2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
:KK70: bende bilmiyorum nasıl oluyor bulamadım webde :)
Edindiğim bilgiye göre kesede bebek ilk göründüğünde bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyormuş Ancak ileriki haftalarda bebek yer değiştirdiği için sonuç doğru olmayabilir miş Bu nedenle kesede ilk bebeğin göründüğü ultrasona göre yorumlamak gerekiyormuş

Edindiğim bilgiye göre kesede bebek ilk göründüğünde bebek sağ taraftaysa kız sol taraftaysa erkek oluyormuş Ancak ileriki haftalarda bebek yer değiştirdiği için sonuç doğru olmayabilir miş Bu nedenle kesede ilk bebeğin göründüğü ultrasona göre yorumlamak gerekiyormuş
Cnm anlıyosan benim keseme bakarmisin pazartesi günü foto yüklemiştim 😍

Kızlar tam kim bu konuyla ilgilenitor bilmiyorum ama kazen veya muneyi etiketleyerek alabilirsiniz konuyu üzerinize diye düşünüyorum E esem-15 Z zahrada

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza(tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanını doldurmalısınız.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.
Bize ilk mesajı nasıl verebilirsinizz :KK70::KK70:@Mune K Kazen

Hemen çürüteyim 😂 kızım kesede soldaydı ama 7+0 da görmüşüz ilk. Geç sayılır mı bilemiyorum. 5. Haftada sadece kese görmüşüz.
şimdi 5+5te gittik. Sol üstte takılıyodu 😂 bakalım cinsiyet ne olucak.

Kızlar bu arada bugun garip bişey yaşadım.
Sabahtan beri felaket bulantı yaşıyorum. Geçen hafta tatile gittik dün akşam döndük. İnanılmaz yorgunum. Sabah zaten bütün vücudum dökülerek kalktım yataktan. Hiç bişey yiyemedim.üstüne sürekli çıkardım bulantıdan.Öğleye doğru bir anda sol kolum böyle boşaldı gibi oldu. Kolumu hissemedim böyle boşluğa düştü resmen. Sağ kolumla tuttum. Çok kötüydü. 10 sn kadar olp geçti.bi süre uyuşukluk hisseder gibi oldum şimdi bişey kalmadı.
Doktorumu aradım sürekli olursa nörolojiyw görünmemi geçtiyse eğer şimdilik sorun olmadığını söyledi. Yoğun kusmadan dolayı olabilir dedi. Ben de zaten çok yorgun olduğumdan ona bağladım. Çok şükür geçti. Allahım bi daha yaşatmasın çok korktum. Sizden de dua istiyorum. 🙏🏻
İnşallah bebeğim iyidir içerde. Bir anda inanılmaz şekilde bulantı yaşamaya başladım.prilama başlıycam inşallah iyi gelir

Kızlar Selam,
Hepinize bir sorum var bilen/yaşayan birileri cevap verirse çok sevinirim. 28 Haziranda yumurtlama gördüm 29 unda çatladı. Normalde 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu hamilelik yoksa ama 2 gün geçti hala olmadım. erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım sonuç negatif. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var bir kaç gündür,göğüs hassasiyetim falanda vardı ama o geçti. Yumurtlama günümü bilmeme rağmen bu adet gecikmesi neden olur? Zaten hamilelik olsa çıkardı diye düşünüyorum. Forumda araştırıyorum ama pek bişey bulamadım. Hala pozitife dönme şansı var mı?
canim bu sikinti bende de oluyor, doktorumla da konustum, her zaman tam 14 gun sonra baslamayabilir dedi. psikolojik olarak da regl olmak istemiyoruz coook derinde bilincaltinda hamile kalmak istedigimiz icin ve bu da etkiliyor bence. korunmayi birakmadan once sadece gogus hassasiyetim olurdu regl belirtisi olarak, simdi kasik agrisi, batmalar falan oluyor ve lekelenme baslasiyip adetim 3 gun falan gecikiyor. hic agir kaldirmadigim halde 3-4 ay once bel agrisi bile oldu, dedim tamam bu kesin belirti bu sefer gebelik var; ama bosa cikti.. hamile kalmayi o kadar cok istiyorum ki vucudum resmen fake semptom olusturuyor..

Günaydın, ben dün başladım ilk kez keseyi gördük dün sonrasında başladım. Hamile kalana kadar her gün bir tane coraspin kullandım, coraspine de devam ediyorum 🤗
Bende bugun başlıyorum inşallah.. Kese görünmedi ama kan sonucum düzenli arttığı için başladık. Bayram dan sonra kontrole gidicem tekrardan

Hemen çürüteyim 😂 kızım kesede soldaydı ama 7+0 da görmüşüz ilk. Geç sayılır mı bilemiyorum. 5. Haftada sadece kese görmüşüz.
Canım 6.haftadan sonra yer değiştiriyo minnaklar.

Ya tabi bunlar hep teori. 7.haftaya kadar olan ultrason görüntüleri ve karından bakılana göre böyle yorumlanıyormuş. Ben 11 gün önce keseyi gördüm, cuma tekrar gideceğim bakalım ne olacak

Bende bugun başlıyorum inşallah.. Kese görünmedi ama kan sonucum düzenli arttığı için başladık. Bayram dan sonra kontrole gidicem tekrardan
vajinal gördük canım keseyi biz belki senin doktor karından baktıysa ondan gözükmemiştir, şifa olsun inşallah :KK200:

Merhaba kızlar bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah🥰 ben 2018 haziran annesiyim bir kızım var ve bugün hamile olduğumu öğrendinim 2 ya da 3 haftalıktır sanırım çünkü 2 haftadır eşimden ayrı şehirdışındayım :))
Hayırlı olsun 🥰🥰 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏🏻

X