Ben size bi şey diyim mi?.. Allah, çocuklara da soğukluk veriyor bence. benim oğlum memeye o kadar düşkündü ki… gerçekten ben de
D doriko gibi tiksinmiştim bi noktada. Kaldı ki ben azaltmıştım. Günde 2 kez filan emiyordu ama sayı azaldığı için memede kalma süresi artmıştı. Keyif yapıyordu oğlum ama dişleri filan bayağı sıkıntı oluyordu benim için. İlk bıraktığımda çok üzülmüştüm ay olarak küçük diye (19.5 aylıktı). hatta devam etmeli miyim diye konu bile açtım. Ameliyat olduğum için bıraktım ben biliyorsunuz. yoksa ben de 2 yaşa kadar kesin emzirecektim Ama ameliyat, hastane filan derken iyileşme döneminde de çok ilaç aldım, çocuğa geçsin istemedim. 10 kasımda emzirdim, 11 kasımda ameliyat oldum. 3 gün ayrı kaldık. ben hastanede yattım. 14 kasımda eve gelince tekrar emzirdim, çok özlemiştim hem emzirmeyi hem oğlumu ama 5 dK filan sürdü herhalde. Çocuk da istemedi yani. Sonra ilaçlara devam ettiğim için mecburen kestim. İnanır mısınız çocuk bir daha meme demedi. Önceden giyinirken meme meme meme diye peşimde koşardı, işten gelirdim hemen meme diye yapışırdı yakama, ayrı kalsak hemen mememe dayanırdı. bir daha meme demedi. Özellikle yanında soyundum ister mi diye, bakıp gitti. Gerçekten inanamadıM
ve fark ettim ki memeden sonra çocuk büyüdü. Koca adam oldu