2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de bugün öylesine randevu almıştım, hem doktorlara bakayım hem de ilk muayene diye. Normalde 3 ağustosta devam etmeyi düşündüğümüz doktorla randevumuz. Girdim içeri. İşte sati falan sordu kız. Neyse ultrasonla bakıyor 7 hafta 4 gün dedi. Kese 11.1mm olmuş, ben ekranı da göremedim sadece kendi baktı. Sat 22 Mayıs ama ben ovulasyona 15 Haziran'da girdim. Ondan dolayı geç döllenme olabilir mi dedim. Olabilir bir şey var ama net söylemek için erken, folik asite devam et, bayramdan sonra gel dedi. Hiç ilgilenmedi yani. Cumartesi özele mı gitsem acaba? Usg görüntüsü vermedi, ben de goremedim.
Sizinle aynı sat tarihimiz ben ovülasyon takibi yapıyordum 5 temmuzda gördüm yumurtlamayı, dün gittim doktora 7+3'dü yani ve 10 mm idi, Kalp atışını da ilk defa dün dinledik doktor haftasıyla uyumlu dedi gayet normal olduğunu söyledi yani bence sizinki de geç döllenme değil ve bebeklerimizin gelişimi aynı :anneadayı: :emir_bebek: hayırla kucağınıza alın inşallah

Merhaba acaba iğneye gebe kalır kalmaz mı başladınız.. Yoksa kese göründükten sonra mı Bendede kan pıhtılaşması varda
Bana gebe kalır kalmaz demişti doktor, ama o doktor gitmiş başka dr kalp atışından sonra demişti. Yine başka bir doktora gidip 4 haftalıkken yazdırıp başladım
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar kaçlık kullanıyor doz olarak, bir de coraspine devam ediyor musunuz ? Doktor iğne dozunu neye göre ayarladı ?
4 binlik. Devam ediyorum coraspine. Hatta kanama alanı varmış ama bırak demedi

Bana gebe kalır kalmaz demişti doktor, ama o doktor gitmiş başka dr kalp atışından sonra demişti. Yine başka bir doktora gidip 4 haftalıkken yazdırıp başladım

4 binlik. Devam ediyorum coraspine. Hatta kanama alanı varmış ama bırak demedi
Progestan kullanıyorsan ondan bıraktırmamıştır canım 😊 sağlıkla büyüsün inşallah 🥰

Progestan kullanıyorsan ondan bıraktırmamıştır canım 😊 sağlıkla büyüsün inşallah 🥰
Amin inşallah hepimizinki sağlıcakla büyüsün kucağımıza alalım. Progestan kullanıyorum birde prolutex mi neydi o iğneden 2 tane verdi. Dün birini vurdurdum tğm gün bacağım ağrıdı. Diğeri haftaya inşallah

Amin inşallah hepimizinki sağlıcakla büyüsün kucağımıza alalım. Progestan kullanıyorum birde prolutex mi neydi o iğneden 2 tane verdi. Dün birini vurdurdum tğm gün bacağım ağrıdı. Diğeri haftaya inşallah
Hmm iğneyi bilmiyorum, bende progestan kullanıyorum sadece kaybım olduğu için önlem amaçlı yazdı bakalım 🥰

Teyzeleri buda bizim kesemiz sizce ne tarafta duruyor🥰

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 92
Rabbim hayirlisiyla kalp atisini duymayi nasip etsin tum hamilelere. Cok uzulme lutfen tevekkul et insallah mutluluk gozyasilarin akar. Mutlu haberini bekliyorum sabirsizlikla.
İnşallah bugün başka bir dr gittik o biraz daha şans vericek bu süreçte düşğkte olabilir kürtajla da alabilirim dedi tevekkülden başka çarem kalmadı Allaha bıraktım en sağlıklısını nasip etsin😥 anlamadığım nokta dr karından bugün görebildi vajinale gerek duymadı 1 günde kalbi atmayan bebek büyür mü???

merhaba hanımlarr nasılsınız💙 bugün tam 7. Haftayı dolduruyorum bir aksilik yoksa inşallah. Ağrılarım geçti derken bugün bel ağrısı geri geldi. Cuma günü kalp atışı kontrolüm var. İnşallah hayırlısıyla bir duysam sanki hastaneden zıplaya zıplaya çıkcam gibi geliyor sevinçten 🙈😂😂😂
Yaa inşAllah duyarsınız🥰 sat neydi sizin

Sizinle aynı sat tarihimiz ben ovülasyon takibi yapıyordum 5 temmuzda gördüm yumurtlamayı, dün gittim doktora 7+3'dü yani ve 10 mm idi, Kalp atışını da ilk defa dün dinledik doktor haftasıyla uyumlu dedi gayet normal olduğunu söyledi yani bence sizinki de geç döllenme değil ve bebeklerimizin gelişimi aynı :anneadayı: :emir_bebek: hayırla kucağınıza alın inşallah
Valla doktor kalp atışı yok henüz dedi. Minik bir şey var ama belli değil henüz bayram sonrası gel dedi. Acaba cihazdan mi kaynaklı? Özele gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım.

İnşallah bugün başka bir dr gittik o biraz daha şans vericek bu süreçte düşğkte olabilir kürtajla da alabilirim dedi tevekkülden başka çarem kalmadı Allaha bıraktım en sağlıklısını nasip etsin😥 anlamadığım nokta dr karından bugün görebildi vajinale gerek duymadı 1 günde kalbi atmayan bebek büyür mü???
Bugune kadar 5 dusuk yaptim bu tatsiz surecleri cok iyi biliyorum malesef. Ben su an 6+3um ve bende de kalp atisi yok bayram sonrasi 8+2de tekrar kontrole gidicem. Eski doktoruma gitsem 6. Haftada kalp atisi yoksa 7. Haftada olmasi cok zor diyip benim uzulmeme sebep olurdu. Cok sukur su an hic stres yapmiyorum. Bebegim de kesesi de gelisiyo bi sorun yok uzulmuyorum ki uzulsem neyi degistirebilirim ki? Dua ediyorum tesbih cekiyorim Kurani Kerim okuyorum. Aslinda zor bi surecteyim su an biliyorum ama kotu dusunmek istemiyorum. Iyi yonunden bakmaya calis ve sonuc kotu olursa da (Allah korusun) kendini yipratma. Cok yasadim bu surecleri intihati bile dusundum denedim yapamadim. Ogrendigim tek sey kismetimde varsa olur. Ben gerekli tedbirleri aldim. Tedbir benden takdir Rabbimin. Boyle dusun iyi dusun. Kendimi yorma gunluk 3 lt su ic sık sık dua et. Otesi Allaha kalmis cnm.

Kızlar bu arada bugun garip bişey yaşadım.
Sabahtan beri felaket bulantı yaşıyorum. Geçen hafta tatile gittik dün akşam döndük. İnanılmaz yorgunum. Sabah zaten bütün vücudum dökülerek kalktım yataktan. Hiç bişey yiyemedim.üstüne sürekli çıkardım bulantıdan.Öğleye doğru bir anda sol kolum böyle boşaldı gibi oldu. Kolumu hissemedim böyle boşluğa düştü resmen. Sağ kolumla tuttum. Çok kötüydü. 10 sn kadar olp geçti.bi süre uyuşukluk hisseder gibi oldum şimdi bişey kalmadı.
Doktorumu aradım sürekli olursa nörolojiyw görünmemi geçtiyse eğer şimdilik sorun olmadığını söyledi. Yoğun kusmadan dolayı olabilir dedi. Ben de zaten çok yorgun olduğumdan ona bağladım. Çok şükür geçti. Allahım bi daha yaşatmasın çok korktum. Sizden de dua istiyorum. 🙏🏻
İnşallah bebeğim iyidir içerde. Bir anda inanılmaz şekilde bulantı yaşamaya başladım.prilama başlıycam inşallah iyi gelir
Kusmaktandır yada üzerine yüklenditsen yada tatilde kolunu incittiysen de olabilir.
Hmm iğneyi bilmiyorum, bende progestan kullanıyorum sadece kaybım olduğu için önlem amaçlı yazdı bakalım 🥰
Bu kanama alanı olduğu için, progestanın ipne şekli. Daha çok etki etsin diye. Kanama alanı olduğu için mi kasık ağrısı var acaba, yada regl tarihim olduğu için mi böyle ki, vücut hamileliği algılayamafı mı bilmiyorum. Leke kan falan gelmedi benden ama kanama alanını taktım kafaya

Kusmaktandır yada üzerine yüklenditsen yada tatilde kolunu incittiysen de olabilir.

Bu kanama alanı olduğu için, progestanın ipne şekli. Daha çok etki etsin diye. Kanama alanı olduğu için mi kasık ağrısı var acaba, yada regl tarihim olduğu için mi böyle ki, vücut hamileliği algılayamafı mı bilmiyorum. Leke kan falan gelmedi benden ama kanama alanını taktım kafaya
Kanama alanı aktif kanama olmadığı sürece önemli değil canım, ilaçlar toparlar inşallah kaybolmuş olur kkontrole gittiğinde, kasık ağrın çok olursa doktoruna danış derim

Kızla herkese merhabalar, bugün 5 hafta 1 gün oldu gebeliğim. Kasıklarımda özellikle sol kasığımda yoğun bir ağrı başladı bugün. Dün havuza gittim yüzdüm bugün böyle oldu. Benimle aynı haftada kasık ağrısı yaşayan var mı ne yapmalıyım sizce ?

Kızla herkese merhabalar, bugün 5 hafta 1 gün oldu gebeliğim. Kasıklarımda özellikle sol kasığımda yoğun bir ağrı başladı bugün. Dün havuza gittim yüzdüm bugün böyle oldu. Benimle aynı haftada kasık ağrısı yaşayan var mı ne yapmalıyım sizce ?
Slm canım bende aynıyım biraz önce bi battı normal diyolar ama bakalım

Kızlar benim akıntım geldi az önce, beyazin içinde böyle belli belirsiz bir pembelik var korkacak bişey mi yoksa normal mi doktordan geleli 4 saat oluyor kötü hçbşy dememişti bişey yapmaya gerek var mı?

X