Ya valla bu folikasit bebeleri neymiş böyle diyorum hepsi ayrı ayrı vukuatlı Uraz 8 9 kalksa ben öpüp başıma koyuyorumBilmiyorum ki ben kendimi çok yorgun hissediyorum. Eşim çok yoğun çalışıyor bende çalışıyorum ve ailemden 1200 km uzaktayım . 5 dakika çocuğu bırakabileceğim bir yer yok . Sabah 6 da kalk çocuğu babası işteyse bakiciya bırak sonra iş bitince bakımından al yemeği, iviri ziviri, sendromu derken gün nasıl bitmiş anlamıyorum bile . Bizim oğlan gece en az 1 kere uyanmaya devam ediyor üstelik hatta şu an odasını ayırıyoruz sürekli kalkıyor . 2 yıldirda emzirdigim için vücudumun da yorgun olduğunu düşünüyorum. Geçen tahlil yaptırdım mesela diğer değerlerim iyi ama folik asit neredeyse sınırda çıkmış. Allah korusun kazayla hamile filan kalsam sonuçlarını düşünmek bile istemiyorum uzun lafın kısası benim 2. Çocuğu düşünmem için en az bi 2 yılım var diye düşünüyorum
Ben torun sevmek istiyorum 2. Çocuğu geçtim her anında ilk ve son çocuğum ona göre anın tadını çıkart diyorum kendime sonra bir çığlık kıyamet başlıyor vay diyorum ne kadar doğru bir karar