak, bir de coraspine devam ediyor musunuz ? Doktor iğne dozunu neye göre ayarladı ?
Protein s c lerimde bir sorun olmadığı icin coraspine hic kullanmadim. Test pozitif cikinca hemen oksapar 0.4 basladim. Ama neye gore veriyor bilmiyorum. Benim mthfr a1298c homozigot bu aktif folat ile çözülüyor. Digerleri faktor 13 ve pai 4g 5g heterezigot bunun icin 0.4 verdi

Kızlar hepinizde sancı alıyor mu, ayağa kalktığımda ya da gün içinde 10- 20 saniye sancı giriyor karnıma ya da ağrı ama çok şiddetli oluyor 😢😢
Benim 4. Hafta boyunca baya ağrım ve sancım vardı surekli regl olucak gibiydim şuan baya azaldı ama arada hafif kasılmalar devam ediyor

Selamm 3 gün önce 24.87 olan beta hcg bugün 129.90 çıktı bu 3 gün için iyi bir ilerlememi yavaş mı normal mi bilen varmı 🙏

Kasıklarıma ara ara kramplar giriyor ya sizlerde de varmı bu. Bazen öyle bi kramp giriyor ki haraket edemiyorum ama hayatımın en tatlı acısı 🥺😢🙏

Bugune kadar 5 dusuk yaptim bu tatsiz surecleri cok iyi biliyorum malesef. Ben su an 6+3um ve bende de kalp atisi yok bayram sonrasi 8+2de tekrar kontrole gidicem. Eski doktoruma gitsem 6. Haftada kalp atisi yoksa 7. Haftada olmasi cok zor diyip benim uzulmeme sebep olurdu. Cok sukur su an hic stres yapmiyorum. Bebegim de kesesi de gelisiyo bi sorun yok uzulmuyorum ki uzulsem neyi degistirebilirim ki? Dua ediyorum tesbih cekiyorim Kurani Kerim okuyorum. Aslinda zor bi surecteyim su an biliyorum ama kotu dusunmek istemiyorum. Iyi yonunden bakmaya calis ve sonuc kotu olursa da (Allah korusun) kendini yipratma. Cok yasadim bu surecleri intihati bile dusundum denedim yapamadim. Ogrendigim tek sey kismetimde varsa olur. Ben gerekli tedbirleri aldim. Tedbir benden takdir Rabbimin. Boyle dusun iyi dusun. Kendimi yorma gunluk 3 lt su ic sık sık dua et. Otesi Allaha kalmis cnm.
Rabbim inşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklamayı nasip etsin gerçekten çok kötü bir süreç 1 kaybım var bunu ögrendiğimden beri bi tedirginlik vardı şimdide kalbinin atmaması çok üzdü rabbim en hayırlısını versin senin adına da çok üzüldüm ilktedeğiliz son da ama insan yinede içşndeki can için çok üzülüyor🤲🤲🤲tedbir bizden takdir allahtan🤲🌸

X